Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Grebbernek szerintem hót mindegy, milyen az idõ, max a zabkásája lesz kicsit lisztharmatosabb de hát oda se neki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát én tisztán emlékszem, hogy azt írtad, hogy nem baj ha esõs lesz a nyár.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Én a havat szeretem... Meg azt, ha télen tél van, nyáron meg nyár.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Legalább tudunk tisztességesen kockulni... igaz Grebber? :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Az idei nyár 2 hétre, júliusban egyre, meg augusztusban egyre fog korlátozódni és meg lesz Rapid nagy öröme is, sok esõ lesz, majd jól kirohad minden, ami meg nem azt majd megölik a gombák. Fákon meg úgyis elfagyott a rügyek jó része szóval jó évünk lesz már megint, hogy a kurva életbe!

genndy
Volt, de csak egy kamu oldalon. Steam nem viccelt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Volt, de NEM a Steam hivatalos oldalán!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Igen, asszem.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

lostprophet
LOL, nyilvánossá tették a Jedi Outcast és Jedi Academy forráskódját.
Forráskódok

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

lostprophet
LOL, a http://cdgalaxi.hu a SuperGamer-re irányít 😄
CDGalaxisnál egyébként Witcher 2 2.990 forint.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Tehasut
576
grebber
Hol láttok CE-t 18-ért?

Next PC upgrade: 2022

Elhiszem, hogy nem érezted, azt nem hiszem el, hogy nem volt ott <#ravasz1>

A stopperrel képkockákat számoló guruk szerint bizony ott kell lennie.
lostprophet
Ja, épp azért mondtam, aztán talán addigra kiderül, hogy egyáltalán meg sem éri az árát.

Tehasut
Az még messze lesz, mert most 18 rongy.
Tinman
Normal után letoltam easy-n, majd hardon :-DDD

Azt gondolom nehezen hiszed, hogy zavaró frame dropot nem igazán éreztem.

Shep
Vagyis egy random gagyi legyen, értjük.

lostprophet
Na, ha a Dead Island: Riptide CE verziója lemegy 9.990-re vagy az alá, egybõl megy a kosárba.

Egyébként te könnyen beszélsz, mert easy és normal után játszottál hardon, nekem mélyvíz volt, bár azt sem mondanám, hogy vért izzadtam. A nagy effektkavalkádos nehezen átlátható harcoknál nem tett jót sajnos az életkilátásaimnak sem, ha lement 20-22-ig a frame rate.
IMYke2.0.0.0
Akkor én értettem félre.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A Digital Foundry-féle teszt a PS3-as verziót hozta ki gyõztesnek 😉 Az fps és a grafika egál (tehát nincs meg a fix 30), de állítólag a Boxos verzió egy kicsit input lagos.
Fpocok
Mielõtt végleg letöröltem, megörökítettem a tegnapi jeles eseményt. Lehet, hogy nem olyan nehéz, mint mondjuk egy Dark Souls, de legalább annyi kitartás kell. Aki életében is valaha végig vitte, az könyveljen el magának +1 reputációt!
Fiatal korom meghatározó EREDETI JÁTÉKA!

jarlaxxe
Rpg-be nem való, szvsz, szerencsére például a Witcher 3-ban nem is lesz egy darab se rajongói ajánlásnak eleget téve.

Tinman
Nem volt az olyan nehéz... hard = normal. PerszeszaraframeésfagyPS3-on nem tudom :-D

Challenge-ket próbáltam... sok órát beletettem, de csúfosan elbuktam. Azok 1 szinttel feljebb vannak, mint hardon az egész játék elõtte. :-/

grebber
Jó dolog az izgalmassá teszi a játékot és kõ egyszerûek!

Tinman
5x veszem meg, ha méltó 2. rész lesz, az úgy érzem nem elég :-D

Kösz Tinman, hogy neked köszönhetõen hardon kezdtem el a Vanquisht, így sokkal nagyobb élmény volt! Illett ezt legalább itt jeleznem, ha már voltam olyan hálátlan, hogy a statisztika szerinti ~230 halál közül egyszer sem emlékeztem meg rólad vagy valamely felmenõdrõl.

A végigjátszással kivívott végsõ nehézségi szintet vagy a challenge-eket próbáltad?
Tinman
Nyilván én léptem egy másik dimenzióba, de pont arról beszél, hogy úgy jó a DaS ahogy van, nem kellenek bele a más játékokból megszokott dolgok.

IMYke2.0.0.0
Persze, az is lehet, hogy én értem rosszul, és a fanyar fogalmazása éppenséggel a Dark Souls 2 melletti kiállását fedi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Ha van eszük azt csinálják---> Több vásárló!

IMYke2.0.0.0
Szerintem, meg éppenséggel az - egyedi stílusú játékot közvetít lesatnyítani más, kommersz játékok szintjére.

jarlaxxe
Van itt olyan aki szereti a qte-t? erre nem is gondoltam...

Fpocok
Hogy érted?

Tinman
Nem éppen.

Tinman
Ha a DaS 2-öt leviszik casual szintre olyan rage hadjáratot fogok ellõni a neten, hogy benne leszek a Híradóba erre mérget vehettek!

IMYke2.0.0.0
Nem játszottam még a Dark Souls-szal, de 2 perc elég volt a videóból, hogy tudjam: dilettáns a pasi.

grebber
- legyen benne QTE
- lehessen benne quicksavelni
- 7-8 óra össz gametime elég

Ezekkel egyetértek + legyen benne csira nehézség ahol szinte halál nélkül végig lehet menni!

jarlaxxe
r=d

jarlaxxe
A normális ranger karival nem mondasz hülyeséget persze csak ijjal.

Fpocok
Nem nem... én azt írtam, hogy milyen legyen. Te meg azt írtad, hogy milyen lesz <#eplus2><#vigyor5>

Tinman
- legyen benne QTE
- lehessen benne quicksavelni
- 7-8 óra össz gametime elég
- Aukciósház kell!
- választható karakternek legyen benne muskétás
- lehessen venni XP BOOST-ot

Ha ezek benne lesznek pre-order!

Fpocok

Rapid81
Ezt ajánlom. Mindent mindenhová, oda-vissza.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wesker24
Megkapod Giftként lesz +1 Példányod belöle !
grebber
És ha már megvan akkor elvész vagy giftként megkapjuk?

wesker24
Ingyen megkapod ha elõrendeled a Dead island Riptide-t !
Tehasut
Hoppá, tényleg. Errõl megfeledkeztem.
grebber
Ez nem VPN-es mintha az rémlene!

Más:Árverése kéne bocsájtani a Star Wars 1313 címet ,mert kettéfejelek valamit ha nem jelenik meg!

Tehasut