• TBTPumpa
    Régi szép idők...
    Nekem is első játékom az Age of Empires első része volt.
    Emlékszem, a demója a Windows 98-as lemezen is helyet kapott. Kemény 60MB volt. Élmény volt az a néhány pálya. Sajnos a teljes játékba az a mini-hadjárat nem került bele.
    Nagyon örültem neki, mikor a teljes verziót meg tudtam szerezni (warezban - nem tudtam akkor még, hogy idehaza lehet eredeti játékot venni). Utána jött a Rómával foglalkozó kiegészítő. Mennyire imádtam azt is...
    És a második részt is. Emlékszem, Hard fokozaton 1 nap volt végigjátszanom 1-1 pályát néha. 1 egész nap, pedig baromi sok hadjáratból állt a második rész.

Sajnos a harmadik rész számomra csalódás lett. Ami korábban Age of Empires elem volt, annak abban nyoma sem volt. Nem volt rossz játék, főleg grafikai szempontból, mely még ma is megállná a helyét.
    Persze el lehet vele játszani, de sajnos messze nem olyan mestermű, mint az első két rész.
    Age of Mythology-t is imádtam, főleg a Titans kiegészítő sztoriját. Élvezet volt azokkal a bazi nagy Titánokkal játszani.
    Valamikor a két Age of Empires játék között találkoztam a WarCraft 2 Battle.net Edition-nal és a StarCraft + BroodWar játékokkal.
    Húúh.. Mintha csak tegnap lett volna. Mekkora öröm volt az egyetlen PC-s boltban megvenni a nagydobozos StarCraft-ot 9990 Ft-ért (akkor)!