311803
  • DarkSector
    Vásárolj digitális játékokat...:D
  • DarkSector
    Vagy akkor nemtudom mitől szebbek a textúrák az ac embereken. :)
    én shadereknek ismerem ezeket a rétegeket.
  • Fpocok
    ???

És ennek mi köze ahhoz, amit én írtam?
  • grebber
    Mert a pc sosem kékhalálozik,sosem crashel sosem fagy le ...stb hagyjuk már ezt.
  • Fpocok
    Nesze neked ratyi elsőgenerácisó PS4.
  • grebber
    Humble Store: Medieval 2 Total War 0.79 euro. Be is rántottam
  • IMYke2.0.0.0
    Tudod egyáltalán, mi az a shader?
    Nagyon arra akarsz játszani, hogy mennyire bokalefosás az ACU, de csak erőlködés az egész.
  • DarkSector
    Hát nem tudom, mindkettőnél 1 pontot követnek ész nélkül, nehogy azt merd mondani hogy az a sok shader eltérés ellensúlyozza a zombik követésének erőforrásigényét, mert összecsuklok mint a napozószék. :D
  • IMYke2.0.0.0
    ?????
    Azért egy rádtámadó zombi horda ellenség vs. elfutó (és egymásban elakadó) NPC csoport közti különbséget ne kelljen már megmagyarázni...
  • DarkSector
    Hát jah, a Crysis szebb lehetett volna, én azt mondom, részben igazuk van prezentáció a látványban, csak én azt gondolom a probléma az volt hogy a Crysis és BF nem CSAK nextgen (X1-PS4-PC), hanem prevgen is.
    És ez szerintem meglátszik rajta nagyon....

Az arcok lehet szépek, meg minden van 10000 fűszál , de mellette sok bóvli elem van, és ugye a nagy területek valójában egy csőjátéknak adnak otthon-t....egy amugy rövid csőjátéknak.

Megvan X360-ra a Crysis 3, majd azé letolom, mert pc-n a végefelé elhasal a konfigom alatta és ennyi.
    Nem azért, de lettek fényképezve textúrák a Crysis-ból avicc az hogy most látván az Infát, ami SANDBOX játék, KÖZEL annyira éles, ha nem ugyanolyan éles textúrák vannak a legtöbb helyen, élsimítás mellett fullhd-ben.
    Szóval igen szerintem a Crysis 3 nem akkora szám, majd a következő rész, ami reméljük (X1-PS4-PC) lesz...na majd ott, és ennek a látványnak ugye már láttuk, vagy látni fogjuk a techdemo-ját, a Ryse játékban!

Szóval a Crysis 4 nevű techdemo, techdemo-ja a Ryse.
  • grebber
    Ahogy telik az idő ennél sokkal többre lesz még képes a sok gyökér által "elavultnak" titulált konzol. Ezek amik most vannak kb a next gen "legalja". Bár komolyan annyi szépet adtak ki oda,hogy ennél szebb lenne valami kb fel se tűnne. Eddig ha grafikáról volt szó mindenkinek kb elsőnek a Cryis jutott eszébe. Most kb akármelyik next gen exluzivot mondhatná az ember mert a crysis sehol sincs már.
  • DarkSector
    Hát ebben grebberrel értek egyet, az hogy te feléd mennek vagy elfutnak, az szerintem ugyanolyan 1 soros script. :D
    Nem?
  • DarkSector
    Igen, ha így fog futni rajta, azért érzed az iróniát, a BF4 jut mindig eszembe, hogy régen azzal prezentálták hogy egy konzol kevés a BF4-nek is, azt ez meg menne rajta? persze.
  • grebber
    Neked olyan minden mivel van ps4-ed amin mint az álom úgy megy majd .A sírást hagyd ránk pcsek-re.

DR3: képernyőn lévők = ellenfelek, hősünkre támadnak. Bizony ám ,mert úgy van megírva a script hogy ha közelébe mész támad. Amúgy ugyanúgy ott szerencsétlenkedik magában! Szóval hagyjuk bizony.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.14. 18:19:29
  • IMYke2.0.0.0
    Néztem gameplayt.

DR3: képernyőn lévők = ellenfelek, hősünkre támadnak
    ACU: képernyőn lévők = asszisztálnak, scriptelve hadonásznak, majd elfutnak... hagyjuk...
  • DarkSector
    Nekem az ACU annyira szépnek tűnik a stage demo-ban hogy szinte kétkedve veszem tudomásul hogy ez akár egy bivaj pc-n is így futhat, azok az épületek, a karakterek, olyan shaderezés van mint a pinty.
  • grebber
    LOL mennyé már ,Dead Risng 3ban mit csinálnak a zombik szerinted néztél egyáltalán gameplayt vagy csak nyomod a sodert?

Amugy sem arról volt szó ki mit csinál tudja-e az engine tudja sőt sokkal jobban szebben az AC-ben!
  • IMYke2.0.0.0
    Ha a képernyőn megjelenő statiszta NPC a lényeg, akkor azt akár a Hitman: Absolution is tudja...
    ...az Assassin's Creed-ben annyit látok, hogy ott állnak és hadonásznak sokan, meg elfutnak a script miatt: nem nagy kaland.
  • grebber
    Az hogy száz-e nem tudom nem számoltam őket. (Vagyis azóta már igen több mint százan vannak)

DR3 direkt erre ment rá amolyan techdemo jelleggel. Az biztos hogy AC jobb lesz tech tekintetben is mert hotziher hogy nem lesz olyan otvar port mint a zombis förtelem.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.14. 18:04:03
  • IMYke2.0.0.0
    Néha nem tudom eldönteni, hogy direkt csinálod a flame-t, vagy véletlen...

Egy Assassin's Creed játékban összesen van annyi ellenfél, mint a Dead Rising 3-ban egy képernyőn...
  • Fpocok
    Mutass már nekem egy AC videót, ahol több száz alak van egyszerre a képernyőn.
  • DarkSector
    gratula. :D
  • genndy
    Helyzetjelentés:
    LEGO LotR 65,7%. Jópofa, aranyos, tetszik, de pár mithril-kocka keresgélés közbeni idegrohamon azért már túlvagyok. Remélem kevés ilyen maradt, mert törni-zúzni van kedvem az utolsó ugrás közbeni lezuhanásoktól. Főleg ha az oda vezető úton még karaktereket is kell váltani, az külön öröm
    Viszont ez az első játék, aminél határozottan jó nagytévén, kanapéról (khm, khm... a ma reggeli pocsék időt látva még fölkelni se volt kedvem, szóval valójában vetett ágyból ), vezeték nélküli kontrollerrel nyomni. Sőt a kamerakezelés gamepadról még egyszerűbb is. Viszont hamarabb begörcsölnek az ujjaim (ezt is új élmény, kb. 2 órát tudok kontrollerezni, aztán már fáj. Nem baj, addigra már megunom a játékot is).
    100% és minden achi a cél, nem lesz nehéz megcsinálni, csak idő.
  • DarkSector
    Jó de ez nem izlés kérdése, látszik a videón hogy van simán , annyi karakter mint a DS3-ban zombi, é mennyivel szebben ki vannak dolgozva....
    Szóval az izlés már csak abban dönt utána hogy mászokázni akar valaki vagy hentelni, de látványra egyértelműen szebb az ACU. Legalábbis ha nem kamu végigjátszás van fent youtube-on.
  • grebber
    Mint mindig.... mindenkinek más és más tetszik ezen nem tudsz változtatni.
  • DarkSector
    Amúgy nem értem mit ajnározták a Dead Rising-ben a sok zombit, mikor ha nem is több de legalább annyi fényévekkel szebb karaktert jelenít meg az új Assassins Creed.

Pedig én is azt hittem a Dead Rising mekkora ász játék.

Mármint ebből a szempontból....
  • DarkSector
    kemény....
  • Rapid81
    Érdemes odafigyelni... A Steam tárcánk tartalma bánhatja.
  • DarkSector
    Na dejó, véletlen rossz helyre írtam a hsz-t, na szóval.
    Dead Rising 3 - értem mi a baj a DR3-al.
  • Rony94
    Akkor nagyon félreértelmeztem a körökre osztott stílust. :)

Én ez alatt a stílus alatt mindig azt értelmeztem hogy támadok a főhősömmel, aztán támadok a társammal és utána az ellenfél és utána megint én, utána a társam és így tovább....A Kotor-ban meg ugye mindenki egyszerre támadhat, ezért furcsa nekem hogy hogy lehet körökre osztott. De jól van, nem akarok ebbe jobban belemenni mert nagyon rosszul jönnék ki (értsd: rohadtul nem értek hozzá).
  • DarkSector
    Ha ez igaz, azzal eladhatatlanná válna a konzol WTF.
  • DarkSector
    "Xbox 360 és Xbox One játékok böngészőben? A Microsoft már próbálgatja

A Microsoft állítólag jelenleg is azzal kísérletezik, hogy böngészőből tegye játszhatóvá az Xbox 360-as és Xbox One-os játékokat. És még csak az Internet Explorer sem lesz kötelező.
    Szeptember első fele két okból is fontos az Xbox One számára: egyrészt számos országban, köztük Magyarországon is most jelent meg, másrészt a nyitócímként, ezzel együtt pedig exkluzívként debütált Dead Rising 3 már PC-re is megvásárolható (és nem sikerült valami jól a port, erről Dead Rising 3: Apocalypse Edition tesztünkben olvashattok).

Lehet, hogy hamarosan már nem lesz szükség arra, hogy a PC-sek Xbox konzolt vegyenek, a Neowin forrásai szerint ugyanis a Microsoft azon dolgozik, hogy játszhatóvá tegye az Xbox 360-as és Xbox One-os játékokat PC-n. Jelenleg is folynak a tesztek egy nagyon szűk csoport bevonásával, a cél pedig az, hogy a streamelt játékok stabil 60 FPS-sel futhassanak bármilyen böngészőből, akár Chrome-ból vagy Firefoxból is. Azt fontos megjegyezni, hogy még ha létezik is a projekt, nem biztos, hogy mi valaha is kipróbálhatjuk. Figyeljük a híreket, ha jön a cáfolat vagy a megerősítés, egyből szólni fogunk."

Úristen, van aki ezt egy pillanatig is komolyra veszi?
  • MoRT2195
    Nem hiszem, 1 dolláros bundle-ben van benne, szóval most sokan szórják, biztos valós.
  • Botond #224308
    Már baldurs gate1ben is úgy volt, hogy setupban be lehetett állítani vagy 8-10 féle dolgot amire legyen autopause, szóval végülis ott is lehetett folyamatos, pause nélküli játékmenetet elérni, de attól még a rendszer körökre osztott harcot számolt/szimulált. A setup lényege, hogy mennyire akarod látni, hogy most már következő kör van.
  • IMYke2.0.0.0
    Én az elején használtam az auto pause-t.
    Mikor már félisten voltam, akkor már nem.
  • Botond #224306
    Kotor nem valós idejű, hanem körökre osztott. ennyi erővel a dragon age1 is valós idejű. :) Kotor menüjében is be lehet állítani, hogy körönként legyen autopause, de szerintem viszonylag kevesen használták ezt, de ettől még körökre osztott a harc.
  • DarkSector
    lol.
  • DarkSector
    "Tévedés ne essék: nem azért tartom kiválónak, mert nagylelkű és kedves fórumtársaim megajándékoztak vele! " csak vicceltem, tudom nem mondanád ha nem tetszene. :)
    Akkor egy körökre osztott Diablo 3 :D
  • MerlinW
    Vagy mint a nemrég megjelent Shadowrun.
  • Rony94
    Ja akkor értem.