311803
  • DarkSector
    Értem, lentebb megirtam hogy a kitartásommal van a gond, nem az hogy nem tudtam volna egy idő után megoldani, Tinman is csak egy ember, meg akik végigvitték...én sem ma kezdtem...

De az irányítás , a tálalás, a regenerálodó monsterek nekem nem voltak vonzóak...:S

Killzone azért mert CSAK 4k, és egyszer mindenképpen végig akarom vinni.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.10. 19:03:08
  • DarkSector
    Dark Souls is kapásból nekem az volt a gond hogy nem értettem miért küzdjek.

Sik , sablonszerű , ocsmány folyosókon mész, semmi nem hajt hogy menj előre, max azt aki szereti azt hogy gyüjtöget benne a cuccok végett vagy másnak bizonyítsa hogy na én... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Röviden: rossz játékválasztás. Ha Dark Souls nem ment/ nem jött be, akkor a szebb grafika miatt és ellenére még nem biztos [erősen sőt], hogy a Bloodborne a te játékod lesz...

Szerk.: Sőt, MerlinW már meg is válaszolta a dilemmádat.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.10. 19:00:11
  • DarkSector
    Akkor megnézem, ha kölcsön meg tudom nézni, azt ha nagyon genya akkor hagyom. :)
    Order nem lesz nehéz.

Uncharted is majd megér egy misét.
  • ffxi
    De ha ott lesz opcionálisan a könnyebbik út casualszerű, akkor lehet, hogy egészen élvezhető lesz.
  • MerlinW
    Elvileg ugyanolyan nehéz lesz (sőt). Mondták a gameplay demo-ban, hogy csak a prezentáció miatt van "levéve" a nehézség, egyébként a jó öreg HC játékmenetet kapjuk.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem a 100+ milliós játékról, hanem annak 100+ milliós marketingjéről írtam...
  • DarkSector
    Várj, én nem fogok multizni konzolon, lehet félreértettük egymást...:D
    Ritkán szoktam multizni. :D

Egy játékkal fogok majd, ez a Destiny!

Egyik sem jelent meg, csak mondom, előre veszek gépet, ezzel nincs problém, az X360-al kb 1 honapig csak Dark Sector és pár demoval játszottam. :D
    Asszed olyan sok időm lesz játszani. :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.09.10. 18:58:48
  • DarkSector
    ŐŐŐ igen, csak a Bloodborne, annyiban vonz hogy erőltessem, hogy NEM lesz annyira nehéz, és nem mindegy a tálalás, míg a DS nálam nem ütötte meg azt a változatos érdekes, mondjuk azt szép látványt, ami mellett nekem lekötne hogy vért hugyozzak, Most hajt egyrészt hogy nem annyira tulbonyolult 500 féle fegyver meg varázsital...mert ebben ilyen nem lesz tudtommal.
    És hajt hogy lássam pl ezeket a szép helyszíneket, meg az ellenfelek is inkább közel áll az izlésemhez.

Vagyis a tálalás nekem itt számít egy cseppet.

De annyira nem lesz RPG-s mint a DS. :D
  • arty
    Niddhogg 4 EUR (humble store)
  • arty
    ez nem szidalom :) ha mindenki akciósan vásárolna, pl harmadáron, akkor a mostani játékok árának harmada jönne be - annyiból meg nem készül AAA cucc 2014-ben, ennyi.
  • MerlinW
    Bloodborne? Tudtommal a Dark Souls-okkal sem bírkoztál meg:) BB meg gyakorlatilag DaS lesz más dizájnnal.
  • arty
    ezen háromból melyik jelent már meg?

szerintem gondold át.... a kz tényleg ócsó, de kb ennyi ... (ráadásul a multiért kapásból fizetsz +10-13 ezret, amiért mondjuk havonta kapsz pár indie címet ill. talán nemsokára egy fél-Driveclubot is)
  • DarkSector
    Kár hogy nincs géped, akár cserélgethettünk volna. :)

Unokabátyám meg most rendelt, XOne-t....beszarok, és nem is beszéltem vele össze.

Szóval, gondolhatod!
    Gépcsere, másik fél exclusive játékai végigjátzsva! :DDDDD
  • DarkSector
    :D ami olcsó.

Most találtam 4000-é, HANGSÚLYOZOM a többieknek hogy 4000-érrt, a Killzone-t.
    Asszem az lesz, ha megunom az Infamous-t nem hagynám ki.

De 3 játék van nálam a lista élén:

1. Bloodborne
    2. Order 1xxx
    3. Deep Down
  • ffxi
    Borderlands volt van és lesz. Ne szidd
  • MerlinW
    De nekem nem kellenek a 100+ milliós "minőségi" játékok. Nekem az 1-2 millióból összerakott innovatív igényes kis játékok kellenek, mint pl az FTL vagy a Limbo és ezzel nem vagyok egyedül.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.10. 18:51:47
  • arty
    az AAA játékok ugy kb azonnal megszűnnének, nem lenne olyan, h Borderlands, pl ...
  • arty
    és melyik lesz az első exklu, amit megveszel rá? ;)
  • ffxi
    Grat a Rivals-hoz, nekem be kellett érnem Origin formával :S
  • IMYke2.0.0.0
    A szókapcsolat, ami nem jutott eszedbe: költői túlzás

Másrészt, emlékeztetőül:

"Tényleg 500 milliót költött az Activison a Destinyre

A kiadó európai vezetője, Roy Stackhouse úgy gondolja, hogy a hatalmas összeg azt bizonyítja, hogy a kiadó teljesen megbízik a játék sikerében. "Hogy némi keretet adjunk ennek az 500 millió dollárnak, el kell mondanom, hogy ez a teljes költség, a fejlesztéssel, gyártással, marketinggel, meg minden mással együtt. Habár nagynak tűnik ez a summa, nem kizárólag a fejlesztésre költöttünk ennyit"."

Valamint: "viszont soha nem készülne 100+ milliós játék, hiszen nem érné meg. "
    De, készülnének, mert a Piacnak rá kellene ébrednie, hogy csak minőségi játékot vesznek meg a Piacot eltartó Vásárlók. A Minőség (így, nagy betűvel) pedig nem attól születik, hogy 100 milliótól a végtelenig költenek reklám hadjáratra és a fejlesztő-vezér jutalékokra...

Tehát, megismétlem: a Piac szépen elkezdene önszabályozni. A pazarlók megdöglenének, a minőséget olcsóbban gyártókat pedig a Vásásrlók jutalmaznák - igen, nem 60+ dolláros árral, de jutalmaznák.
  • Totti5
    Az ilyen költségvetésű játékoknak muszáj sikeresnek lennie, más különben nem finanszírozná meg senki, ha nem lenne látható a belefektett pénz megtérülése. Amúgy rizikós, mert írdetlen emberi erőforrás és pénz egy AAA cím készítése manapság, ha véletlen bebuknak egy 100+ milliós próbálkozás az senkinek nem lenne jó.
  • arty
    Rivalsért szégyelld magad! :D (tudom, h tetszik :P )
  • ffxi
    Csak semmi krokodil könnyek :D
  • Totti5
    Ez nem fog megtörténni, mint ahogy a DLC, season pass, fizetős multi és fizetős szolgáltatások is egyre népszerűbbek. Vagy használod és élvezed őket vagy puffog az ember a sarokban amivel az ég világon semmit nem ér el, mert mire leírom ezt megint ment 100 előfizetés az adott szolgáltatnak!

Szóval nem kell az 1day vásárlókat lehurrogni, mint írtam most ők mozgatják a piacot. Ha nem repülnek rá valamire az akkor hama bukta lehet... hány és hány studió bezárás volt az elmúlt 5-6 évben, mert simán csak bebukott 1db!!! játékuk, mert nem volt sikeres a launch.

Örök igazság most is h mindenki annyiért veszi amennyiért akkarja, amennyit ér neki, amennyit tud rá szánni... magánügye.
  • MerlinW
    Nem is neked kell. Az amerikai piac ami számít, mindenki pont lekakilja, hogy (főleg) közép/kelet-Európában ki mennyiért mit vásárol. Mi nem vagyunk benne a nagykönyvben, tehát totál felesleges ezzel foglalkozni, lelkiismeret furdalást tettetni:)
  • MerlinW
    /*** súgás a súgásra: olcsóbbak lennének, viszont soha nem készülne 100+ milliós játék, hiszen nem érné meg.

"400 millió dolláros marketing költséggel" - ezt vagy elírtad, vagy butaságot írtál:)
  • ffxi
    Nem szégyelem, mert -70%-ra hajtok. Inkább hozzájárulás a részemről. Mert egyszerűen nem tehetem meg a "0 day"-s vétel.
  • IMYke2.0.0.0
    "Ha bundli meg 70%os leárazásra menne mindenki, akkor elég nagy gáz lenne a piacon."

Nem lenne - a piac szépen önszabályozna.
    Első körben például nem 60 dollárról*** indulnának a 400 millió dolláros marketing költséggel reklámozott AA-csodák...

/*** - súgás: olcsóbbak lennének. S szépen faragnák a reklámra pénzszórást is.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.10. 18:32:23
  • Totti5
    Senki nem akar drágán vásárolni semmit, de a piacot az 1day vásárlók viszik előre. Aki csak akcióban utazik az tegye, mást ne minősítsen mert a teljes árat kifizeti, mert az ő érdemük ha egy játék sikerrel nyit és a kiadó azt látja h érdemes volt megcsinálni, ha hosszú távon is veszik akkor meg jöhet a folytatás. Ha bundli meg 70%os leárazásra menne mindenki, akkor elég nagy gáz lenne a piacon.
  • DarkSector
    Thx az előző generációval is elégedett voltam, egyszerűen nekem a pc nem lehet alternatíva, míg léteznek ezek az exclusive címek. :)
  • DarkSector
    Még megeshet egy akció keretében....:D
  • DarkSector
    Én semleges vagyok. :)
  • ffxi
    "A nemek eloszlása is viszonylag egyenlő: 51% férfi és 49% nő."

• grebber
    Maguknak köszönhetik.
    Ha nem képesek tartani az árat mert nem egyből jön be a 10 trilliárd $ bevétel akkor már egyből árazni kell hogy hama vegye mindenki.
    Megérdemlik a nyomorukat.Érdekes az activision miért nem adja szaré hugyé meg bundleba a szarjait?
    Csakis maguknak köszönhetik.Ha nem értenek a pénzügyi dolgokhoz akkor ne sírjanak.
    Arról meg ugye nem is beszélek ,hogy ez a régiók közötti eltérés milyen szinten "visszaveti" a lehuzos régiók eladásait.
    A legtöbb AAA game traderktől beszerezve nem 30-50 euro hanem sokkal olcsóbb Pl a Witcher 3-at is így szereztem be 3xxxft-ért.

DarkSector 223985: Jól is teszed, amint adottak a körülmények khm törés... én is kiszállok a pc-s pénznyelőből
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.10. 18:09:48
  • ffxi
    Ezért egy Borderlands: The Pre-Sequel üti markomat
  • DarkSector
    Elnézést....

A lényeg hogy nekem ez éppen megéri. 7-8 évre éri meg.
  • IMYke2.0.0.0
    IPON-hu: Mindig leárazásra várnak a PC-s játékosok

Kiegészíteném a címet: Mert nem hülyék.

"A PC-s játszás egyik nagy előnye, hogy az esetek többségében rendkívül olcsón vásárolhatók meg a különböző játékok. Így tehát a nagyobb bekerülési költséget (egy jó játékos PC valószínűleg drágább lesz, mint egy konzol) ellensúlyozza a tény, hogy szinte folyamatosan találni valami akciót, leértékelést - akár a Steamen, akár a GOG-on, akár a "fizess amennyit akarsz" oldalakon, mint például a Humble Bundle."
  • IMYke2.0.0.0
    http://www.bundlestars.com - Warner Brothers játékok
  • IMYke2.0.0.0
    Muszáj állandóan trágárkodnod?