Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Ha valamely múzeumhoz be tud kerülni vagy oda tud somfordálni, akkor semmi gondja nem lesz az életben. 😊 Úgyis sok manapság az útépítés / vésztározó / egyéb okból folyó ásatás. Mi a szakterülete, ha van neki?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Az élet nem azért állít az ember elé akadályokat, hogy megkerülje, hanem, hogy átmásszon rajtuk. A menekülés a legkönnyebb lehetõség.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Szánalmas...

Rapid81
Attól függ milyen rendszergazda vagy. OKJ? Középfokú? Felsõfokú? Valahol mindig keresnek rendszergazdát. Én voltam középsuliban, órát is adtam, meg voltam Teleházban, önkormányzatnál, stb. Viszont annyit javasolnék, hogy ne csak szakmában nézelõdj. Én dolgoztam aszfaltozóként, sertésgondozóként, közterület-felügyelõként, autóbontóban, meg ami jött. Ha csak rendszergazda vagy IT melót vállaltam volna el, mai napig otthon ülnék...

kill3r21
akkor adj nekem 1,5 millát gyomorbypassra, azt haverok leszünk....xD
p*na nem hiányzik? 😄
grebber
Addig a pillanatig marad meg a 10 év munkával eddig összegyûjtött pénzem amíg nem lesz saját lakásom.Mert akkor a 10 év munkája házzá válik és nem a sok sok ft fog állandóan rendelkezésre állni hanem csak a havi fizetésbõl a számlák befizetése után maradt töredék.
Ezért nem is veszek még saját lakást csüngök még itthon (nem engednek el) jól hangzik hogy raklap pénzem van <#idiota>

Asszony gyerek már korábban is mondtam,hogy nincs és nem is tervezem!

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
Legalább a pénzed megvan nem? 😊
És asszony gyerek család? vagy az már nem férne bele?
lostprophet
Valami hasonlóra gondoltam én is, de most megy a jogsi, aztán az átképzés, addigra talán barátnõm is el tudja dönteni, hogy régészként nehezen kap majd itthon munkát és uccu.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Tinman
10 Print "Go to abroad."
20 Goto 10.

Run.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Fõleg a 2. rész után :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Ez a gran turismo 3 még mindig nagyon jól néz ki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lostprophet
Én meg egy kevésbé veszélyes szakmával, rendszergazdaként nem tudok elhelyezkedni kábé egy éve és most képezem át magam CNC forgácsolóvá, ha már a munkaügyi támogatja.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Tinman
U.e. volt nálam is, aztán a kórházba kötöttem ki... majd meglátod, hogy még 10 év sem kell és kikészülsz.

Most látom, hogy vegyigépész technikus vagy... én meg vegyészként végeztem anno, de 0 percet melóztam a szakmába, elég rákkeltõ foglalkozásnak tûnt nekem már a szakmai gyakorlatok alapján, szóval totál más irányba mentem a vizsgák után.

Fpocok
Egyelõre nem úgy néz ki. És a ps4es dolgok is igaznak bizonyultak.

davidka003
The PS4 will not require an online connection to start or run games, Sony has confirmed. No gaming console ever has.
Szerintem az Xboxnak sem kell akkor net.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fpocok
The Next Xbox Will Require an Internet Connection To Start Games, Sources Say

"Unless something has changed recently," one of the sources told us over email, "Durango consumer units must have an active internet connection to be used.""

grebber
Nekem sajnos tökmindegy hol milyen idõ van melóba nem sok szünet van.És egyre több a munka.
Kb még 10 év azt olyan szinten le leszek pukkanva hogy arra szavak nincsenek!
Az ki tud akasztani hogy annyi meló van hogy se wc,se inni se enni nem tudok elmenni mert szinte ide oda rohanok (szó szerint kb) annyi mindenre kell figyelni.
De sajnos ez van ha olyan a mûvezetõje az embernek aki magasról leszarja milyen emberek dolgoznak a keze alatt.Mert szerinte "mindenkinek kell tudni mindent".No most ez ugy néz ki hogy a rutinosa csinálnak mindent a gyengébekre meg szinte semmit nem lehet bízni így helyettünk is dolgozunk.
Néha bánom már hogy ilyen fiatal fejjel elvállaltam a csoportvezetõséget 😞
Kegyetlen néha na.De itt ha írom nem jön át ahhoz ott kéne bárkinek dolgozni hogy lássa milyen ez.

Ezért gépezek a szabadidõmben amennyit csak birok (nem is csinálok mást) ez legalább megnyugtat és jól érzem magam!Legalábbis másnapig amikor újból rabszolgázni kell menni!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Úgy érzem sikerült belõni a gt3-at is, hogy menjen rendesen. Újabb 50 óra móka 'n kacagás vár rám.

Legalábbis ez esetben nálad jobban, az tény.
Zomil
Én meg épp erröl beszélek, hogy a kiado határozza meg az összes régioban az árat...azt is, hogy mennyibe kerüljön dollárba és azt is, hogy mennyibe kerüljön euroba.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Ez a helyes link. Itt már nem kell kiválasztani semmit. 😊

Rapid81
Olvass Steam fórumot, meg hasonlók. Anno én is fel voltam ezen háborodva, míg utána nem néztem, hogy a nagy kiadók, EA, CM, stb esetében van $ = € átváltás. Valve és nagyja indie esetében normális az árszabás.

Bírom, hogy itt mindenki mindent tud...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
A "compare with"-nél kiválasztod a dollárt.
http://www.steamprices.com/eu/fairpriced

Az átváltást/árat a kiadó szabja meg, nem a Valve. Ez már ezer éve köztudott.

Rapid az alreged? XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ugyanannyi minden.

Nem árakról beszélek, hanem az átváltásról. Koránt sem böngészitek annyit az amerikai steamet, mint én. Minden ugyanannyi, csak ott dollárban van megadva az ára. Egyszerûbb nekik így számolni, gyakorlatilag ez így nekik színtiszta bevétel az európai piacról.

Zomil
Akkor nem jol tudod, mert ha megnézed az arány általában indie és valve játékoknál rendben van, a többi játékkal van gond, a kiadok határozzák meg az árakat, nem a steam.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

davidka003
Valakinek nincs véletlen egy Zavvi kódja privátban?
Pre-orderre is fel lehet használni tudja valaki?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rapid81
*szabják

Rapid81
Pont nem. A kiadók szablyák meg, hogy hol, mennyibe kerüljön a termékük. Valve és indie játékok esetében jól megfigyelhetõ, hogy $=/=€, ellentétben a nagy kiadókkal.

$=euró az õ saruk pedig. Egyértelmûen USA felé hajlakon ebbõl tisztán látszik.

DarkSector
Játszik valaki CoH 2-vel?

Hogy tudok harckocsikat csinálni?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Már nem azért, de ennyiért megéri. 😊 A The Ball magában is megéri ezt az árat.

Zomil
Vaaaaagy a Tripwire szolt a steam-nek, hogy akciozhatja a játékaikat ekkor, meg ekkor -.-

A steam nem a központ, hogy ök kitalálják, hogy akkor most ilyen vagy olyan akcio legyen, minden a kiadotol/fejlesztötöl függ, ahogy az áraknál is csak ezt sokan elfelejtik, aztán szidják a steam-et a $=euro miatt...

Tehasut
Már megint hülyék a Steamesek.
Tripwire Interactive Bundle akció.
A Humble Bundlét akarják torpedózni, vagy mi a szösz?
Tehasut
Én viszont ajánlom, nekem nagyon tetszett. Igaz, az ekszpanziójával még adós vagyok magamnak.
"Legnagyobb bûnöm a Kotor 1 amit 85% körül"

bg2 mikor pótoltad? <#ravasz1>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Shep
1x játszottam végig a Fárent, de legalább 3x volt olyan ,hogy na akkor most újra de aztán sosem jött el a pillanat, valahogy nem vágyom még 1x a folyamatos gombnyomkodásra.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Sajnos igen :S
De majd fele ennyiért már egész jo lesz.

Fpocok
Elég drága.

Zomil
Divinity Anthology akcio steam-en, a Divnity 2-öt nem ajánlom, de a másik 2 rész nagyon jo 😊

Én marhára nem élveztem a God of Warban, amikor mint a hülye (1000 lenyomás/nanosec) kell csépelni a gombot egy látványos kivégzéshez (melybõl így kevesebbet látok, mert arra figyelek, hogy megfelelõen tartsam a gamepadet), ahogy azt sem, amikor harc közben éppen kombózok, tök jól nyomom, erre felvillan valami az egész kellõs közepén, és egy tök messzi gombra kéne átvinni az ujjam. Emiatt meghalni, amikor jónak érzem, arcon csapás. A Vanquishben sokkal korrektebb volt, de az újabb GoW-okban is vállalhatóbbnak tûnik a látottak alapján.

mert akkori asszonnyal éppen kísérletezõs -khm- kedvünkbe voltunk és minden lehetséges helyen leültünk egy padra... közösen.

Ez inkább az ICO-nál lett volna stílszerû 😊
IMYke2.0.0.0
Kóddal (GMG20-FDSCL-AQQXD) kereken 10 € a csomag.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
GMG - Spellforce: Complete Collection - 12.49 €
Includes all parts of the critically acclaimed SpellForce-series including all add-ons.

SpellForce 1 Platinum
SpellForce 2 Gold
SpellForce 2 Faith in Destiny Digital Deluxe version
SpellForce 2 - Faith in Destiny Scenario 1: Flink's Secret Diary
SpellForce 2 - Faith in Destiny Scenario 2: The Golden Fool
SpellForce 2 - Faith in Destiny Scenario 3: The Last Stand

STEAM-es.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil

Tinman
Fahrenheit-et 2x is végigtoltam... de gondolom ezzel a számmal itt max a Lúzer SE-be játszhatok a kispadon, mert mindenki halálra vesézte.

HR 1x indítottam el, aztán úgy éreztem nincs hozzá hangulatom, de már 5 percbõl levágtam, hogy alapvetõ filmélmény.

AP itt a polcon, még várja, hogy szeretgessem... meg is fogja kapni, mert én aztán egy darab nextgen konzolt nem veszek, amíg egy kicsit jobban be nem érem magam, mert rémesen le vagyok maradva. :-(

Legnagyobb bûnöm a Kotor 1 amit 85% körül(!!!!) azért hagytam abba, mert akkori asszonnyal éppen kísérletezõs -khm- kedvünkbe voltunk és minden lehetséges helyen leültünk egy padra... közösen. Nem vicc, tényleg emiatt maradt el teljesen. Huje nõk!

QTE-re visszatérve... God of War részekbe so-so elfogadom. Nem örülök neki, hogy az ajtónyitáshoz 17x kell megnyomnom az X-et, O-t, akármit, de látványos kivégzésekhez számomra elfogadható volt.

Utolsó mondatodra: Az ereim felvágom, amikor WD-be nyilvánvalóan használható fegyvernek való tárgyak mellett megy el a fõhõs a zombiapokalipszis kellõs közepén, kiszolgáltatva, gyengén, erõtlenül. Teljesen logikus :-(

Tinman
Nekem sem kéne.

Tron-ba aranyos volt, minden másba nekem ellenszenves.

Sophie M. viszont gyerekkori és örök szerelem. A NÕ! Mióta csak tisztában vagyok a nemi indentitásommal (3-4 éves kor :-P).

Tinman
Pont mint az életben.

Remek... még egy játékba is rabszolgaként kezelnek -.-

Megértelek, egyszersmind nem ajánlom neked - bár tudom, az elsõ kettõt jól ismered te már - a Fahrenheitet, a Heavy Raint (na jó, ezt még csak-csak), de az Alpha Protocolt sem. Mondjuk némely hagyományos kalandjátékban vagy RPG-ben is rühelltem, amikor teljesen nyilvánvaló dolgokra nem enged rákérdezni olyan szituációkban sem, amikor nem indokolt, hogy csak X kérdést lehessen feltenni.