Evoluti0N#223288
Egyébként érdekes, hogy milyen szépen lassan, fokozatosan szoktattak hozzá bennünket a DLC-khez. Értenek ezek a dolgukhoz. Az elejével még nagyon ment a felháborodás minden felől a játékosok részéről a DLC-k miatt, de aztán szépen megbékéltünk velük. Elejével még simán kelthették azt a látszatot a fejlesztők, hogy nem kivágott tartalomról van szó, hanem valami olyasmiről, amit a játék megjelenése/fejlesztésének befejezése után kezdtek el készíteni és ezért jelenik meg külön, ráadásul kibővíti az alapjátékot. Mostanra már ott tartunk, hogy már a megjelenés előtt ilyen season passokról van szó, azaz már nem jelent gondot a fejlesztőknek nyíltan beismerniük, hogy tartalmakat vágnak ki a játékból, amit aztán külön árulnak. A legnagyobb baj, hogy ahogy múlik az idő, egyre több gamer veszi már ezt is természetesnek. A még nagyobb baj, hogy itt prédikálok, ugyanakkor a Bio Infihez én is megvettem, és még akkor is nem tudtam, hogy mit kapok érte.. Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.09.01. 15:42:22