• wantonly
    Mark of the Ninja végigjátszva.

27 óra játékidőt ír a steam, de ebben azért volt üresjárat is, közben lementem kajálni, stb. Az F310-es gamepad-el remekül irányítható volt a játék, egyből ráéreztem, minden kézre állt. A játék, ahogy haladtam előre egyre nehezebbé vált, de nem volt megoldhatatlan feladat. Mivel minden tekercset, tárgyat meg akartam szerezni, ezért sokat barangoltam és volt, hogy kénytelen voltam végigjátszást nézni. A játékot nagyon élveztem, egyrészt szórakoztató és könnyed, ugyanakkor koncentrációt igényel, bele lehet feledkezni nagyon és csak "repül az idő". A sztori a végére lett érdekes, játék közben hidegen hagyott. Az ismerőseim között majdnem első lettem a ranglistán, de Tinman megelőzött. :-p

Ami nem tetszett: az automentés néha nagyon rosszkor mentett! Emiatt néha újra kellett kezdenem egy egész szintet, de olyan is volt, hogy egy bug miatt nem tudtam továbbmenni. Az AI nem mindig szuperál.

Értékelés: 8.5/10

Oblivion (film)

Nem sokkal éjfél előtt gondoltam belenézek. Ebből az lett, hogy végignéztem. Az elején még álmos voltam, a közepére felébredtem, a végére ismét bealudtam. Egyrészt nagyon látványos, de egy idő után nem tud újat mutatni és a közepétől már nem esett le az állam. A színészi játék sehol nincs pl. a Moon-hoz képest. Kicsit steril az egész. A történet meg gyenge, mert semmi egyedi sincs benne. Kár érte, mert egy különleges sztori nagyban feldobta volna a filmet, így csak egy átlagos sci-fi számomra.

Értékelés: 6.5/10