Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Ezután van még 1 évad.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

MerlinW
Nem ezt írtam?😊

[merlinw.org]

Tinman
Segíts pls tisztázni!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Láttam a Spartacus részéket egészen addig, hogy a Vesuvius tetején rekednek, a végén meg hullanak mint a legyek, végül Glaber meghal, Batiatus feleségének is reszelnek.

Ezek után van még valami?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

És én errõl eddig miért nem tudtam???? o.O Már nézem is honnan lehetne szedni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Én meg azt amikor HiB pakkba lesz. Annyit ér kb. (No copy!)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

RatBaG
hát õõõ majdnem:

1. - Blood and Sand (Andy Whitfield)
nulladik vagy 0.5 - Gods of the Arena (várták, hogy meggyógyuljon)
2. - Vengeance (innentõl Liam McIntyre)
3. - War of the Damned

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW
Most megy az utolsó, 4. évad. Elsõ után jött a nulladik, ami egy elõzménysorozat volt (a fõszereplõ betegsége miatt), majd utána a 2. és 3. új fõszereplõvel (mert a korábbi elhunyt).

[merlinw.org]

RatBaG

rohadt jó a fõcímzenéje, nagyon tetszik

Per Aspera Ad Inferi.

MerlinW
Az sem törvényes, de azt már tényleg ki nem sz* le?😊

[merlinw.org]

RatBaG
15 év a fenét, akkor milyen vénemberek lennének már.
csak pár évvel játszódik elõtte.

szegény andy whitfielddel milyen brutál jó lett volna a teljes sorozat. ezzel a mostani spartacussal sose fogok megbékélni.

Per Aspera Ad Inferi.

Fpocok
Nem igazán. Az még Spartacus elsõ évada elõtt játszódik.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Azt láttam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
"sõt van egy "kiegészítõ évad" ami az elsõ és második évad közötti idõszakot mutatja be Gannicus szemszögébõl, amolyan mellékszál."

Láttad te egyáltalán? Marhára nem.
Még az elsõ évad elõtt játszódik 15 évvel kb.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

nincs vége 😊 van 3. évad is. sõt van egy "kiegészítõ évad" ami az elsõ és második évad közötti idõszakot mutatja be Gannicus szemszögébõl, amolyan mellékszál.
Tehasut
Óóó, a Baldur's Gate: Enhanced Edition máris kapott egy 50%-ot a Steamen. Csábító, de inkább megvárom a 75-öt.
Zomil
Valaki összefoglalná mi volt itt 1nap alatt 400hsz-ben? 😄
Nincs kedven végigolvasni 4oldalt, ugyhogy köszi szépen 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Vikings? Az mi az?

2. után úgy volt, hogy vége. Lemaradtam valamirõl?

genndy
Trónok harcát sem kihagyni az ütõs sorozatok közül! Mindjárt indul a 3. évad! <#finom>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

RatBaG
a spartacusnak még nincs vége, majd 3-4 rész múlva lesz.
én anno a game of thrones elsõ évada után kezdtem el nézni, kellett valami "baszós-kardozós" sorozat az elvonási tünetekre 😄DD
most indult a "Vikings" is, már rá vagyok állva ezekre, nagyon tetszik az is.

Per Aspera Ad Inferi.

spartacusnak van 3. évada is 😊 eléggé ütõs lett az is 😊
Rapid81
Jelenlegi magyar szabályozás szerint, ha nem illegális haszonszerzés céljából teszed vagy nem te magad töltöd fel, akkor semmi gond nincs vele.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Hát jogilag nem tudom pontosan, de biztos nem lesz semmi gond, ha leszeded. <#eljen>

Mondjuk ha leszedek egy filmet vagy játékot az ugye nem törvényes. De ha leszedek egy más országban vetített tévémûsort (mondjuk a Walking Dead-et vagy az Arrow-t) az büntethetõ vagy azt legálisan megtehetem?

Csak kíváncsiságból kérdezem.

Fpocok
Hogy érted?

Tényleg az mennyire aggályos, ha külföldi tévécsatornán vetített sorozatot tölt le az ember?

Egyelõre ott, de nem tudatosan, csak ha éppen elkapom. Ha majd nekiülök természetesen englishül fogom nézni.

Fpocok
Nem 😄
Online Videótéka=Torrent oldal.

Rapid81
Az RTL Most-ra gondolsz? Vagy milyen videótéka?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Elsõ, még 2 vagy 3 rész van ha jól tudom. A szinkron maga amúgy nem lenne olyan rossz de az ,hogy meg van vágva elég sokat ront az élményen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Elsõnél. 9 résszel jár elõrébb, mint amit szinkronosban adnak.

SZERK: Most már annyira nincs megvágva, mint az elsõ résznél...
A legjobb, ha nem a tvben nézed, hanem másnap letöltöd az online videótékából. Ott ki vannak pótolva a kivágott részek.

Rapid81
Én úgy nézem és még így is tetszik. Hanyadik évadnál tart? lehet le kéne szedni.

Shep
Azt ne mond, hogy szinkronosan nézed a tv-ben, szarrá van vágva.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Nekem sem jött be annyira a WD, az elsõ 6 részig bírtam ki. Bár az a lovas-tankos jelenet Atlantában máig megmaradt bennem.

Na az Arrow se rossz, csak az elejét nem láttam.

Shep
Az lehet, hogy a legjobb nektek de nekem elég volt az a 2-3 rész, hogy rájöjjek ez nekem nem tetszik. Maradok a Supernatural, Nikita és Arrow triónál, nekem ennyi bõven elég, meg az a pár krimi amit a tevében nézek.

Totti5
Igen, a drogos.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
Nem is írtam semmi konkrétat.

Spartacus tényleg jó volt, de már vége. Supernatural hanyatlik, habár a 8. évad nézettsége elég magas, lehet az nem lett rossz. 7. elég langyosvíz volt.

Breaking bad az a drogos?

Mint említettem 5. részt talán még láttam. 6. jönne elvileg.

Totti5
Van egy pár csúcs sorozat mostanság... pl Spartacus és most amit elkezdtem vagyis már a 2. évad végére értem és lesokkoltam szezonzárón az a Breaking Bad. Zseniális sorozat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Pedig jó volt. 3. évadban is vannak meglepõ dolgok.

Rapid81
Az nem volt ekkora idõhúzás. Konkrétan az utóbbi 5-6 rész tartalma (14. részt még nem láttam) belefért volna nagy jóindulattal 2 részbe.

MerlinW
...aztán... - SPOILER - befejeztem a sorozat nézését😊 Engem a második évad egy percig sem tudott lekötni sajnos. Pedig az elsõ jó volt.

[merlinw.org]

Utóbbi 2 év egyik legjobb új sorozatáról beszélünk. Tessék pótolni.

Felhívom a figyelmet, hogy ez egy dráma sorozat, tehát van benne duma, lelkizés és nem csak harcból áll. Tehát így fogj neki.

De szerintem nagyon jól adja vissza, hogy ha ilyen helyzetbe kerülnénk gyakorlatilag mi is hasonlóan viselkednénk, mint a WD-ben sok karakter.

Shep
Ja és a Surda sapka, az alap volt 😄

Shep
WD sorozatból én kb 2 részt láttam, annyi maradt meg belõle ,hogy a fasor mellett kempingeznek és az öreg az õrszem. 😄

Gondolom második évad farmos részeit is ilyennek gondoltad, aztán.... Nem spoilerezem el inkább, de tudjuk mi volt. :-)

Rapid81
Jelenleg idõhúzás az egész.

Fpocok
Amióta visszatért a szünetbõl, sokkal rosszabb. Most olyan 6/10 körül mozog. Sok a fillér rész.