311803
  • genndy
    Azok nekem kimaradtak, de így már ismerősek a nevek.

@Rony94: hát jó, igen, de körökre osztottan mennek a cselekvések.
  • Rony94
    A Kotor is valósidejű.
  • Dzsini
    A régi SSI szerepjátékok, a Bard's Tale-ek, a Baldur's Gate-ek és rokonsága... a szerepjátékosdi hőskora körökre osztott, ahogy azt a papírról megörökölte :)
  • genndy
    Akkor inkább taktikai rpg lesz. A harcrendszer körökre osztott.
    Fallout 1-2-Tactics, KotOR 1-2 volt leginkább ilyen (fantasy rpg-ket most hirtelen nem tudok mondani), illetve a Dragon Age Originsben volt opcionális, de ott a harc valósidőben ment, a megállítása volt opciós. Az X-COM is hasonló, de az sokkal inkább akció, mint rpg (illetve abban van stratégiai rész is, a bázisépítés-menedzselés).
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.09.14. 12:10:53
  • Rony94
    Belenéztem a videóba. tényleg érdekesnek tűnik. De ez a körökre osztottság nagyon nem az én világom. Régebben még próbáltam a Fallout-ot és hát.....már az elején elakadtam. :D

Egyszer talán kipróbálom ha lejjebb megy az ára. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon bízom benne :)))
  • Scooter
    Nem hinném, hogy azt hiszi, hogy ő kapja. Profilja alapján már 3-at kiosztott és 100%-os. Szerintem, csak tudja, hogy működik az oldal, ezek után :-)
  • grebber
    Resi 6 Complete 3 TF2 key
    Resi 4 3.5 TF2 key
    Resi Revo 2.5 TF2 key

Kezdenek alakulni az árak...
  • IMYke2.0.0.0
    Steamgiften megnyertem [1666 induló közül] a "Gunpoint"-ot - STEAM - egy orosz emberkétől.
    Kíváncsi vagyok, nem értelmezte-e rosszul a dolgot, és azt hiszi, hogy ő kapja... :)
  • IMYke2.0.0.0
    Biztos viccelt, de amit leírtam, az nem riposzt, hanem tény.
  • Fpocok
    Tuti nem komolyan mondta, viccelt csak.
  • IMYke2.0.0.0
    Tévedés ne essék: nem azért tartom kiválónak, mert nagylelkű és kedves fórumtársaim megajándékoztak vele!
    Előtte én tesztasztalra tettem már [remélem, mond neked valamit ez a két cím, ami három: Divine Divinity, Beyond Divinity, Divinity 2: The Dragon Knight Saga - mindhárom eredeti, dobozos verzióban megvan], mert kíváncsi voltam, hogy az említett címekhez képest milyen lett az új.
    S engem elvarázsolt. Bántam is, hogy nem voltam támogatója a projektnek annak idején.

wesker24-el sokat dumcsiztunk akkoriban és utána is erről, és miközben ő ördögtől valónak tartja az efféle lassú játékokat, én propagáltam neki, hogy nincs ezzel a játékkal semmi gond, és bizony ez egy igazi drágakő.

De, megkérdezheted Sir Quno Jedi"-t is, aki nálam sokkal többet játszott vele...
    Sőt, ugye élménybeszámolót is tartott ebben a topikban is, és a játék topikjában is olvasható tőle.

A többi már történelem.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.14. 10:11:02
  • DarkSector
    Jó neked ingyen volt. :DDDDDD
  • IMYke2.0.0.0
    Kijavítom: Kiváló egy játék. :D
  • DarkSector
    Érdekes egy játék. :D
  • DarkSector
    Gratula!
  • Fpocok
    Ha már körökre osztottról volt szó...
    Ma reggel, még kissé kómásan, sikerült megcsinálom életem első Daily Hardcore challengét a crypt of the necrodancerben. Nyilván senki sem ismeri, talán csak DS valamennyire... ez a játék a leg skill igényesebb játék, amit valaha láttam :) Nagyon boldog vagyok!
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2014.09.14. 09:41:02
  • IMYke2.0.0.0
    Vagy a "Shadowrun Returns".
  • ratgab
    Original Sin a klasszikusabb receptet követi, de nagyjából olyasmi, mint az Xcom: enemy unknown.
  • IMYke2.0.0.0
    A legjobb, ha meggyőződsz ról a saját szemeddel: "Divinity: Original Sin Gameplay (PC HD)"
  • DarkSector
    Ilyen játék akkor kb az az ürlényes nem? X-Com vagy mi, én arra azt hittem először, hogy sima TPS lesz vagy mi.
  • ratgab
    Persze értelek, csak kicsit tévútra csaltátok ezzel Darkot ezért bátorkodtam kicsit kijavítani.

Amúgy maga a kategóriabesorolás igen találó.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.09.14. 08:59:01
  • DarkSector
    jah értem, akkor inkább ilyen más stílusok ötvözése inkább.
  • IMYke2.0.0.0
    Én ezért is bátorkodtam RPG-stratégiának nevezni.
  • ratgab
    Ne stratégiának gondold (kicsit félresikerült a fogalmazás, de tudom mire értik a srácok). Körökre osztott RPG inkább a játék.Körökre osztott és az egymás után lépkedős megoldása miatt illethető stratégia szócskával.... De gyakorlatban sok köze nincs a hagyományos stratégiai játékokhoz.
  • DarkSector
    Köszönöm az infokat. Hát stratégiában elvagyok de ottan csak a Company of Heroes jöhet szóba.
  • IMYke2.0.0.0
    Felülnézetes [zoomolhatsz], körökre osztott RPG-stratégia. Az adrenalin-függő játékosoknak nem ajánlott, mert lassabb és megfontoltabb játékmenetet diktál.
    Viszont: hál' istennek nem léptek arra az ösvényre, amit a maiak diktálnak.
  • Fpocok
    Egyik sem. Körökre osztott stratégia.
  • DarkSector
    Milyen furcsa a Warframe-ben annyira ki lehet kapcsolni a HUD-ot hogy ilyenkor még célkereszt sincs, elég érdekes így játszani. :D

• DarkSector
    Olvastam már, attól független hogy tudom neked tetszik a játék, ez mihez hasonlít inkább, a te véleményed szerint?
    Valami Skyrim vagy Witcher féle rpg?
  • IMYke2.0.0.0
    "Már félmilliónál tart a Divinity: Original Sin

A Larian Studios nagyon boldog a Divinity: Original Sin fogadtatásától. Már kicsivel több, mint 500 ezer példány elment a játékból, és persze kritikai sikerről is beszélhetünk: jelenleg 87%-ot mutat a Metacritic, mi pedig 90%-kal jutalmaztuk.

"Az eladások tetemes része a Steamen keresztül történt, és körülbelül 10% jött a boltokból. Ennyi eladott példány után már visszajött a fejlesztés költsége, ki tudtuk fizetni az adósságainkat, úgyhogy innentől már a profitot számoljuk" - mondta Swen Vincke, a stúdió vezetője. És ugyan nem minden pénzt hozzájuk megy, elvégre vannak külsős befektetőik is, már most el tudnak kezdeni gondolkozni a következő projektjükön, arra ugyanis meglesz a pénz.

Az biztos, hogy a következő játékuk is RPG lesz, és az Original Sin alapjaira épül majd, ami pedig azt is jelenti, hogy egy jó ideig támogatni fogják az Original Sin-t, elvégre szeretnék tovább bővíteni ezeket az alapokat."
  • DarkSector
    anyukám! :D Én inkább bontóból vennék egy fasza autó kormányt ennyi erővel, de téálleg fasza ötlet. D
  • Fpocok
    Így kell autós játékot játszani mobilon :D

• DarkSector
    Bulletstorm és Deadpool mellé még az összes LEGO játék!
  • DarkSector
    Igen ezért készítettem sok gatyós képet magamnak....:D
    Hát egy baj van hogy a játék 80% a jelen időben zajló dolgok előtt történik amikor punk kinézete volt a csajnak, úgy idétlen, így meg tök aranyos a csaj. Ahogy néztem NIKE cipő van rajta

Mondjuk nekem az Új Tomb Raider-ben is tetszett a néni, valszeg azért maxolhattam ki a játékot. :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.14. 07:48:24
  • RatBaG #224266
    bulletstorm.
    deadpool.
  • w77d
    Srácok mondjatok légyszi pár olyan játékot, amiben a főhősnek van humorérzéke. A DMC-ben olyan lazán tudja a hülyeséget benyögni a főhős, hogy már csak emiatt is érdemes tolni (na meg a fasza játékmenet miatt is). No de sztem nemsokára a végére érek, de eléggé rákaptam erre a humor témára :D
  • Sir Quno Jedi
    Ugye hogy mindjárt másabb női főszereplővel, mint a szakadt kiscsávókkal.
  • DarkSector
    Na megnéztem a fényképezős témát:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Jézusom, hogy tapad a seggén a nadrág, nyam-nyam. :D

• DarkSector
    thx , egyenlőre probálom kitapasztalni mi merre hogyan. :)