Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Hihetetlen számomra ais ha torrentre felkerül valami (pc-re) egybõl csattogok fel 5-6 digiláis webshopra mit is kostál az adott game!
hiszen pécéwarez -> könnyû Konzol warez se nehezebb: Letölt kicsomagol külsõ HDD-re felmásol és tolja az ember.
Nem sajnálom rá a pénzt csak konzolra 1 azaz 1 db játékot se fogok soha venni,a gyökér mentalitásuk miatt.
Ez ugyanolyan mint a munkahely ha látja a fõnök hogy gyökér vagy akkor nem fog fizetés emelést adni pedig megteheti mert van rá egy adott keret.
Gyökereknek én nem fogok fizetni soha.
Next PC upgrade: 2022
Szóval ha kérdezek tõled valamit a Dark Soulsról, ha nem felejtetted el, bármit meg tudsz mondani, mi hol van, mi milyen okozatot vonz magával. A BG esetében csak találgathatsz, hogy elutasítás kapok majd haverkodás helyett. Talán meg is nézhetted load game-mel, de nem vihettél végig más döntésekkel, más jellemmel karaktert. Ha te nem is, de sokan azért szerepjátszanak, mert lehet szerepeket eljátszani. Erre talán a Fallout még jobb - egyszersmind rövidebb példa lenne.
Kratoshoz csak annyit, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- gyûjtesz másra -> mégse engedheted meg magadnak
- sajnálod rá a pénzt -> mégse érdekel annyira adott game
a konzolos mentalitásod meg ne gondold, hogy általános 😊 sõt, általában inkább fordított, hiszen pécéwarez -> könnyû
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Konzolra csak warezolok direkt az ilyen köcsögök miatt. PC-re meg megveszem mert õk megérdemlik!
- Toy Soldiers
- AC3
- The Maw - 2 perce :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(míg pécén hiába veszel 5 játékot, a 6.-nál simán átmásolod a krekket és ingyen volt, kockázat 0.)
Forza.
Nem írtam sehol sem ha jól rémlik, hogy kedvelem Kratos karakterét. A God of War játékok stílusát, dinamikáját, hangulatát viszont igen. Nincs benne mélység, agyatlan csapkodás, de qrvára magas szinten mûvelve, végig unalom nélkül és vitathatatlan stílusa van a cuccnak.
Egyébként Kratos vétett egy súlyos hibát, ami még egy súlyosabb hibához vezetett, azóta meg csak a bosszú mozgatja. Nem annyira mondanám, hogy egy velejéig gonosz karakterrõl van szó... inkább egy olyan karakterrõl aki nem tudott bölcsen bírni az erejével és ezért drágán megfizetett.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forza.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Final Fantasy XIII had shipped 6.2 million copies worldwide.<114>114> According to Media Create, female gamers accounted for nearly a third of the game's fanbase.<115>115> As of July 2012, a combined total of 9.6 million units has been sold for both Final Fantasy XIII and its sequel Final Fantasy XIII-2.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én is ezt mondom, és éppen ezért érdeklõdtem, mert ha egyformák lennénk, akkor tudnám a választ 😉
Amúgy hiába party-based a BG, sokféle karakterrel, a küldetések különbözõ módon való megoldása, az adott karakterosztályon belüli eltérõ fejlesztési irányok miatt nem lehet egy végigjátszás alatt kivesézni. Tök jó, ha 300 órát szánsz rá elsõre, minden fûcsomó alá benézel (én is így játszom), de a lényegi különbségeket, a játék sokoldalúságát ennél jobban visszakapod 2-3-szori végigszaladással.
Szóval azt megértem, ha eleget kaptál a játékból, nincs ezzel semmi gond, de hogy ne maradt volna benne semmi, az tényszerûen nem lehet igaz egy valódi cRPG esetében. Egyébként elég megnézni a Dragon Age achievementjeit: két végigjátszással sem lehetséges mindet megszerezni, akárhogy vesézel, májazol, tüdõzöl. (Ami kicsit meglep, hogy Kratost bírod, õ azért konkrétan elég nagy seggfej, inkább gonosz, mint semleges.)
Achi lesz, mert dzsunka profillal letöltöttem, main profil alól elindítottam és adni fogja ahogy kell.
Jogos, ez PS3-on is így van, nem tudom, hogy miért a Steamet tekintettem akaratlanul is referenciának.
akkor hagyom, annyira nem fontos, mert a profillal trükközgetni nem igazán lehet sajna.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nagyon egyszerû a képlet.
Final Fantasy is lehetett volna, hiszen pc-n ezek elvileg jobban mennek ezek az RPG-k, csak 1 baj van a japó cuccok nem annyira népszerûek, a fax RE-t is azért nyomorgatták mel, mert sokaknak szerintem nem feküdt volna az eredeti koncepció.
Más célközönség.
Igazából azon sem lepõdtem volna meg ha csak PS-re adták volna ki ahogy a 4. részt.
Meg a MGRV-et is kiadhatták volna, hiszen csak egy "nyomorult spinoff", mégsem adtáák ki.
Silent Hill 6-Castlevania? Egyiket sem, holott azok közül sem mint akkora AAAA cím.
(remélem ezek után nem várod el, hogy valaha még1x pontosan leírjam a nevét <#hehe>#hehe>)
Forza.
Egyik legjobb Western FPS pc-n!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De ha ilyen egyszerû, a sok modder miért nem tudott még csinálni egy normális emulátort? Régi játékokhoz akár, az újakról ne beszéljünk.
Sok konzol ex játéknak maga a motorja is egyedi, vagyis sokszor ez a gond, hogy magaa motor konzolokra vagy 1 adott konzolra van megalkotva.
Lehet a Fox engine konzolokhoz lett.
Dark Sector-nak is egyedi engine volt régen. Nem azt jelenti hogy ez jobb mint a többi, csak más.
Meg csak az elõre gombot kell majd nyomni mert magától fog loni Lara!
Szerinted egy PC-re kiadott címet hány gépen tesztelnek? Minden bizonnyal a cég irodája mellett van egy 10.000 négyzetméteres raktár, amiben 30.000 különféle hardverekbõl és oprendszerekkel összerakott PC van, amik mindegyikén tesztelnek... (gyk: szarkazmus off)
Tényleg nem tudom a BG milyen új dolgot tudna nekem mutatni, ha ennyiféle karakter stílusát több száz órán keresztül megtapasztalhattam.
Souls-ba az az achi mindenképpen meglett volna. Késõbb rájöttem, hogy a csaj lelke kell egy fegyver elkészítéséhez, azt meg mindenképpen ki akartam próbálni.
Nem mondom, hogy nem sajnáltam szegény, nagyon meggyõzõen könyörgött :-(
New fixes in 732.1:
- Fixed an issue in ”Chasm Monastery” where the player cannot progress after fighting the Oni.
- New community requested graphics option ‘Screen Effects’ to disable camera-based full screen effects like water and blood drops.
- Fixed last campsite save not always updating when expected.
- Various small optimizations.
- Various minor UI fixes.
- Minor graphics fixes.
Azért komoly, hogy hisztiztek, hogy nem látszik teljesképernyõben a vér és víz, most meg bele kellett rakniuk a kikapcsolását, mert kérték. Ilyenek a játékosok. Semmi nem jó nekik...
De ha nagyon érdekel, "LIVE achievements leaderboard" kulcsszavakkal játszva lehet találsz hasonlót.
Én most keresgéltem 20 percig, de nem sikerült megtalálnom ugyanazt az oldalt.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Viszont a BG tényleg egy zseniális játék hiszen: 6 db. karaktert terelgetsz. Ha értelmes ember vagy, 6 különféle karaktered van és nem 6 harcos :-D
Lovag, szimpla warrior, íjász, törpe, varázsló, healer.
Ebbõl állt azt én kis csapatom. Persze Imoen-t elvittem a játék kb. felétõl mágia használó irányba is. Egészen érdekes kombó lett ->Egy íjász és csapdakeresõ, aki némi mágiához is konyít. Hol íjászkodott a háttérbõl, hol pedig támadó mágiával irtott, szintén ranged módba.
A Knight-om persze buffolta a team-et, ha kellett, de fõleg magát tudta remekül karba tartani. Mágikus és normál kardokat forgatott.
A varázslóm glass cannon volt. Iszonyat erõs volt, de 1 ütésre halt... persze ez csak addig volt probléma míg el nem ért arra a szintre, hogy már semmi nem sebezte a védõmágiák miatt :-D
A healerem druida irányba vittem el... állatokat idézett, közelharca so-so elment, de baromi erõs healing spelljei voltak.
A warriorom volt a leggyengébb úgy érzem. Mindig a Knight levetett cuccait kapta és mivel közvetlenül a lovagom mellett harcolt, sokszor õt kellett istápolni a healernek... de hát ez van, kellett még egy ilyen tank a csapatba akiket üthetnek, hogy a többiek távolról durvuljanak.
Szúró/vágó fegyverekkel üzemeltettem :-D
A törpe karim is érdekes volt. Õt cleric irányba vittem, hol harcolt, hol gyógyított. Zúzó fegyverekkel harcolt.
Mi a francért fárasztottalak ezzel a litániával? Azért, mert ebbõl láthatod, hogy sokat ugyan nem változott volna a helyzet, ha a main karim mondjuk íjász... hiszen a BG-ben szinte az összes felállással játszottam EGYSZERRE!
Mindegyik karakteremre figyelni kellett... közülük pár kifejezetten a szívemhez is nõtt! Kifejezett egyéniségek voltak.
A co-op-ról tudok, de talán azt tudod, hogy nem vagyok egy multi párti. Olyan hülye idõpontokba tudok játszani, hogy hozzám nem igen lehet alkalmazkodni, másnak meg nem okozok bosszúságot. Van, hogy elkezdek egy játékot, de eszembe jut valami más IRL dolog, vagy egy film amit meg akarok nézni napok óta és kilépek. Nem szeretem a kötöttséget ilyen szempontból. Akkor játszok, amikor akarok, nem akarok alkalmazkodni.
Ezért hörcsögölök is. Szabadabb, tisztább, szárazabb érzés... van választék dögivel és azonnal, nem kell küzdenem érte, mint nemrég a TR részekért -.-
"Arra azért kíváncsi lennék, hogy achievementek miatt játszottál volna-e a többet a BG-vel vagy hiányukban kevesebbet a Soulsokkal."
A BG-be csak úgy magától meglett volna az összes achi. Az a játék már magában elég zseniális ahhoz, hogy az embert elnyelje.
A Souls széria érdekes kérdés. A DaS-al biztos játszottam volna közel ennyit és 3-4 achin kívül tuti meglett volna az összes, csak úgy magától vadászat nélkül. A DeS más kérdés. Abba józan ésszel 2 végigjátszást látok, mert sok ponton eltér. Szar a Trophy rendszere mert botrányos, agyatlan, lúzer grindre kényszerít kb. 70%-tól.
Tudom én vagyok a paraszt, minek mentem bele, de "csakazértis", megmutatom MAGAMNAK, hogy képes vagyok rá. Jobb lett? Nem. Megérte? Nem.
LÉGY ERÕS!
MEGVAN PC-re az AC3! ~3k körül vettem!
Achi lesz, mert dzsunka profillal letöltöttem, main profil alól elindítottam és adni fogja ahogy kell. Talán nem hiszed, de AC3 esetében ez nem nagyon motivál. A 2. rész óta nem érdekel az AC sorozat maxolása, mert tele van baxva multis hülyeségekkel, arra meg se ingerem, se Gold vásárlási kedvem nincs.
Az pedig jogos, hogy most visszadobod a labdát Darkness kapcsán, bár annyiból azért nem, hogy neked nincs választási lehetõséged, kénytelen voltál PS3-on letolni, míg nekem AC3 esetében azonnali alternatív opcióval bírok.
Addig ok ,hogy ott a többszörösét adják el,meg van olyan balfasz aki csak amiatt vesz konzolt,hogy azt az 1-et tolja.Értem én hogy tolják a konzolok szekerét mert az az atyauristen.
De amikor pl 1 év múlva már a kutya se veszi konzolra és már elment csak mondok valami 5 millió belõle akkor miért nem adják ki pc-re?
Fõleg ilyen game-et mint a MGS. Ugye Alan Wake esete Tóth Marival hogy 2 nap elég volt a pc-re való portolás költségeinek fedezésére onnantól tömény bevétel.
Ja értem ha 1 játék eladása nem hozza meg a világuralmat akkor azt már nem éri meg kiadni.SZÁNALMAS ez a felfogás és megrohadhat az össze nép a Konaminál ha nem adják ki pc-re!
Részemrõl megcseszhetik lewarezolom konzolra velem nem ....nak ki<#boxer>#boxer><#gun>#gun>