Nem vonom kétségbe a szavahihetőséged, ám én is akkor tudok állást foglalni a kérdésben, ha bizonyosan tudom, hogy ez így van, Ez viszonylag könnyen kiderül, mert rokon önkénteskedik náluk időnként. Mindenesetre fenntartással kezelem egyelőre, mert érkezett már felajánlás hozzám is fajtatiszta kutyusra, és pénzről szó sem esett, csak jelenleg nincs helyem még egynek, minthogy úgy tudom jelenleg is nem egy fajtatiszta ebük van. Az tisztán a magánvéleményem, hogyha konkrét bizonyíték van az állításra, akkor mindenképp lépni kell, hisz az egyik legtámogatottabb alapítványról van szó. Sok állatról, és sok támogatóról. Ha viszont nincs, akkor ezek súlyos vádak. Így vagy úgy, de valaki komoly bizalomvesztést szenved el egy ilyen horderejű ügyben, tehát már csak ezért is így ismeretlenül minimum óvatosságra intenélek, mert ez semmiképp nem tesz jót az ügynek, amivel ti is foglalkoztok. Akár van a dolog mögött bármi, akár nincs. Egyébként mint mondtam, igyekszünk minden olyan szervezetet támogatni magánemberként, akiről tudunk.