Azt nem is mondtam, hogy jó irányba halad a társadalom ... egyáltalán nem.
De már az Én 18 éves koromban sem (16 évvel ezelőtt) volt 'divat' a több hónapos várakozás, maximum a fiatalabbaknál 15-18 között.
Viszont a mai társadalmi fejlődési irány egyáltalán nem tetszik. Már eleve a mai gyerekek/fiatalok iszonyat agresszívak, megy a TV-ben orrba szájba a sok baromság ... miközben az Én gyerekkoromban csak a királyi TV volt, ott is napközben adásszünet. Az újságok tele szexuális tartalmakkal, már egy szaros fogkrémet sem tudnak eladni szex nélkül, a videóklipekről már ne is beszéljünk, bár ez nem ma kezdődött.
És ahogy hallottam bizonyos általános iskolákban teljesen normális, hogy két óra között a szünetben Julcsika lesz..pja a Karcsika barátját a klotyóban. És egyáltalán nem örülök, mert lányom van.
És nem csak a gyerekek agresszívak ... a felnőttek brutálisabbak, mint valaha. Ha két ember nem ismeri egymást az utcán, akkor a legkisebb másiknak nem tetsző dolog miatt is meg tudják egymást gyilkolni ... a legjobban az autósokon látszik ... mindenki megy mint a barom össze vissza, aztán még nekik áll feljebb, meg mi az hogy bárki akadályozni meri őket a haladásban, vagy bárki be mer szólni ... mindenki csak az önös érdekeit nézi.
Egyébként egész társadalom csak egy villanypásztorral (értsd elektromosság) kordában tartott állati csorda ... amint elmegy az áram, kiszabadulnak, fosztogatnak, rombolnak, eltiporják egymást.
Egyszer megnézném mi lenne Bp-n ha egyetlen napra lekapcsolnák az áramot :)