Ezekért a játékokért már ezer éve kiadtam a pénzt ,most sok sok idő után valamicskét visszahoz hülye lennék nem kihasználni.
" jól keresel" sokan ezzel el vannak szédülve de nagyon. Ha én nyernék 1 milliárd ft-ot akkor is ugyanazt csinálnám mit most. Tudom valaki nap alatt is elköltené mert lazán el lehet ,de én nem ez a személy vagyok.
Igen a pc az életem a hobbim a függőségem,de attól függetlenül ugyanúgy szarrágonak tartom a cégeket és sajnálok pénzt beleölni mert nem éri meg.
Inkább nem játszok az új game-ekkel mert már kb minden akad hanem megvárom a konzolok feltörését ,mert a pc-be nem érdemes egy fillért se költeni.Inkább veszek majd valamikor 2 konzolt azzal elleszek 4-5+ és nem 250 ezret kell költenem 2 évente. (Amit persze most se teszek ,mert nem éri meg kiadni érte ennyit)
Ha ne adj isten valami fondorlat miatt felmegy a Richter 4300 fölé akkor a részvényekből beleölök 250k-t a gépbe esetleg talán ha legyőzőm a spúr férget magamba.Azt fél év múlva meg majd kamillázhatók,hogy már butítani kell valamit.