• zorrobomber
    Tottinak is más az ízlése mint nekem, a kommentjeinkből csak annyi következik, hogy neki tetszik, nekem nem. És igen, neki mérvadó a véleménye, nekem nem. Semmi többet nem állítottam és nem is sugalltam. Azt se mondtam hogy könnyű, simán csak egyszerűnek tűnik mint a bot. Az nálam is stimmel hogy látványos meg imádom a római témakört, egyszerűen nálam ez kevés, és emiatt hátrébb sorolódik a rangsorban. A világon az összes játékkal szívesen játszanék ha egy lakatlan szigeten lennék és csak adott játék lenne előttem, most viszont ~500 cím közül válogathatok. Légyszi hadd ítéljem már meg videó alapján mit tetszik nekem. :) A Dark Souls-ról simán megállapítottam cikkek(nem Gamestar) és videók alapján hogy egy nehéz, de jó játék. A nehézség nem jött át a videókból(a cikkekből igen), a játékmenet viszont egyértelműen látszik, nem tudom mi ezen a művészet :) Az általában nem érdekel mennyire nehéz egy játék, szívesen játszok nagyon könnyűekkel, és nehezekkel is.

A nehézség nem minden témakörre jó példa az Assassins Creed 100% szinkronizációja. Igen, nehezebb lesz tőle a játék, de totál megöli a beleélést. Igen, meg lehet magyarázni, és meg is magyarázza a történet, de az egésznek magyarázkodós szaga van.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.05. 19:09:16