• ratgab
    Ok. Mondd már el nekem, hogy Valve hol fog rájönni, hogy én valós pénzért adok-e el egy játékot vagy kulcsot vagy csak sima szívjóságból adok oda haveroknak ezt-azt?

Hogy bizonyítja rám, hogy kereskedem vele (semmi régiózás ugye, mert itthonról veszek giftet, amit legálisan adok tovább bárkinek, mert fizettem érte, azt meg nem látják, hogy kapok-e érte valamit ,mert nem látnak bele a bankszámlámba, vagy a paypalomra). Simán elosztogathatom a saját játékaimat, tárgyaimat ha ahhoz van kedvem. Ehhez Valve-nak semmmi köze nincs.

Bannolni vpn-ezésért szoktak. De nagymértékű régión kívüli kereskedelemért nem szoktak bannolni, csak letiltják a kereskedelmi jogaidat. Itt nem tudnak kibannolni, mert nem fut át a rendszerükön semmi, ami szerintük nem szabályos. Ennyire nem kell azért parázni szerintem.

Csak hogy értsd a kis pénzből (kártyapénz mondjuk 100 euróból) 1000-2000 euró keresése ennél már legálisabb nem is lehetne. Annyiból áll, hogy ismered a piaci folyamatokat és hogy mikor érdemes venni csgo tárgyakat és milyen mértékben tud felmenni az ára. És ez steam marketen működik teljesen legálisan és Valve-nak minden eladásból 15% haszna van (tehát ezzel még jót is teszel velük, ha úgy nézed).

Tavasszal volt egy sima bizniszem, ahol 20 euróból (kártyapénz) csináltam pár hónap alatt 40-et minimális energiabefektetéssel (most nem megéri kicsit figyelni a folyamatokat az ingyen játékért?). Most beletettem egy másikba 100 eurót és már dupláztam a pénzem (legálisan),amit levásárolhatok steamen simán.