Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Mass Effect széria is kimaradt? Mafia1-2? Borderlandsok?

A nettó fps-eket én se szeretem, de a "fedezék lövöldékkel" jól elvagyok azért.
Dzsini
Én nem is szemeztem vele, úgyhogy sehol nem vagy hozzám képest 😊
(nem szeretem az fps stílusú lövöldéket)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Botond
Kollégámnak PS3 van otthon, ma mondta, hogy még kiadáskor vette, mire belelkesültem, hogy az még a hardveres PS2 emus cucc, bólogatott bõszen, majd befejezte az általam félbeszakított mondatát, hogy na az nem sokkal késõbb ki is fingott vmi alaplap hibával és most egy második generációs PS3on tolja. 😄

Pedig teljesen belelkesültem, hogy egy igazi kincs van nála otthon. 😄

Mindenesetre mondta õ is, hogy neki is olyan sok ideje van játszani két gyerek mellett, hogy a géphez kapott uncsi1-et se bírta még leküzdeni. 😊
IMYke2.0.0.0
Próbálkozz csak...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
Durva.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Ja, és nem malmoztam, nem hagytam futni a játékot, stb. Én ha elindítok egy játékot, akkor játszom vele - maximum ha rám írnak STEAM-en, akkor beszélgetek pár percet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
Több ideig tart letölteni mint végigjátszani 😄

IMYke2.0.0.0
Te tudod.

Bioshock Infinite alapjáték nekem 43 óra volt.
Burial at Sea 01 kimaxolva (két végigjátszás) és a Burial at Sea 02 után (amibõl a 25 begyûjtendõ audiónapló és voxofonból 24-et megszereztem, elsõre.
5 zajkeltõs nyitásból 4 megvan - ezekre kell hajtanom csak a teljes kimaxoláshoz. Minden mást, összes mellékküldetést, összes fejlesztést begyûjtöttem. ) a STEAM számlálója 56 órát mutat.
A Raptr pedig: 2 days 7 hrs 48 minst.

Lassú tempóban a minden sarokba benézõ módszerrel, egyébként a 2 együtt jóindulattal is max 6 óra.

IMYke2.0.0.0
Arra határozottan emlékszem, hogy majdnem egyszerre írtuk be Rapid81-el a dolgot a topikba és gondolkozás nélkül okéztam le a vásárlást a STEAM-en. 😊

Tinman
Ó te mázlista dög :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Igazad volt - a "szerencsések" között voltam:

2014.01.01- STEAM Winter Holiday Sale - 75%-os engedmény, 19,99 euróról 4,99 euróért

Tinman
Kivárom :-)

Anno itt talán egyedül Rapid volt olyan mákos, hogy 5 euroért gyorsan megtudta venni, de lehet neked is sikerült, nem emlékszem. Annyit természetesen adnék érte, nem kérdés.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nagyon helyes.
Nem irigyellek azért, mert (talán) évek múlva játszol majd velük - azért már igen, hogy egyszerre kapod a "Bioshock-feeling"-et.

IMYke2.0.0.0
Hamarosan feltelepül ez a fránya 64-bites Office és meg tudom pontosan mondani hol és mennyiért vettem, de azt tudom, hogy nem szerencse kellett hozzá.

Tinman
Na jó, de nem volt mindenki olyan szerencsés, hogy a Steam hibájából 4.99 Euro-ért tudott Season Passt venni.

Mert amúgy szintén 14.5 Euro volt olcsójancsiba a SP.

genndy
Szemeztem már a Bioshock Triple Packel, de mivel úgysem tolnám még, ezért várhat. Meg SGiftsen jelentkezek rájuk mindig, de eddig nem volt szerencsém.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Season Pass-t (volt) érdemes venni. Más konstrukció egyszerûen nem éri meg.

Tinman
Puszit a procidra!

Botond
Én az 1 vagy a 2 demóját letoltam xboxon, ennyi a bioshock tapasztalatom. 😊
IMYke2.0.0.0
Ha jól csinálod , akkor rövid idõn belül egymás után játszva a három játékot , kiválóan fogod magad érezni, mert "egyben" kapod meg a sztorit.
Velünk szemben, akik évek alatt falatozták be.

Tinman
Akciós áron: 3.69 + 11 euro
Jelenleg 15+15 euro

Mocsok sok pénz.

genndy
Bioshock 1-el sem játszottam még, nemhogy az Infinite-el. Mit nyertem? <#bohoc>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Ne má' - a Burial at Sea DLC 1-2 komoly anyag. Ráadásul, nem is lópáncél, és a kettõ együtt Mediumon ~12 óra, ha nem több!
<1. DLC-t maximumra, a 2. DLC-nél 2 achi hiányzik>.

Tinman
Wtf? Mindenki letolta már, csak én vagyok ilyen sóher, hogy sajnáltam még rá a lét? ^^

Sir Quno Jedi
Nemigazán használtam pisztolyt. Megfelelõ fegyók kellenek, brutálisan felpimpolva. Jó az. Durrbele, robbanjon mindenki stb. A kisluvnya úgyis dob skulót, csak nem mind1 mihez ugyebár! JÓ cucchoz dobja, utána banzai. Meg ott vannak a képességek is. Nekem az összes fegyó ami nálam volt, az valami erõsen destruktív fegyó volt végig.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Szerintem, Medium-on kell kezdeni mindenképp - a Hardon kezdõket megszívatja a játék, letöri a szarvát az olyanoknak.
Egy végigjátszás után viszont menni fog az, mint a karikacsapás, csak több lenne a pénz 😞(

IMYke2.0.0.0
Hámekábéakkorhullottamvónamintalégy.

Nem az volt a cél, hogy állandóan a checkpoint újratöltést lássam - az elején megtörtént párszor.
Ráadásul, újra kellett kalibrálnom az irányítást, és végül a kézreállás után nem volt probléma. Cserébe, kevés volt a pénz és a lõszer is, a végére meg már nem is kellett ugye.

Nehezebb fokozaton nem tudom mi lesz, de a lopakodásost mindenképp meg akarom csinálni.

arty
3 pisztolylõszered van 4 ellenre. hogyan?

Forza.

arty
történetrõl még mit se tudok

hardon kezdtem el, de ott ha meglátnak -> végem volt
leszedtem mediumra, nem igazán könnyebb. se pénz, se lõszer, se semmi.
a béna játékmenet itt most igazán rossz, a sztori és a graf fogja megint számomra "eladni" - már, ha az elõbbit értem majd, ellenben az infinitevel 😉)

Forza.

Sir Quno Jedi
mermármérkellett vón lopakodni??? bummbele a közepibe

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Én például már Medium nehézségen is lopakodtam, ahol csak lehetett - sõt, kellett is, mert pénzem alig volt.
Szerintem, kiváló történet lett a 2 DLC-vel, és szépen össze is ért a teljes Bioshock Univerzummal.
Ha pontoznom kéne, akkor 9,9 / 10.

Egy tized pontot azért vonnék le, mert szomorúvá tett.

arty
rühellem, hogy lopakodni kell egy lopakodásra kvázi alkalmatlan játékben. szutyok, dlchez méltó gyengülés a közepes alapjáték után.

Forza.

IMYke2.0.0.0
Újra, mert elrontottam a BB-t.

"Bioshock: Infinite - Burial at Sea - Episode 1-2" - Medium nehézségen mindkettõ.

Minden fillért megért a Season Pass itt is, mint a "Borderlands 2" esetében.

A "Burial at Sea - Episode 1"-t kétszer játszottam végig, a "Burial at Sea - Episode 2"-ben pedig benne van még két végigjátszás minimum, mert:

Kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

S feloldódott egy másik nehézség is, ami nagyon izgalmasan hangzik:

arty
ez az online létet hogyan befolyásolja? online profilom van :/

Forza.

wantonly
Gondoltam utánanézek a Dark Shadows játéknak és belebotlottam a kedvencetekbe. 😊
wantonly
Indiegala Weekly Only for the first 24 hours Pay $1.89 or more.
Dzsini
Ahogy írtam: tessék bele energiát és munkát fektetni, a "kikötõdött a cipõfûzõd" szintû dolgok a mai világban már kevesek 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
poéngyilkos 😞

lalakov
A Twitter oldalukon meg tudod nézni.
lalakov
:-D
IMYke2.0.0.0
Rettentõ gyengék már ezek az erõltetett képregények.

Fpocok
HL3 confirmed

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dzsini
Ez jó ötlet, fõleg amikor berobban majd pár emberke a közösségi felületekre, hogy 100%-ot kapott 😊

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Botond
Azért csak megalapozott 2-3 kiemelkedõen jó játéknak az AC1 is, és az se semmi.
én semmi kivetnivalót nem találtam a véleményedben, csak leírtam mellé az enyémet is 😊
az biztos hogy én egyikbe se vennék rész

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

davidka003
Emlékszek mikor az volt az április elsejei tréfa, hogy csúszik az Assassin's Creed 1.
Tökre le voltam törve. Aztán kiderült, hogy csak vicc.

Megjelent és tényleg vicc volt a játék. :
Kár volt annyira várni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Én a jelenségre utaltam - a (mindenféle) rajongást is meg lehet érteni, de attól még lehet véleménye az embernek róla/róluk/rólunk (szép is lenne, ha ez tiltva lenne!).

ezt most komolyan benyaltad? 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"