Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy semmi sem ér 50eurót, SEMMI!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Leegyszerûsítve: lehet óriási befektetéssel közel nulla közvetlen "tartalmat" is elõállítani (pl. elsõ Crysis, ami igazából egy engine demó), de ha már kész van, akkor az újabb évadok elõállítása (lásd: évente megjelenõ folytatások) már arányosan kevesebb technológiai pénzt visznek el.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Van a 4-es pakkra még 3 ember?
Egyre alább adja a valve a szinvonalat 😞
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A játék gyakorlatilag ugyan annyiba kerül évek óta, a tartalom elõállításának költsége pedig még emelkedett is... valahol vissza kell/kellett venni és ez úgy néz ki a játékidõ (=tartalom) lett.
Forza.
Itt is bele lehet kavarni természetesen a különbözõ olcsóbb/drágább technológiákat. Leegyszerûsítve azonban teljes mértékben helytálló a megállapítás.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
de belátható, hogy egy crysis3 elkészítéséhez kellhet ugyan annyi munkaóra, mint egy darksoulshoz....
Forza.
Limbo nem volt túlárazott ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ingoványos talaj, ha elkezdjük a bekerülési költségeket figyelembe venni...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egy ligában játszanak, csak kicsit másképp. Ott az IWD, az pl. inkább action-RPG.
a minõségi kevés órát nem ugyan annyi pénzbõl készítik? nem úgy volna helyes az értékrended, ha valamennyire figyelembe vennéd az elõállítási költségeket is?
Forza.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egy csõfpsbe hogyan teszel 200 órányi tartalmat?
Ne legyenek csõfps-ek? Vagy kerüljenek 230ezer forintba?
Forza.
DaS 2 is ilyen volt 30k-t (+22k majd a CE) dobtam ki rá úgy, hogy láttam belõle kb. 4 képet, meg 6 értékelésben láttam 9-10-es értékelést.
Forza.
Na így már jó lesz 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
ENNYI BMEG! <#wow1>#wow1><#eljen>#eljen>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egy türelmes hörcsög bizony a kivárással jól jár ez nem is vitás.
1. kérdés Mi az a Fall?
2. kérdés Yaiba: Megnézem a videókat és eldöntöm tetszik-e (már megbocsáss,de szubjektív véleményekre nem adok.... támpontnak jók, de úgyis egyénileg dõl el, hogy valami levesz a lábadról vagy nem. Az, hogy JóskaPistának tetszett attól még nem biztos, hogy neked is fog.... Én mint a B játékok császára mondom ezt néktek...XD) Yaiba-nal meg meglátom az árcímkét és már röhögnöm kell, amúgy a hivatalos tesztek is ki szokták írni nagyjából mennyi játékidõt nyújt.
Wesker szokott basztatni, hogy ilyen-olyan játékkal miért nem játszok mikor jó. Hát nyilván mert nekem elsõ benyomások (Videók, inkfók) alapján nem jön be és ezután bármit írhat bárki ha egyszerûen nem és kész. Horror mûfaj eleve ilyen nálam.
Kritikákban a pontszámot nem érdemes nézni, mert az tévútra vezet, de az indoklásból lehet érdemleges dolgokat leszûrni, ha értelmes ember írta.
Szórakozást veszel. Nem mindegy mennyiért és nem mindegy mit! Ha ezt te nem érzékeled (én se tettem warezmatyi koromban csak toltam le sorban egymásutánban a címeket), azt sajnálom. Ebben a nowarez hozzáállásban benne van, hogy az ember néha szarbanyúl... Nem tudsz vele mit kezdeni, ez benne van a pakliban.
Lásd. Tinma szerint a PoE-t bottal sem szabad piszkálni, én meg minden percét élveztem több karival is és csapatban is. Szal. a negatív kritika sem minden. 😄
(ez csak nettó kötözködés, semmi komoly)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Annyit tennék még hozzá, hogy az már régen rossz ha egy játék azért lesz a ti szemetekben jó, vagy kevésbé jó, hogy mennyit fizettetek érte, aki ezt nem látja azt csak sajnálni tudom, ill dehogy is csak nevetek rajta, hogy mennyire becsapja saját magát.
Téma részemrõl lezárva.
Ellenben a 10k-ért pre-order vett BG 2-ért abs. nem sokallom az árat.
Tudom, hogy ez nektek Leáldban vesszõparipátok, hogy a minõségi kevés óra sok pénzt megér, de én meg azt vallom, hogy a minõségi sok óra ér sok pénzt, a minõségi kevés óra ezért kevesebb pénzt kell érjen. Fasza volt a Mirror's Edge nagyon is, de reggel leülsz elé, ebéd körül meg felkelsz.
Ne... ne sarkítsd ki ezt olyan irányba, hogy jó, akkor tolj egy zsé kategóriás RPG-t 500 órán keresztül és örülj neki, mert nem errõl beszélek.
Szerintem is mocsok nagy lehúzás mondjuk az új MGS-ért 10k körül elkérni.
Kiadnék-e egy 5 órás filmért a moziban 3000 Ft.... Biztos, hogy nem. Innentõl kezdve meg már csak egyéni preferenciák játszanak.
Én ha vennék 3000-ért egy 5 órás játékot, akkor baromi csalódott lennék akármennyire jó is.
Most minek hozod ide az irodalmat? Az már tényleg teljesen más szórakozásfajta. Egy lapon nem is említhetõ szerintem a játékokkal annyira más.
Ott nincs játékidõ (olvasásidõ), ott csak élményfaktor van és semmi más. Nincs grafika, játékmenet, ott csak a történet a lényeges meg a mondanivaló. Játékokhoz vajmi kevés köze van (ennyi erõvel hozhattad volna valamelyik kolléga autós példáit is azok is legalább ennyire lettek volna helytállóak).
Kevés játékidõ = lustaság az én szememben. A repetatívitást meg ne keverjük ide, mert nem errõl beszélek, így meg ez már csak belemagyarázás.
Ár/érték arány. Ha kapsz 3000-ért 5 órányi szórakozást vagy ha kapsz 3000-ért 10 órát te melyiket választod (minõségi kérdéseket megint csak ne boncolgassunk, meg általános szórakozásról beszélek... nem kell ide most középszart meg repetítív dolgokat emlegetni). Ez már az az árkategória, ami általában nem megjelenéskor van így tudni lehet nagyjából mennyi játékidõre számíthatsz (meg amúgy is általában hírezik újabban... fontos infó).
Valószínûleg ahhoz lehet köze, hogy mekkorát csalódok. 10 rongyot csak olyan játékra adok ki, amitõl sokat várok. Ha nem váltja be a hozzá fûzött reményeket, akkor bizony rossz szájíz marad csak a végén. Persze csak közvetetten van köze így a játék árának a játékélményhez, de mégis befolyásolhatja.
NÁLAM így mûködik. Itt javarészt minden egyes földi halandóra szóló nagy igazságokat dívik megfogalmazni, de ezt én sajnos most nem tudom Neked nyújtani, bármennyire is szeretném 😊. Ellenben megpróbálok egy pici betekintést engedni egy elmeroggyant játékos életébe/gondolkodásába.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szeretem a hosszú és tartalmas játékokat, de az a legrosszabb, ha önismétléssel vagy grinddal kitolják a játékidõt, hogy "megérje" a játék az árát.
Ez a Ninja Gaiden viszont valóban egy minõségtõl függetlenül is túlárazott, letöltõs játéknak tûnik. Ezt nyilván érdemes szóvá tenni, de az már egy bonyolultabb kérdés, hogy a pontszámhoz mennyi köze.
Egy hardvertesztnél ugye ez megkerülhetetlen, de egy szellemibb terméknél vitatható. Vicces lenne most azon morfondíroznunk, hogy vajon a Bovarynét mennyiért vehette meg annak idején a francia polgár (de érdekes lenne olyan irodalom kritikát is olvasni, hogy az Anna Karenina hosszabb, ráadásul olcsóbb volt, tehát az a nyerõ), ellenben a korabeli technikai vívmányok érétékét nyilván meghatározza a múltba tekintve is, hogy a feltételek mennyire tették lehetõvé az elterjedésüket.
Ez szemenszedett hazugság! Mert AC van kb mindenre és évente több is<#eplus2>#eplus2>
Szerintem, épp hogy a LoD tette tönkre valamelyest az igazi Diablo 2-t a túl sok tárggyal, a rúnákkal, az újabb receptekkel, az egyes könnyítésekkel, az ambivalens és erõltetett új fejezettel és a LoD után megjelenõ <1.06 utáni>1.06 utáni> patchekkel.
Kellett a kiegyensúlyozás, de épp azért, mert elszúrták a LoD-dal.
Kellett a plusz tartalom
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.