Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
az durva ez hol történt? és mitõl?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Na ezért nem volt nálunk 20 órán át áram, meg állítólag van amelyik utcában még most sincsen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem vagyunk egyformák, de ez nem baj.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Bizony, hasznos tud lenni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Shep
Na látod számomra meg a 2 az etalon, év játéka meg minden, az elsõ már nem annyira.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Ha írsz egy hosszú kommentet, akkor mehet elõtt nyomsz egy ctrl a, ctrl c és meg van oldva.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez igaz, de nagy mennyiségû szövegnél (5 sornál több esetében szerintem mindenképp) azért érdemes ezt megtenni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Az nem kibaszás, hogy feleslegesen megírsz 20 mondatot? Végülis ha nagyon ráérsz akkor biztos megéri.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Nekem is benne van a top 10-ben... az elsõ rész, a második már nincs (majd EE verzióban azt is végig kéne vinni,mivel legutóbbi végigjátszás óta sok patch lefolyt a Dunán).

Egyetértünk! Én is az elsõ részét kedveltem nagyon!

IMYke2.0.0.0
Majd én eldöntöm, hogy kibaszok-e magammal vagy sem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Magaddal baszol ki végülis. Mert annak sok értelme van, hogy megírok 20 mondatot aztán nem látja senki, mert eltûnik.
Felesleges macera...

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Mikor 8 fül van megnyitva a Chrome-ban, eléggé nem ilyenen jár az agyam - arról nem i beszélve, hogy minden üzenetet vágólapra tenni: felesleges macera.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Küldés elõtt egy vágólapra helyezés mindent megold.
IMYke2.0.0.0
Semmi gond 😊

Rapid81
Bocsesz. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Hosszú véleményt írtam, de Rapid81 duplája kidobott.

Én is arra utaltam, hogy, a 'The Wither' harcrendszere legalább odafigyelést igényelt, és valóban rajtad múlt minden - nem volt nehéz megtanulni.
A 'The Witcher' benne van a rövid játékos pályafutásom Top 10-ében.

wantonly
Remélem nem. A második részben a "megütöm, elgurulok oldalra, megint megütöm..." elven megy a harc, több ellenfél ellen védekezni nincs értelme, legalábbis nehéz fokozaton fokozaton. Az elsõ rész zseniális harcrendszeréhez ez sehol nincs. Én azt nagyon szerettem és nem is volt bonyolult csak bele kellett tanulni, de a vérpistikék miatt ezt is el kellett cseszni. 😞
Shep
Nekem úgy rémlik azt mondták nem a kettõé lesz, hanem valami átvariált.

Rapid81
A Snapshot hangulatos kis gamma. Azt tudom ajánlani.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
És rém gyengék 😞

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Új Indie Royale. Sajna már mind volt valahol bundléban.

Így van. Kinek mi.

Amúgy szerintem a harmadik részben a második rész harcrendszere lesz. Talán egy kötetlenebb, sandbox feelingû játékhoz jó lesz...

DarkSector
löhötségös...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Hát nekem jobban bejött az a tucat HnS verzió, mint az egy ritmusra nyomkodós hülyesége, számomra az elsõ rész legnagyobb gyengesége a harcrendszere. De hát ugye kinek mi 😊

Rapid81
Indie Weekend a GMG-n

Sok-sok nagyon jó játék fillérekért.

Witcher 1 tipikus az a játék, amit 1 óra alatt nem tudsz megítélni, mert olyan 5 után mutatja igazi arcát. Hidd el nekünk EE nélkül is ugyanolyan jó volt az :-).

Én a második részben nagyon mérges voltam a harcrendszerért. Elsõ rész kreatívabb megoldását lecserélték egy tucat H&S megoldásra...

Utolsó mondatban egyetértünk. Várós. Habár 2. rész startja után nem tudom mennyire merem 0 day venni...

Shep
Sosem lehet tudni, lehet valaki pont most talál magának kedvezõ áron valamit.

DarkSector
mintha lenne jó biznisz mostanában. 😄

Abban a fos rendszerben annyi kreativítás és lehetõség volt, mint sok mai játékban egybegyúrva.

Nekem még mindig q6600 van...XD Amúgy a szinkronon én nagyon jókat vidultam néha.

Witcher egy nagyon-nagyon jó RPG a szememben (elsõ eredeti dobozos játékom).

Jah és hol volt még akkor EE, mikor végigvittem... Sehol.

Shep
Ja, akkor így jártatok.

Rapid81
A legösszetettebb, leggrandiózusabb stratégiai játék az elmúlt sok-sok évben. Szerintem rossz videót néztél. 😊

Tehasut
Vhogy! Áááá!
Botond
Imperialism 1 vagy 2. 😄 GOG.com-on kapni. 😄
szucsy89
Ránéztem YT-on, hát ez nagy katyvasz nekem... más? 😊
Botond
Én a prologueból se jutottam ki a simával, aztán EEnek nekifutottam 4-5x, de így se jutottam sokkal messzebb se magyarul, se angolul. Vhogy nem kap el a feeling. Pedig le kéne nyomnom, mert túl sok helyet foglal a vinyón, meg ott a második rész is PC-n es Xboxon is...
Majd nyáron vmikor... Talán ...
DarkSector
Globalizálós kód kint van az oldalon, ha meg sajátod, azt csak a te profiloddal tudod használni. 😄

Shep
GMG 20%-os kód ha kell valakinek szóljon, ma még használható

davidka003
Hát nem tudom de egy nagy nullának tartottam de ugye én max 1 órát nyomtam vele. Szóval az alapján fos volt.
De az EE-vel sokat változott, így már tovább is vittem, jobban megismertem a sztorit és a teljes végigjátszott játékról tudom mondani, hogy 8.5.
Witcher 2 meg 9.5. Az jobb volt szvsz. Mondjuk ott meg a végefelé lett kicsit gagyibb.
A 3. rész meg várós.

Tinman
És a fosból hirtelen 8.5-lett?

Smells like költõi túlzás :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Ja az nem tûnt fel, hogy sokat tölt. A fos gagyi harcrendszer nem jött be, meg a mozgás. Az is javítva lett az EE-ben.

Tinman
EE nélkül megjelenéskor vittem végig, a pre-order változatot.

Életem egyik legkellemesebb RPG élménye volt.

Jah, hogy sokat töltött nálad... talán még szaggatott is? Nálam ilyen gond nem volt, a Raid 0 áldásos hatásai, meg a Q6600-as 4 mag-os, +8800 GTS 640 MB :-D

Qrva jó játék volt ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Pedig szerintem vakon mondták fel szegények... Nekem se tetszik így sajna a magyar szinkron. De a készítõk hozzáállása becsülendõ, hogy legalább foglalkoztak vele. Meg ingyen EE... Szóval CD Projekt RED ftw!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

wantonly
Giana Sisters: Twisted Dreams kuponnal € 4.08 GMG
Rapid81
Unreal Tournament

jarlaxxe
Minöségi magyar szinkront én még csak a Silent Hill 2-3-nál hallottam meg persze a Crysis Warhead is vállalható volt.

wantonly
Attól még nem lett jó. Az angol szinkron sincs a helyzet magaslatán, de én inkább úgy játszottam, Geralt hangja mindkettõben jó, de az angolban karakteresebb. A magyar szinkron egyszerûen élvezhetetlen, mintha vakon mondták volna fel a szöveget, hogy nem is látták mi folyik a játékban közben, néhány hang pedig a beleélést a 0-ra redukálja. Leo hangjánál majdnem felvágtam az ereimet. Lehet, hogy neves szinkronszínészek is szerepeltek benne, de rossz lett. Ez persze az én szubjektív véleményem, úgy, hogy közel 3 alkalommal játszottam ki a játékot és az egyik kedvencem.
Botond
Na Witchernek nekifutottam 6x, de egyszerûen rém gyenge az a játék a számomra.
Zomil
Erröl nekem mindig ez jut eszembe 😄DDD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"