Még ezt elfelejtettem, mielőtt lépek szunyókálni, csak hogy ezt nehogy félreértsd és később ezt előkapard még1x nekem:
"Ez szar üzlet. Tudom, hogy nálad ez volt a ps3-al is, de attól ez még nem lett oké. Öt év múlva mégkevésbé lesz az. Ez csak kényszerpálya volt gondolom, ne akard ezt valami tudatos döntésnek beállítani. Annak mégrosszabb lenne."
1, én 1 szóval nem mondtam hogy 5-6 évet kell várni egy konzollal, de akkor sem szar üzlet.
2. nekem konzolom 2.5 évvel a megjelenés után volt, TUDOD x360. PS3-at eme akció keretében kaptam, nem vettem. részletet vállaltam a t-geci előfizetésbe ágyazva, de tudod jól, a játékokkal lehet trükközni, sok jáátékot meg lehet oldani akár inygen, vagy hogy elcserélsz régit, eladsz stb fillérekért veszel.
Nekem csak és KIZÁRÓLAG a 6 GoW végett megérte, 2-3 akár 5 év múlva is megérné, hiszen számomra egyszerűen kihagyhatatlan, már csak azért is mert a GoW stílusa máshol nem található meg.
Vagy kibaszott szar minőségben. Látványra panasz nincs még ma sem. Hol itt a probléma.
Én neked amit írtam más tészta, csak annyit irtam amit lejebb már elmondtam a telefon vs konzolok ügyben, kérlek ezt a 5-6 év múlva kinek mit éri meg ezt megtartanám személyes dolognak.
Nem biztatok senkit, annyit igen írtam hogy aki WAREZ-ra vár, az lehet 4-5 évet várhat. ennyi.