Csak a Sony ígérte hogy lesz PS4en, de annyira kuss van azóta hogy mindenki elfeledte és örül neki hogy nincs, mert szóvá sincs téve soha.
Ilyen szolgáltatás egyedül az Xbox 360 XBLA szekcióban volt ahol kötelező volt a fejlesztőknek tiral időszakot biztosítani minden egyes ott megjelent játékból. Volt is ebből sírás, hogy idő, meg pénz, meg minek, hát most már nincs nextgenen.
Már miért érne kevesebbet egy sportjáték demó? azt h most ezek lesznek először azért van mert ezek jelennek meg... Lesz a Dragon Age 3 minden bizonnyal lesz a Buckafild HL-ből és minden a jövőben megjelenp EA játékból ( azt h 6 óra nem biztos, 2 óráról volt szó, de annál lehet több mint a példa mutatja )
Addig játszhatod amíg van előfizetésed, ez teljesen tiszta doolog.. Látod, látod azt akarod hinni hogy beetetsét, én meg azt mondom nem az. Minden bizonnyal hamarosan jön majd NFS, vagy a PvZ, de majd meglátjuk. Minden esetre a sportjátékok nem DLC temető, Battlefieldben van single és multizhatsz is, aztán ha kell veszel DLCt, de nem kötelező.
Annak jó aki várja és kedveli az EA címeket, ez nyilvánvaló és az ára sem magas, sőt lehet 1 hónapra is potom pénzért ha éppen valami érdekel. Annak meg egy nagyon jó dolog, és mint írtam nem az a lényege hogy demózhatsz, az csak 1 funkció, de ha már van ilyen akkor annak én igencsak örülök.