• DarkSector
    VÁRGYÁ.

Az már más tészta amiket írsz.

Mert ha most warezol és amugy megvenné -75%-nál.
    Akkor meg fogja venni azt Warez mellett is, csak éppen kivárja az idejét, vagyis a meglopás csak egy feltételezés, mivel a lopás nem történik meg, abból a szempontból, hogy úgymond később fizeti meg az árának egy részét.
    Mivel van warez senki nem mondhatja azt hogy ha nem lenne megvenné, mert ez hülyeség, nincs rá semmi bizonyíték, ezt csak gondolják.

Ha van COD és tudtam multizni akkor nem vettem meg mert drága volt.
    Most volt akció, akkor sem vettem meg mert annyira nem érdekel.

Vagyis warezoltam, és még olcsón sem vettem meg. Na ilyenkor mi van az elmélettel, miszerint megloptam őket?
    Battlefield 3-omnál nem volt warez, mégis látatlanba megvettem mikor csak 2k volt.
    Logikátlanságnak tünhet.

Szóval nem a warezt védem, csak annyit mondok hogy ez baromság MINDENKIRE RÁHÚZNI HOGY LOP MIKOR LEHET KÉSŐBB MEGVESZI A JÁTSZOTT JÁTÉKOKAT, vag éppen nem venné meg semmi pénzért.
    Szóval minden tiszteletem ellenére ezt a lopás témát hagyjuk. :)

Nekem ott a palettám steam-en, régen ezeket a JÁTÉKOKAT "leloptam" ha így jobban tetszik, mégis megvettem utólag és ott csücsül úgy hogy nem is indítottam el.

Na ha egy olyannak irnátok ezt itt sg-n mondjuk akinek a steam profiljában mondjuk 3 játék van az is ingyen nyerte steamgifts-en azt megérteném, de azért abban szerintem egyetértünk hogy grebber költ is pénzt játékaira.
    Vagy nem? :)

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.08.24. 14:43:24