• DarkSector
    Komolyan ez fel tud kurni idegileg mikor hallom hogy , szar egyszerű lineáris arcade jellegű causal játékok vannak, és nincsen már annyi HC játék.
    Utána meg jön a szöveg hogy egy telefon megöli a konzolokat, amik egy csepnyi utózengését a HC játékoknak próbálja, immel ámmal még fentartani.

Szerény meglátás, magánvélemény:

"Egyrészt a telefonon a grafika vegyes, éles a kép, de lapokból állnak a tárgyak-karakterek.
    Ettől még PS-PS2 is mérföldekkel többet mutat, annyi hogy a HD változatáát kell nézni, ha összenézzük, pl mint most játszom a God of War-al.

Látom én hogy mennyi eltérés van a 2-3 rész közt, nem gyenge, nekem egy telefon nagyon nehezen hihető hogy röpke 5-6 év múlva nyomja azt amit a x360/ps3 most, max a Vita utódja, 200 000ft-ért esetleg. Kisebb felbontásban.
    Én sem tudom mi lesz 5-6 év múlva, csak azt hogy mi nem.
    Ráadásul bizniszben sem érdekük a konzolgyártóknak és másnak hogy egy olyan kis hordozható készüléket adjon ki ami alázza azt a réteget, amiből 2 nagyobbacska cég él.
    Ez kizárt.
    Mindigis a már nagy gépekben lévő technológiát teszik utóbb ha sikerül kisebb kivitelben működésre bírni, egy kézi kütyübe.

Jah és még ott van az hogy a konzolok csak 5-6 év mire lekezdenek olyan címeket produkálni, ami jórészt kiaknézza a lehetőségeket."