Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zorro: Az úgy más, de látod, hogy az se úgy sült el ahogy gondoltad.

Shep fegyverskin: Azt állítják, hogy nincs jelentõssége. Közel 100 óránál járva én meg azt mondom szerintem mégiscsak van. Most nem azt mondom egy überskinnekkel felszerelt játékos nem lehet béna. Én úgy érzem az olyan skinekkel felszerelt fegyverek pontosabbak, nagyobb sebzésûek. És más is így látja, akivel errõl beszélgettem. NA de ez durva off úgyhogy be is fejeztem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
Nem kell elkepzelnem, megvan boxra, bar meg nem sikerult vegigtolnom. Maxolasra mentem, amit egy pontnal meguntam, szokasos tortenet. Autoaim, analog kontrolleres celozgatas egyebkent szerintem is fekete pont. Sokkal elvezetesebb lenne egerrel. Nem kell betamadni, nem azt mondom hogy rossz, hanem azt hogy meg jobb is lehetene.

Sippie
az AH kivétele miért jó egyébként? Legalább volt esélyed hogy visszaszerezed a játék árát, ha valamit el tudsz adni jópénzért, nem? 😄
IMYke2.0.0.0
Nem Jay Wilson fejlesztette a játékot...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az is terhelés.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A konzolt már eladták vele. Igazán nagy lóvé szerintem már RDR-ben konzolos eladások tekintetében nincs. Pc-n szerintem még mindig tudna kaszálni. Lehet néhány crossplatformos is megvenné újra a normális irányítás végett.

COJ Gunslingert nagyon nagy fenntartásokkal vártam, de engem is lenyûgözött. Bitang mód élveztem. Az utolsó pályához nagy kalappal..XD

Én már nem hiszek benne, de nagyon örülnék neki és amit írtam, hogy teljes áron venném azt továbbra is fenntartom. Multira is sokan rárepülnének. Képzeld el a GTA 4-et vadnyugati környezetben. Ez sok pc-st megmozgatna szerintem.

Ezek ilyenek. Monotonak tudnak lenni, ezért érdemes kisebb dózisokban fogyasztani (egyébként ez általában a legtöbb játékra igaz).

DS2 baromi jó. Amúgy az megint csak más, mert az akciórpg, ráadásul csapat alapú. Ami zseniális volt nekem a DS2-ben és amit még nem láttunk más játékban az a petrendszer. Amilyen itemet adtál a petnek (bezabált ugye bármit, amit adtál neki) olyan irányba erõsödött és fizikailag is nõtt. Én már csak ezzel a featurrel nagyon jól elvoltam.

Amúgy jó volt a világ, jók voltak a skillek, változatos volt, ott volt a szuper petrendszer. Zseniális játék volt a Dungeon Siege 2 (kieghez nem volt szerencsém).

#200699 Szerintem. Vagy szereted vagy nem szereted. Különbség meg a linkelt hsz-ben van megfogalmazva erõs szerintem felhanggal.

TBTPumpa
Szerencsére a Diablo 3 rengeteget változott azóta. És szerencsére jó irányba. Bár én nem bántam meg, hogy 0day CE-t vettem belõle, mert amíg végigjátszottam a karaktereimmel, addig elszórakoztatott. A baj, akkor kezdõdött, amikor magasabb szinten lófasz cuccokat kaptam és rátukmált a játék, hogy AH-ból vásároljak. Hát ott nálam Lomtár volt a játék. Aztán tavaly elõszedtem, de akkor is csak azért, mert 50% bónusz XP + 50% magic item find volt néhány napig. Idõközben kibaszták Jay "Toka" Wilson-t és egy új srác jött helyette, aki korrektül válaszolt minden rajongók által feltett kérdésre + be is jelentette a Reaper of Souls kiegészítõt, ami merõben másabb volt, mint amire mindenki számított. Jay Wilson bácsi nem akart szintet növelni, sem új képességeket behozni a kiegészítõben. Csak egy Act 5 + pets + új karakterosztály cuccot akart AH-val együtt. De rábaszott, mert az "új" csapat továbbgondolta a dolgot. Van szintlépés, új paragon rendszer, kraftolásnak van értelme, vannak új képességek, lootrendszer + skillrendszer hatalmas változáson esett át, 12 nehézségi szint van, Adventure + Bounty mód, Transmogrification (felszerelésed módosítása), Petek, Crusader kaszt, Act 5, amin végigszaladni gyorsan is 4-5 óra + a Darkos beütés és hangulat is meglett az új Act-nak köszönhetõen. És AH sincs már, szóval minden hibát vagy hiányosságot sikerült orvosolniuk. Illetve Login Queue van, ami megakadályozza a szerver lehalást és Error 37 üzeneteket bejelentkezéskor.
És a mostani producer erõs utalást is tett egy régi, klasszikus dologra a Diablo 3 RoS-al kapcsolatban: Ladder system.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TQ:IT-ben már azért fejlett karakterrel mész, aki egyrészt ritkán lép szinten mert magas szintû, másrészt fürdik a lootban mert magasabb szinten (meg H&S-ben amúgyis szokás) is gyakori megoldás sok játékban. IT amúgy inkább kiegészítõ. Emiatt én nem is hasonlítanám a többihez (dio3, torch), ami alapjáték.

Ennyi erõvel blizz jelentse fel az összes H&S-t ami a dio 2 óta kijött. Ebben a játéktípusban nincs új a nap alatt: Mész ölsz, loot, öltözteted a hero-t meg fejlesztgeted, repeat. Jön a boss lenyomod, mész tovább. Bugyuta hozd ide-vidd oda, öld le, szedjél 5 bolondgombát típusú questek. Ez a játéktípus nem fog tudni soha megújulni és legfõképpen nem fog tudni eltérni egyik a másiktól gyökeresen.

Itt már minõségi, kreativításbeli és élvezeti szintek vannak szerény véleményem szerint.

zorrobomber
Ne fokozzuk, eleg volt akkor felidegesitenem magam rajta. Raadasul ugy adtam neki a jatek gifteket, hogy o kerte, hogy JATSZHASSON veluk. Magyaran atvert 😊 Hozzateszem nem csak unokaocsem haverja, hanem tavoli rokon, szoval csak probaltam jofej lenni. Aztan az eset utan meg nezegette az inventorymat hogy milyen giftjeim vannak es probalt tovabbra is kuncsorogni. Kb. mint egy meth addikt. De mindegy, gyerek, en is csinaltam hulyesegeket anno. Persze tolem mar nem kap semmit.

Az fínom ár!

Shep
Igen, ezt ecseteltem én is vagy egy hete.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Erre nekem csak egy kérdésem van. Nem tök mindegy mivel a kezedben lõnek le? Ha adna valami pluszt, mint a GRO-ban, akkor még hagyján.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azért árban is jobban jársz. VH 2 alapkiadás biza 15 dollár és szebb, jobb lesz mint az elsõ rész.

zorrobomber
Jaha az nem tunt fel, sry.

zorrobomber
Sok nincs, de nemi van. Unokaocsem haverja nyaggatott nemreg hogy toltsek mar penzt a steam accjara, odaadta a casht en meg feltoltottem. Gondolom kp-t tud szerezni, arra viszont nehezebb rabeszelni a szuloket hogy bankkartyat bizzanak ra. Utolag raadasul rajottem hogy CS:GO itemekre koltotte a penzt, ugyhogy tobbet nem segitek neki 😊 Adtam neki egy Rome: Total War-t meg egy Just Cause 2-t azokat is eltradelte es elverte a penzt fegyver skinekre. Boho ifjusag 😊

Shep
Hát igen, mert mindenki kártyázik 😊

wantonly
Szerintem is tuti siker lenne PC-n, de valamivel el kell adni a konzolt is. Ha csoda történik és elkészül a port én is megveszem teljes áron akár. Imádom a vadnyugatot, mind filmekben, mind játékokban. Jelenleg a CoJ: Gunslinger enyhíti a hiányomat, de ez mégiscsak egy csõ játék és nem egy sandox. Ennek ellenére nagyon élvezem, lassan végére érek, de még van benne tartalom.
MerlinW
Itt a probléma, hogy $64.99-ért adja az 50 dolcsis giftet😊

[merlinw.org]

zorrobomber
Bully konzolos es pc-s port kozott is volt 2 ev. A lepenyhal meg utoljara.

Nem a kód a lényeg. Hanem, hogy ugyanolyan árban van, mintha felmész steamre és kártyáról rárakod közvetlen walletra az összeget. Ennek így mi értelme?

Egyre rakás szarabb szépen magyar szóval kifejezve. Basszanak már be pár plussz szervert vagy javítsák már meg a szarukat (azért azt látni kell, hogy pl. tavaly elõtti karácsonykor voltak napközbeni 5 millió az online lévõ felhasználók száma... Épp imént néztem rá a grafikonra: Nyugalmi állapotban, amikor legkevesebb user van onlány, akkor is 3,5-4 millió beloggolt játékosuk van, csúcsidõben ez meg felkúszik simán 7 millió fölé!)

Ergó kezd kevés lenni szerintem a szerverek száma. Névrokonomnak Gabe-nek a puszedlipénzbõl nemártana beállítani pár tartalék vasat terhelés esetére.

zorrobomber
Karacsonyra akarmire jo ajandek lehet, kezzelfoghato. Bemesz a boltba es tele van ilyenekkel(itt usaban). Preorder cuccokat meg minden mast is arulnak igy hogy nem kapsz semmit csak egy kartyat a koddal.

Képzeld el a szar analógos célzással (avagy célzásrásegítõvel, amely segítségével az ellenfélre ugrik automatikus a célkereszt).

Most képzeld el ezt szebb grafikával (ps3-on olyan mosottszar az a játék a box-oshoz képest, hogy az eszméletlen) normális egerészõs célzással és ne bánd egy percig sem.

Ordít egy pc-s portért az a játék. Nem fogom tudni értelmezni, hogy miért nem készítették el eddig (remény egyre kisebb bennem). Tudom persze a konzolexluzivítás miatt sokakat bevonzott, de még most sem lenne késõbb kidobni pc-re. Szerintem sok pc-s zabálná, tuti siker lenne. Én vettem ps3-ra, de azonnal 10k-ért venném pc-re is ha kijönne.

Shep
Van Helsingben pont a világ tetszett és vszinû ezért játszottam végig, bár a végére már azt is eluntam. Idõrõl idõre pl elõveszem a Marvel Heroes-t és haladgatok benne kicsit, de 3-4 óra (nem folytonos) játék után beleunok és újra törlöm 😊

Shep
Ja, Bordert sem szeretem, 3-4 óra után nekem már unalmas. Mondjuk a DS is ilyesmi de ott valami mégis hajtotta elõre az embert. Érdekes dolgok ezek.

Shep
Dio2 még nekem is tetszett meg a Dungeon siege 2 is és a kiegje de utána valahogy elfogyott nálam az érdeklõdés a téma iránt, bár tavaly a VH-t végigjátszottam, mert nem éledtek újra a dögök, na pl. ezt sem értem mi a fene jó abban, hogy ugyanazt a jószágot levágod tizedjére is.

wantonly
A Titan Quest is unalmas lett egy idõ után, pedig nem rossz játék. Ott van elcseszve ez az egész, hogy itt is háromszor kell végigjátszani ugyanazt a játékot, csak itt kicsit máshogy hívják szinteket... Normal, Epic és Legendary. Ez is copy-paste Diablo, de a nagy öreg levetkõzhette volna már a 3. részre ezt a hülyeséget, vagy maximum két nehézségi fok lett volna benne. Nekem ez a legnagyobb bajom a Diablo-val is. Végigizzadom a játékot kétszer és akkor megint ott állok a játék elején.
IMYke2.0.0.0
Ha csak játék-mechanikailag nézed, akkor az ÖSSZES játékstílus uncsi, mert mindegyikben ugyanazt kell csinálni .
Ha viszont megvizsgálod alaposabban rájössz, hogy TE vagy a lényeg az egészben - ha NEKED bejön egy adott szereplõ / világ/ játék(stílus), akkor kábé tojd le az egész világot, és szórakozz jól!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Könnyû módban valóban nincs sok értelmük. Ezeket a játékokat kizárólag a legnehezebb fokozaton célszerû játszani, mikor a harc nem csak kattintgatás hanem taktikus mozgáskoordinációt igényel a megfelelõ képességek jó idõben való használata mellett. Emellett a szokásos felfedezés, loot, karakterfejlesztés öröme.

Borderlands is ilyen játék csak FP nézetben.

[merlinw.org]

Botond
Dió2ben a fejlõdés, az item fejlesztés/csere és az átvezetõ videók voltak a motiváció. TQból ezek mind erõsen hiányoznak, illetve egy idõ után ezek már valóban kevesek. Anno rajongtunk az olyan kalandjátékért is, ahol egy fix képernyõ alatt sok szöveg és begépelhettek, hogy pick up bucket, ma már ez kevés kalandjátéknak. H&S fölött is így járt el az idõ szerintem sokunknál, leszámítva az új szülötteket, akiknek minden vicc új.
Tinman
(Fight, loot, upgrade, fight, loot, upgrade) * 500.

Játssz Planescape-et, ha arról is ez lesz a véleményed, akkor kolostorba vonulok. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Torchlight I baromi unalmas volt a felénél abba is hagytam de a Torch light II teljesen més baromi élvezetes és nagyon jó föleg haverokkal játszani !

Tessék itt van az eredmény hogy miylen jó játék is a Torchlight II 😄

Van egy lvl 55-ös Necromancerem már New Game+-ban vagyok Veteran szinten !

Egy lvl 28-as Berserkerem és még egy Lvl 26-os Engineerem is ! 😄
Shep
Na ha már így szóba kerültek ezek a fajta játékok, akkor nekem inkább azt mesélje el valaki, hogy mi a jó ezekben, mert én csak azt látom ,hogy jön az x-edik tök ugyanolyan játék amiben csak bal meg jobb egér gombot nyomkod órákon keresztül az emberfia, meg idõrõl idõre elnyom egy löttyöt, hogy ne haljon meg. Tehát mi az amiben mégis más mindegyik ,hogy ennyire érdemes hosszú heteket beleölni mindegyikbe? Visszakérdezni nem ér, hogy és az fps-ekben mi az eltérés. 😊 Ja másik ilyen, ótós játékok, tök ugyanaz, mind, legalábbis nekem nagyon úgy fest, max a pályák, meg a grafika változik. Na szóval tehát ez egy komoly kérdés volt, nem kell elkomolytalankodni!

MerlinW
Ámen! 😊

[merlinw.org]

Botond
Hát ha a TQ:IT a király, akkor nekem nagyon nem való ez a stílus. ACT3ban szenvedek vele, de tényleg szenvedek. Leginkább amiatt szenvedek, hogy nem történik semmi. Sosincs jobb item, mint ami van, két percenként tele a zsák szeméttel, és nagyon ritkán lépek szintet. Ezek miatt erõsen monoton vacaknak tûnik számomra. Igazándiból az a baj, hogy vannak +x% str és hp itemek, azokat nem tudja semmi überelni, mert azok fejlõdnek veled, ahogy fejlõdsz.

Torchlightból az elsõ részt, dióból az elsõ két részt toltam, azok sokkal jobban tetszettek. Fõleg torchlight a pettel, hogy amikor tele vagy szeméttel elküldöt eladni a kutyát és kész, nem kell visszamászni.

De ez persze teljesen szubjektív.
wesker24
Jaja ráadásul a Torchlight II lett a tavalyi év vagy az azelötti év legjobb hack and slash játéka simán lealázta a Dio 3-at a Dio 3 még csak az elsõ 3-ban se volt benne !
wantonly
Nem olyan unalmas, mint az elsõ rész? Én azt halálra untam. Nekem mondjuk grafikára sem jön be, ahogy elnéztem a videókat.
Fpocok
A kínos pillanat, amikor a T2 sokkal jobban diablo, mint a diablo3.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Már készül a Titan Quest II (alias grim Dawn) ami ha egyszer kész lesz asszem újabb trónfosztás lesz ! 😄

Mert a Grim Dawn még a Titan Quest IT-nél is zseniálisabb lesz 😄

torchlight 2 egy copypaste d2 lopás with pets, kb ennyi, ami ettõl független nem rossz játék szerintem se de hogy ez lenne az etalon? csodálkoztam hogy a blizz nem jelentette fel a készítõket, fõleg úgy hogy sokan abból a teambõl a d2õn dolgoztak amit igen csak látni
modok szép meg jó dolgok de én inkább 2 alapjátékot hasonlítanék össze ha már objektivitásról beszélünk

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

wantonly
A battle.net-en a digitális 19.99$ jelenleg, ami ~4500Ft.
MerlinW
Véleményem szerint D3 meg sem közelíti a T2-t semmilyen téren (talán grafikailag, bár nekem jobban bejön a T2 stílusa). A sztori meg mindkettõben gáz, de nem is azért játszunk h&s-el.

Szintén szubjektív: a stílus királya még mindig a Titan Quest: IT.

[merlinw.org]

Totti5
Pets, fishing. Ezek aztán a nagy érvek. Nyilván a d3 ba semmi olyan nincs ami a torcsban.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Volt a Dio 3-nak sztorija? Akkor a Dark Souls-nak is! <#vigyor>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Számomra a Torchlight 2 pont az volt, aminek a D3 -nak kellett volna lennie. D3 komolytalan volt az AHval, az akármikor cserélhetõ skillekel - mintha egy Casual cucc lenne. Külcsínyre nagyon finom volt, de valahogy nekem nem egy új "Diablo" rész volt. A Torchlight viszont annál inkább.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.