Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Torchlight II

Játékélmény
CO-OP alapból 4 player Mod-al 8 player
Steam Workshop rengeteg kitünö Moddal
Hatalmas XXXL_es mapok
Random Map Generator
Endless Dungeon ha 1x teljesen végigviszed a játékot
Kellöen jó kihivás
Nagyon jó Unique settek
Max lvl 100-as szint
Nagyon hosszú játékidö
Rengeteg Uj class alapból csak 4 Moddal még 2x ennyi
Torchlight II GUTS MOD szerkesztõ

A Diablo 3 egyedül csak Story-ban veri a Torch 2-öt minden másban a Torch II sokkal jobb !

Fpocok
Esetleg olvasd el ezt.
De elég ha a képek alatti címszavakat olvasod csak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

csak tudnám mi volt a torchlight2ben olyan jó amiben a d3 olyan szar volt mert max az ára, semmi más

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Sir Quno Jedi
Konkrétan akcióban bagóé volt. ÉS jó.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ZsZso
Pontosan! Annál jobb viszont a Torchlight 2. Olcsóért vettük és kegyetlen jót játszottunk vele a feleségemmel. D3 -ra kiadott tizenX ezer forintom azóta is siratom.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Elõbb vennék VH-et, mint Dio-t 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sir Quno Jedi
dio3 kackackac, életem egyik legrosszabb vétele volt. Soha többet nem dõlök be a blizának.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TBTPumpa
Yep.
És lehet aggódni, holnap ez a topik tele lesz Diablo 3 RoS alapverzió + CE képekkel! Betárcsázós netesek halála következik! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Maak
Eddig talan a legolcsobb dio3 (Feltettem ujra, van akinek megvan?)

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Botond
Szívembõl szóltál!
Shep
A 2 szerintem köröket ver minden tekintetben az 1-re, bár 3 végigjátszás után negyedjére már nem igazán kötött le, így abba is hagytam.

Tinman

Ok-ok, befejeztem :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tomsolo
Egyébként tegnap tologattam a Witcher 1-et, és arra jutottam, hogy ritka egy fos játék - mondjuk a magyar szinkron mint fun faktor nem semmi - ráadásul elolvastam a "witcher" könyveket is és lassan a szörnyen gyenge eresztés közé kezdem sorolni az egész Univerzumot.

Tartok tõle, hogy a 2-t - pedig arról viszonylag szép emlékeim vannak - jobban teszem ha elõ sem veszem.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Botond
Tinman

tomsolo
#200638 😄

Tinman
Akkor erre, hogy befogsz :-(

IKO
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ICO
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tomsolo
Tudsz venni kitet PS3-ra amivel PS1-ig tolhatsz játékokat - nyilván drága mulatság.

És igen, a BC hiánya csökkenti az érdeklõdésemet a PS4 iránt.
Nem ez a lényeg, hanem az, hogy a 600 dolláros kezdeti ár a PS3-nál nem jött jól nekik. Nincs akkora érdeklõdés a kompatibilitás iránt, hogy ezért sokat megérné rááldozniuk, ráadásul a PS3-at is gyártják még, és haszonnal árusítják.

Az a kérdés, hogy Gaikai mire lesz jó. Nekem blöffnek hangzik, de ha õk komolyan gondolják, és pénzt fektetnek bele, akkor hülyék lennének alávágni.

Mondom ezt úgy, hogy én a visszafelé kompatibilitás pártján állok, szóval örülnék a felvázolt egyszerû megoldásnak. Nekem a HD portok és a PSN-es retrókínálat bõvülése nagyon sokat számított, mert a PS1-2-es játékok jobban érdekeltek a PS3-asoknál. Most is készülök venni egy rakatot.
tomsolo
Hiába írsz szmálylit értem a célzást.

Botond
bazmeg a létrádat nyuszika! 😄
tomsolo
Tudom, ezért is írtam IKO-t példának. Sosem a hardverben van nekik a pénz hanem a címekben és a játékosokban.

De azért most besértõdtem mert felesleges kiigazításnak fogtam fel a dolgot. <#bohoc>

Shep
Radar szerint jön az esõ, végre, remélem nem kerül el minket megint!

Speciel az ICO esetében is éppen a Sony a kiadó is 😊 Egyébként tudtommal egyáltalán nem volt minõségben akkora sikertörténet az emuláció (a szoftveres hírhedten ótvar volt, a hardveres már okésabb), viszont a Sony nem adta annyival drágábban a régi a gépeket (mivel alapból marha drága volt), hogy megérje nekik a hardveren még többet bukni.

Egyébként viszonylag sok PS2-es játékot kipofoztak emuláltnak, de ugye ezeket is újra meg kell venni PSN-rõl a régi tulajoknak, pedig ezek nem HD-sítettek vagy trófeásítottak, mint - nagyobb nevében esetében - a HD portok.
Tinman
Még jó! Vagy 3 napja nem aktiváltam semmit Steam-en... szar az egész. Elegem van <#rinya>

Sir Quno Jedi
nyafizós hörik vagytok-e

Tinman
<#awink>

Dzsini
Azt nem nekem írtad 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
#200603 mint sértõs reakció?

Mit szedtek? Küldjetek nekem is belõle :-(

Jelenleg te vagy az aki éppen a témán lovagol + sértõdik... tõlem :-)

Dzsini
Azok után, hogy feltettem egy normális kérdést #200602-ben és milyen stílusban válaszoltál?
Majd most, mikor poénkodtam (lásd: szmájli) rögtön nekiállsz sértõdni?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Ezt pont te kérdezed? <#wow2>

Dzsini
Ha már használod a szmájlikat, akkor vedd figyelembe azokat akkor is, ha más használja (vagy épp nem használja, mert komolyan beszél).

Vagy épp "betonba is belekötök" reggeled van? 😞

tomsolo
"Oops, it looks like your account is currently suspended for another 3 days "

Ahahha steamgifts osztja életem elsõ banját... 😄

Tinman
Mekkora banplz tábla lenne elég? :-(

Dzsini
valóban, *befejezett 😊

Botond
Az felfelé kerekítés. 😊
Shep
Mostanában túl sokszor jön ez elõ, kicsit aggasztó azért, lévén rengeteg játékunk függ tõle.

Dzsini
amikor megkezdett százakat számolunk 😊

Tinman
99-rõl mióta kerekítünk lefelé? <#banplz>

Tinman
Az elsõ szériákból a nem PS2 kompatibilisek is döglõdnek... nyilván nem amiatt halnak, mert PS2 compatible cuccok.

Sippie
tudtommal azok a típusú PS3-ak igencsak döglõdnek megfele, szóval ha van még mûködõképes akkor nem csoda hogy egeket veri az ára 😄
tomsolo
Vmennyivel biztos... 😊

Totti5
S mennyivel jobb játszani hd icot mint szaggatós ps2 verziót?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tomsolo
Azért szüntették be a ps2 képes ps3-at mert rájöttek, hogy ha a kiadók portolnak (pl IKO) felfelé maguktól játékokat akkor nem csak a kiadók hanem nekik is jön be belõle pénz és olcsóbb lehet a stuff.

Dzsini
Tinman vs. Steam huszonhatodik felvonás.

Tinman
Megjavult -.-

/semmit se csináltam

ZsZso
Mimimimiiii?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.