Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
egyik sem jobb, de én közmunka terén pl ezek alatt kaptam kevesebbet, vagyis nekem ez alapján a régi jobb lett volna.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Így buktam el 7-8 éve negyedmilliót... amíg kaptam jó volt, mert jó pénzt kaptam. Aztán akadozott végül elapadt a csap. Hitegettek. Csak így tovább húzd az igát paraszt... végül csõd, papírok nélkül meg sem próbáltam felkutatni a hirtelen nyugatra eltûnõ cégvezetõket.

Nehogy!!! -> Akartam én már zéró day papírt csak egyszerûen közölték, hogy az úgy most nem megy, next pls. Így inkább belementem.

Fákjehungary!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kiemelném: Közigazgatásban dolgozom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ezért háborít fel, mikor a jelenlegi kormányt ajnározzák a rezsicsökkentésre hivatkozva. Vegyük észre, hogy most vesznek meg minket kilóra! Ne dõljünk be a kampánynak! És itt be is fejezem a politizálást.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Persze szar ügy, és a legnagyobb ba hogy nem tudja az ember hirtelen mit tegyen...maradjon és majd jobb lesz, vagy lépjen próbáljon elmenni nehogy még rosszabb legyen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem is az a gáz, hogy késik (persze, hogyne lenne gáz), hanem hogy voltam olyan hülye, hogy mindenféle papír nélkül munkába álltam (szerzõdés, kinevezés nélkül).

Így ha pattogok, fenyegetõzök, vagy munkaügyi perrel fenyegetõznék üres fenyegetés lenne csupán, mert semmivel nem tudom igazolni, hogy én itt valaha is dolgoztam (leszámítva a lassan már 1000-es nagyságrendû jogsikérelmet, amit elkészítettem és aláírtam ez alatt az idõ alatt).

Ráadásul próbaidõn vagyok, így csak magammal basznék ki ha csapkodnám az asztalat (indoklás nélkül elküldhetnek ugyebár).

Tinman
Ez jó hír!!!

Teljes Single élményt kaptál a pénzedért és nem kel fisifos DLC-kre majd utólag költeni, ha csak a single érdekel.

Helyes! Mindig így eztán is!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Részvétem, nem szép dolog....
Sajna manapság könnyen elõferdül
Anyám élettársa járt így, asszem 3-4 hónappal elmaradtak...

Tinman
2012-be 3 teljes hónapig nem kaptam bért, munka az volt azért dögivel. Nyaralásra (elég lett volna 2 nap valami balatonparti viskóban is) ESÉLY sem volt. Akkor a bevethetõ kp és folyószámla teljes nullázásra került.

És azt hinnéd aztán hirtelen egybe megkaptam mind és elmentünk a Bahamákra. Hát nem. Apró részletekben törlesztette le a cég elnyújtva +4 hónapig. Persze nem mondom azok a hónapok azzal a plusz pénzzel finomak voltak, de ez így akkor is egy vicc.

Milyen fizut várok most Március 20.-án? Hát a februári ledolgozott munkáért járót! Persze februárban is késett, igaz akkor csak 10 napot kb.

DarkSector
Engem fõleg érdekel ez hogy kutyafasza beleszólásom nincs...és nem tudok ellene teni, én egyenlõre a családba gondolkodom.
Ha valami van, és azért van elég probléma, a faxom agyal olyan dolgokon amit elképzelni sem tud, nemhogy tenni ellene.

Zomil
Hahaha...haha...ha...khm...h fulladna meg aki ezt kitalálta...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Február 5-én kaptam utoljára fizut (ha úgy nézzük elsõt úgyis csak márc. 5-én kellett volna kapnom, ha úgy nézzük 7 hete nem kaptam egy fillért sem).

DarkSector
Akkor óvatossan a pre-orderekkel. 😊

davidka003
Most olvastam ,hogy sose volt még ilyen magas az államadósság. Hurrá. 😄
Nem tudom egyébként mi lesz így az országgal? Nagy fos most is és csak rosszabb lesz. Ha nem lenne adósság talán lenne javulás.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Mondják, hogy az élet megedzi az embert: Volt itt már nélkülözés, éhezés határa (rokonok adtak kaját, mert nekünk már nem jutott rá), pénzhiány, munkanélküliség évekig, most fizetés nélkül dolgozom...

Ez az élet nevû játék edzi testem, lelkem keményen. XD

Tinman
Egyébként szerintem is a qrv anyjukat... de ennél csak rosszabb lesz idehaza. Gondolom ez nem nyugtat :-/

DarkSector
Meg ugye mennyi az a sokadik 7? mivel 4 hét az még nem gáz, hiszen havonta kapsz fizut elvileg. 😄

Lassan már tiszteletbeli tagja leszek én is...

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Ja akkor lemaradtam valamirõl. 😊

Nekem elsõ fizu lenne ezen a helyen (elvileg elõzõ héten már aláírás alatt volt a szerzõdésem, most vagy még mindig ott van, vagy megint ráült valaki valahol az anyagomra), így valami seriously fucked up dolog van itt kérem szépen.

Nem az a probléma, hogy nem akarnak fizetni, hanem nincs mi alapján fizetni (szerzõdés kell hozzá, amit még a mai napig nem kaptam meg). Jelzem február 1 óta dolgozom itt és nem volt idejük elintézni, hogy a papírjaim rendben legyenek a fizetésemig. Szánalmas az egész komolyan mondom.

Én sem verem az asztalt, de szóltam az illetékesnek, hogy csináljon már valamit, mert hogy következõ hónapot már így nem fogom átvészelni Szégyen szemre kénytelen leszek kölcsön kérni...:-( (soha nem kértem még idáig megélhetésre)

Tinman
Nem. Csak én vezetem a SHNF (Sokadik Hete Nincs Fizetésem) elit ligát.

DarkSector
Ja hogy ennyire pénéhes lettél? 😊

Tinman
Máig nem utaltál... pfff. Mit vártál? Meleg hógolyót?

DarkSector
Kösz hogy kihagytál. 😄

Tinman
Márc. 20 nekem sincs.
Rá sem kérdezek... minek? Éveken keresztül vertem az asztalt, volt haszna? Zéró.

DarkSector
Mielõtt bepánikolsz, ez egy TIMED EXCLUSIVE DLC.

Lesz ps3+pc, csak KÉSÕBB.

Ezt írtam 2-3 hete kb a TR topikban néha látogass be. 😊

Nem tudtok olyat ajánlani, amit ki tudok fizetni (csak csendben csak halkan 3. hete nincs fizetésem...)

zorrobomber
Így viszont lemaradsz a linkelt akciókról, az is volt pár 😊

Köszönöm, megtakarítottál nekem egy 30 perc olvasást.

Tinman
Háh! Mûködik a script! Yeahhh!

Fpocok
Szerintem ez egy szar komment. Nem vicces. Nekem nem tetszik.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
"Ha valaki itt mindent el akar olvasni, az egész napját itt kell tölteni, max 10 percenként frissíteni. Ki fog akkor dolgozni? 😊"

Ja, hogy te nem... na neeee... Áruló van sorainkban!

Shep
Ez egyedül a Varázslótól elfogadott 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
A magyar nyelv gyönyörûsége a részletekben és a kétértelmûségben rejlik 😊
Én nem pejoratív értelemben fogalmaztam. Ezek szerint, az sem jó, ha választékosan ír az ember 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Laza
Vicces, de a több száz olyan hozzászólásról volt szó, amit meg sem nézek ... szóval fizethettek szemmûtétet, akkor sem fogom látni azt, mire rá sem nézek 😊

Ha valaki itt mindent el akar olvasni, az egész napját itt kell tölteni, max 10 percenként frissíteni. Ki fog akkor dolgozni? 😊

De gyûjthettek, nincs még rá szükség, de késõbb jól fog jönni 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ne ferdítsünk ... nem nehezményeztem, hanem megjegyeztem és ajánlottam rá egy nem bonyolult és HG-tõl független, keresésben segítõ megoldást ... ezt pedig Te nehezményezted.
Én max a Te reakciódat nehezményeztem 😉

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Elkészítettem egy 12 pontból álló követelést ez jó alap lehet a továbbiakhoz:

1. Celebeszi hinduk nem látogathatják a topikot. (Ez van beszoptatok kis köcsögök!)

2. Az AKCIÓ-s linkek beszúrói, mivel tettükkel más emberek zsebébõl rángatnak ki pénzt kötelesek 1 db. akciós játékot SG-en felajánlani.

3. Imi-t mától csak németül lehet megszólítani.

4. Grumpyc... Fpocok NEM negatív irányú hozzászólásai azonnali törlésre kerülnek. Erre javaslok egy scriptes megoldást. Szûrõszó: "szerintem"

5. Genndy banolása lassan beérik, hetek óta nem ajánlott fel semmilyen Tomb Raider játékot.

6. Rapid IP címét szûrni kellene. Amennyiben nem a sarkkörön túlról ír, a hozzászólásai nem jelenhetnek meg.

7. 00:59 - 04:59 között Zorrobomber legyen a házigazda!

8. Gyûjtést szervezünk hétvégére egy elõre megbeszélt idõpontban Laza szemmûtétjére, hogy a kék színû linkeket immáron nagyobb sikerrel kiszûrje.

9. Zó, 5700 szavas (nem több és nem kevesebb) szõrszálhasogató esszé leadása után szólhat csak hozzá, melynek témája: Miért nem szeretem a "12 dühös ember" c. filmet.

10. Totti legközelebb kérdez és úgy költi a pénzét. Lásd: Sniperes nácis játék 850 Ft helyett 3k-ért, Dûne DVD bontatlanul 800 Ft-ért, 400 Ft helyett, etc.

11. Senki nem adhat 10/10-et ha játékelemzésre szottyan kedve, mert 10/10 a katasztrófavédelem és a kormány kommunikációja. Minden más csak szarabb lehet, ideje lenne elfogadni elvtársak.

12. Grebber kimaxolja a Super Meat Boy-t. Ennek eredményérõl legkésõbb 72 órán belül közjegyzõ által hitelesített képernyõmentést közöl. Utána kedvére warezolhat, egye-fene nem bánom.

Laza
Bah, iPon mai akciója egy MSI GTX670 OC kártya 109eFt helyett (ami még tegnap csak 100eFt volt) 80eFt-ért ... de nyomorult referencia hûtés van rajta <#szomoru2>

Pedig rárepültem volna ...

Shep
Valaki azt mondta szar az új Walking Dead és igaza van 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

genndy
Ki legyenek-e emelve az akciók, akár még bannerben is, vagy külön gomb nekik.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Laza nem találta az akciókat a hozzászólások között és nehezményezte.
Shep meg elõvetített megint egy szavazást, és a banner alatti chat vagy marquee ötletét is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Épp a Tomb Raidert szidjuk, gyere.
Fpocok
Sry, de most nem olvasok vissza 200 kommentet. Már megint mi a vita tárgya? Csak hogy be tudjak szállni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Akkor csinálj belõle gombot, na.

Tinman: IT-sként csinálsz rá egy szkriptet, ami kiszûri a hsz-ek közül az Akció-sokat és kész 😊

Shep
Hát mivel azt mondod nem te vagy a kiskirály akkor meg csak a szavazás a legegyszerûbb és leggyorsabb módja kideryteni mit akar a nép. Persze, mint már írtam lehet így is ahogy most megy, mert ez látványosabb és érdekesebb is.

Shep
1. Hát ugyanaz mint azt ,hogy nicns össze vissza linkelgetés hülyeségekrõl. Mondjuk óvodások vagyunk szóval nem biztos, hogy igazam lenne. Szerintem csak akadna valaki aki összedobná a cuccot, biztos nem kellene az egész netet felkutatni 1 emberért.

2. Bárki beírhatja, ez a lényeg, hogy nem a susnyásba ír hanem oda fentre, hogy mindenki lássa és nem kell se tekergetni se keresni semmi.

Tinman
Hát nekem meg qrvára elegem van az akciókból!

Fõleg emiatt a topik miatt is havonta 1-2 tizes kicsúszik a zsebembõl. Még csak az hiányozna, hogy eztán egy se kerülje el még csak véletlenül sem a figyelmem.

Nem vagyok bank! Szemetek!

IMYke2.0.0.0
Spoilerben adott is van rá a lehetõség 😊

genndy
Nem ellened irányuló akciókról van ám szó, hanem hogy ezek a (sajnos flame-be torkolló) javaslatok azért születnek, mert mi is szeretnénk jobbá tenni a topikot, pont azoknak akik írnak ide, és azoknak is, akik csak olvassák.