Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ezért nem is veszek még saját lakást csüngök még itthon (nem engednek el) jól hangzik hogy raklap pénzem van <#idiota>#idiota>
Asszony gyerek már korábban is mondtam,hogy nincs és nem is tervezem!
Next PC upgrade: 2022
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
20 Goto 10.
Run.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Most látom, hogy vegyigépész technikus vagy... én meg vegyészként végeztem anno, de 0 percet melóztam a szakmába, elég rákkeltõ foglalkozásnak tûnt nekem már a szakmai gyakorlatok alapján, szóval totál más irányba mentem a vizsgák után.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szerintem az Xboxnak sem kell akkor net.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Unless something has changed recently," one of the sources told us over email, "Durango consumer units must have an active internet connection to be used.""
Kb még 10 év azt olyan szinten le leszek pukkanva hogy arra szavak nincsenek!
Az ki tud akasztani hogy annyi meló van hogy se wc,se inni se enni nem tudok elmenni mert szinte ide oda rohanok (szó szerint kb) annyi mindenre kell figyelni.
De sajnos ez van ha olyan a mûvezetõje az embernek aki magasról leszarja milyen emberek dolgoznak a keze alatt.Mert szerinte "mindenkinek kell tudni mindent".No most ez ugy néz ki hogy a rutinosa csinálnak mindent a gyengébekre meg szinte semmit nem lehet bízni így helyettünk is dolgozunk.
Néha bánom már hogy ilyen fiatal fejjel elvállaltam a csoportvezetõséget 😞
Kegyetlen néha na.De itt ha írom nem jön át ahhoz ott kéne bárkinek dolgozni hogy lássa milyen ez.
Ezért gépezek a szabadidõmben amennyit csak birok (nem is csinálok mást) ez legalább megnyugtat és jól érzem magam!Legalábbis másnapig amikor újból rabszolgázni kell menni!
Next PC upgrade: 2022
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
http://www.steamprices.com/eu/fairpriced
Az átváltást/árat a kiadó szabja meg, nem a Valve. Ez már ezer éve köztudott.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Pre-orderre is fel lehet használni tudja valaki?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hogy tudok harckocsikat csinálni?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A steam nem a központ, hogy ök kitalálják, hogy akkor most ilyen vagy olyan akcio legyen, minden a kiadotol/fejlesztötöl függ, ahogy az áraknál is csak ezt sokan elfelejtik, aztán szidják a steam-et a $=euro miatt...
Tripwire Interactive Bundle akció.
A Humble Bundlét akarják torpedózni, vagy mi a szösz?
bg2 mikor pótoltad? <#ravasz1>#ravasz1>
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De majd fele ennyiért már egész jo lesz.
mert akkori asszonnyal éppen kísérletezõs -khm- kedvünkbe voltunk és minden lehetséges helyen leültünk egy padra... közösen.
Ez inkább az ICO-nál lett volna stílszerû 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Includes all parts of the critically acclaimed SpellForce-series including all add-ons.
SpellForce 1 Platinum
SpellForce 2 Gold
SpellForce 2 Faith in Destiny Digital Deluxe version
SpellForce 2 - Faith in Destiny Scenario 1: Flink's Secret Diary
SpellForce 2 - Faith in Destiny Scenario 2: The Golden Fool
SpellForce 2 - Faith in Destiny Scenario 3: The Last Stand
STEAM-es.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
HR 1x indítottam el, aztán úgy éreztem nincs hozzá hangulatom, de már 5 percbõl levágtam, hogy alapvetõ filmélmény.
AP itt a polcon, még várja, hogy szeretgessem... meg is fogja kapni, mert én aztán egy darab nextgen konzolt nem veszek, amíg egy kicsit jobban be nem érem magam, mert rémesen le vagyok maradva. :-(
Legnagyobb bûnöm a Kotor 1 amit 85% körül(!!!!) azért hagytam abba, mert akkori asszonnyal éppen kísérletezõs -khm- kedvünkbe voltunk és minden lehetséges helyen leültünk egy padra... közösen. Nem vicc, tényleg emiatt maradt el teljesen. Huje nõk!
QTE-re visszatérve... God of War részekbe so-so elfogadom. Nem örülök neki, hogy az ajtónyitáshoz 17x kell megnyomnom az X-et, O-t, akármit, de látványos kivégzésekhez számomra elfogadható volt.
Utolsó mondatodra: Az ereim felvágom, amikor WD-be nyilvánvalóan használható fegyvernek való tárgyak mellett megy el a fõhõs a zombiapokalipszis kellõs közepén, kiszolgáltatva, gyengén, erõtlenül. Teljesen logikus :-(
Tron-ba aranyos volt, minden másba nekem ellenszenves.
Sophie M. viszont gyerekkori és örök szerelem. A NÕ! Mióta csak tisztában vagyok a nemi indentitásommal (3-4 éves kor :-P).
Remek... még egy játékba is rabszolgaként kezelnek -.-