Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zodiac tournament
Nightmare in north point (ez külön történet, nem az alapba épül be)
Swat Pack (ezek ismétlõdõ küldik)
Street racer Pack (3 verseny)
Police protection Pack (ezek is végtelenszer ismételhetõek)
Triad enforcer Pack (ismétlõdõek...)
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
15-20 órát vártam én is a 100%- miatt de 10 óra alatt lazán megvolt.
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
13,1 órát játszottam eddig, 62%-os történet, és 1 terület kivételével minden 100%-osan felderítve, eddigi 5 sírból 5 megcsinálva.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kösz elõre is.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Még a QTE-k ellenére is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Még 4 single acsi van nekem (nem arra mentem és így kimaradtak és mivel sehol nincs már ellenfél nem is lehet megcsinálni õket így újra kell kezdenem) hátra és a a többi multis.
Next PC upgrade: 2022
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sajnos alapvetõ számítástechnikai ismeretei sincsenek szegénynek, angolul nem tud, de azért szénné akarja modolni a játékot. Aha <#rolleyes>#rolleyes>
Na ennyi elég is, befejeztem.
Feladó: Skyrim
Elküldve: 2013. 03. 10. 16:46
Tárgy: Kérdés
Szia.Eddig milyen DLC-k jõttek ki a játékhoz,és ha letöltõm öket akkor,hogy tehetem be a játékba ?
remélem ti is értitek <#idiota>#idiota>
[merlinw.org]
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Na meg a zene mekkora jóság: LINK
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Eddig úgy alakult, hogy fõleg párom hajtotta az új jövevényt. Nagyon jól vezet, ritka nõi sofõrben az ennyire talpraesett, ügyes, rutinos sofõr... komolyan! 5.2L/100 km-es átlagfogyasztással járt a 2400 cm3-is autóval, ami szerintem elég korrekt.
Aztán úgy alakult, hogy "öreg rutin" hajtotta most többet, persze elõtte reseteltem az átlagfogyasztást. 20 perce tettem le a garázsba.
4.9L/100 km. YEAAAAAH!!!
Baromi jó érzés :-D
Vicc, de ez az autó kevesebbet eszik, mint amennyit az 1.6-os benzinesünk evett. ^^
Brad Pitt is jól nyomja benne az õrültet. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tegnap mondom ránézek Tomb Raider Trilogy HD-ra PS3-on. Már rég megvolt, de még gépben nem járt.
Sajnos a következõkre kellett rájöjjek:
PS3:
- esetében gyakorlatilag nincs szaggatás, low FPS, framedrop
- picit kevés az AA
- a textúrák viszont esküszöm picit gyengébb minõségûek
- a kiadvány elképesztõ baráti áron megy már jó ideje 4-4.5k körül és ez !3! rész HD változata! Legend, Anniversary, Underworld
- NAGYON JÓK az achik! Van köztük pár vicces, pár trükkös, de több és jobbak, mint az X-es verzió esetén.
- kontrasztosabb, élesebb, élénkebb színek... jah, u.a. a kijelzõn néztem, u.a. a beállítások. WTF-eltem rendesen.
- lassú menükezelés
- lassú betöltési idõ
- nincs HDD install, olvasó nyekegtetés (nem vészes)
- extrák dolgok a kiadványon, elegáns, korrekt menürendszer
- mentések elõtt a pályák kis concept képei, X-en ilyen sem volt
XBOX360:
- framedrop gondok, alacsony FPS sok helyen
- szebb textúrák
- érezhetõ AA jelenlét
- POFÁTLAN árazások! Anniversary egymagában Live-on is 4k körül, használtan is kb. ennyi, a bonus lemezes verzió, meg 5k felett. Mondom, csak az Anniversary. UW 3-4k között, Legend 3k átlag áron.
- hiányos, kevés és ötlettelen achik Legend esetében
- fakóbb, kiégett, atomvillanásos színek még az ingame brightness levétele ellenére is (Legend)
- gyors menükezelés
- HDD install, nincs lemeznyektetés
Fentiek tükrében napokig agonizáltam, végül a PS3-as verzió mellett döntöttem, mert nem vagyok milliomos.
Aztán úgy elkapott megint a Legend, hogy most megint a Legend-el játszom, pedig már végigtoltam X-en :-)
De valamit biztos látnak benne, azért nem jellemzö, h elszorják a pénzt.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Brazil nekem nagyon nem jött be, 12 majmot meg sokszor újranézem... rengeteg dialógust már fejbõl tudok :-)
Ok, de akkor miért pénzelik a Pistont?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De aki tényleg szokott csinálni és feltölteni videót majd megmondja a tutit 😊