• MoRT2195
    Sose fogjátok megérteni, hogy a warez nem lopás? A lopás az, ha bemegyek a boltba, és elviszek egy játékot fizetés nélkül. Na azzal károsítom a kiadót, és a boltot is, mert azt a példányt már nem tudják eladni, az már valaki tulajdona, és ingyen megszerezte az eredeti, teljes játékot. Warezzal pedig mi a helyzet? Nos az, hogy ha letöltöm 1000x, akkor se károsítok vele senkit, az eredeti példányok ugyan úgy ott vannak a boltban, és el lehet adni, mellesleg a warez példánynál manapság sok tartalomtól elesik az ember (értsd: online funkciók hiánya -legtöbb esetben-). Remélem érezhető különbség. (A kenyeres példádról pedig annyit, hogy az károsítás, mert azt szintén nem tudja eladni utána.)

UI: Erre én még ezt szoktam mondani: Ha nem lenne warez, akkor se tudnék több játékot megvenni, mert én nem azért töltöm le, mert így ingyenes, hanem azért, mert nincs rá pénzem. Tehát warez ide vagy oda, nem tudok játékot venni. Ha nem lenne warez, akkor annyiban lenne más, hogy abszolút nem játszanék.

UI2: A fentebb írt UI-ban leírtak már rám nem érvényesek, mert már nem warezolok játékot. Régen mindig játszottam a frissen megjelenő játékokkal, de most már várok hónapokat, vagy akár éveket, hogy ha lemegy az ára, akkor majd megveszem, de nem fogom lewarezolni. Ez inkább a filmekre igaz nálam. Mert se TV-ben, se moziban, se bolti (eredeti) lemezen nem szoktam filmet nézni, azok mindig warezban vannak meg. Egyszerűen nincs nekem több ezrem 2 óra szórakozásért.