• Evoluti0N
    Pedig de. Tudod, amit Aullah ír, az nem vélemény, hanem tény. Szal te csak ne mondd, hogy nem rossz. :D

Amúgy különben, hogy elkezdtem a régebbi játékokkal játszani, ugye a 3. résznél tartok, azt kell mondanom, egyértelműen van egy "kis" különbség az új részhez viszonyítva. Szóval címet, főszereplőt leszámítva nem igazán TR ez az új TR. Azonban, amit régen el tudtak adni játékmenetként (ez a nagyon videojátékos játékmenet), az ma már nem állná meg a helyét (pl. ma már elég furán jönne ki egy játékban, hogy elindítok egy rakétát, hogy kilökjön egy ajtót; lemészárolok egy rakás ártatlan(!) katonát, akik letartóztattak, mert behatoltam egy bázisra; vagy a logikátlan helyeken lévő időzített kapcsolók; vagy az igen fura ellenfelek, mint varjú, vagy keselyű). Nem hiába voltak elég rosszak pl. az Underworld eladásai is.

Szóval az ember vagy megbékél az új fajta TR-vel, vagy elkerüli, max mazochistáskodik.

Nekem a régi is bejön. Az oldschool, nagyon videojátékos játékmenettel , meg ez az új is a filmszerű élménnyel.