Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Wheels of fury
Zodiac tournament
Nightmare in north point (ez külön történet, nem az alapba épül be)
Swat Pack (ezek ismétlõdõ küldik)
Street racer Pack (3 verseny)
Police protection Pack (ezek is végtelenszer ismételhetõek)
Triad enforcer Pack (ismétlõdõek...)
Rapid81
Persze, így másodjára igen, hogy nem nézek átvezetõket, valamint tudom, hogy mi hol van. De elsõ végigjátszásom 20.8 óra volt úgy, hogy mindent végignéztem, kolbászoltam össze-vissza, stb.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Nekem ne mondjad tudom milyen rövid a játék.
15-20 órát vártam én is a 100%- miatt de 10 óra alatt lazán megvolt.

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Persze, ami átvezetõt lehetett, azt elnyomtam. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Második végigjátszás hardon, mindent azonnal összeszedve (100% minden helyszín megint <#idiota>) úgy, hogy még van belõle olyan 1 óra hátra, eddig 9 óra. <#zavart1>

IMYke2.0.0.0
Arról nem tehetek, hogy semmit se értesz a játékból, és semmit sem olvasol el.
13,1 órát játszottam eddig, 62%-os történet, és 1 terület kivételével minden 100%-osan felderítve, eddigi 5 sírból 5 megcsinálva.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
És még nem értél a végre? Én szégyelném ezt beirni<#idiota>

Dj Tommy
Le tudnád írni, hogy melyik dlc ad + küldetést?
Kösz elõre is.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Huh, 9+ órás Tomb Raider maraton után. Imádom!
Még a QTE-k ellenére is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
ARMA 2-t vett valaki közületek Steamen?

grebber
Nem lehet megunni, jó az!
Még 4 single acsi van nekem (nem arra mentem és így kimaradtak és mivel sehol nincs már ellenfél nem is lehet megcsinálni õket így újra kell kezdenem) hátra és a a többi multis.

Prince23
Annyit simán a TR. Már ha a single tartalmát nézzük. Többször végigjátszható.

Rapid81
Akkor 31 helyett 32 órám lesz a játékban. 😊 Szerintem 2750-ért ez mocskosul megérte! Most már a Bio Inf-ben bízom, hogy minimum ilyen jó lesz. 😊

genndy
Szintén zenész. Majd. Egyszer. Ráér. GOTY.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Botond
1,6 kbyteot töltött le steam. Van tartaloma dlcben! 😄
Prince23
...amit egy óra alatt meg fogsz unni 😄

Rapid81
TR-ben összes szingli acsi megszerezve. 😊 Most már el lehet kezdeni majd multizni. 😄

Szerintem én megvárom belõle a GOTY-t (már ha lesz), mert a dlc-k még1x annyiba kerülnek, mint a játék 😄
Botond
Szuper, az egy hiányzó dlc 59 centért megvéve! 5 küldetés! 😄
genndy
Egy darabig akkor igen. Náluk máskor van az óraátállítás, amiatt. Õsszel is mindig van egy ilyen idõszak.

Prince23
Újabban már 18:00-kor lesz Steamen ajánlat?

Sleeping Dogs 75% off!

Tinman
Akkor nem csoda.. meg az SUV, más világ :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Persze.
Tinman
4WD?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
az üzenet alapján magyarul sem tud, nem hogy angolul 😄

Botond
2.0 benzines CRV meg 9,6ot eszik. 😊
genndy
Természetesen a Skyrimrõl. De azt én se tudom hogy talált meg pont téged.
Sajnos alapvetõ számítástechnikai ismeretei sincsenek szegénynek, angolul nem tud, de azért szénné akarja modolni a játékot. Aha <#rolleyes>
Na ennyi elég is, befejeztem.

Myselor
de érted fogalmam sincs mirõl beszél,milyen játékról stb <#idiota>
genndy
Engem is zaklat állandóan pm-ben, mióta ki lett tiltva a Skyrim topikból. <#gonosz3> De meguntam, most már nem válaszolok.

Myselor
gondolom ismeritek itt a fórumon a skyrim nevü usert.na most kaptam tõle ezt
Feladó: Skyrim
Elküldve: 2013. 03. 10. 16:46
Tárgy: Kérdés
Szia.Eddig milyen DLC-k jõttek ki a játékhoz,és ha letöltõm öket akkor,hogy tehetem be a játékba ?

remélem ti is értitek <#idiota>
MerlinW
Steam-en a teljes csomag (mind a 9 rész) ~12€ volt karácsonykor. Egyébként minden fut W8-on, ami W7-en, lévén gyakorlatilag ugyanaz a két rendszer. Steam pedig patch-elve tölti le alapból. Igaz, nincs kézikönyv, meg doboz😊

[merlinw.org]

lostprophet
Most végeztem játékkal, 87%-on. Egyelõre félreteszem, megvárom az Nvidia drivert és utána összegyûjtögetem a maradék cuccokat és próbára teszem a multit.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Tinman
<#eljen><#worship>

Tinman
Nem volt kedvem patch-et keresgetni, installal foglalatoskodni... talán Win8 se szeretné, nincs kedvem kitapasztalni, hogy gamepaddal megy-e egyáltalán, dobozosban van meg -> Grebbernincsenekachik :-D

davidka003
Én valójában nem az ûrbõl jöttem. Ez egy kóros elmeállapot. Az Ogo bolygón találom magam, ahol tagja vagyok a szellemi elitnek. A Plútó bolygón élõ barbárokat készülünk leigázni. És bár számomra ez a kétséget kizáró realitás, tudom nem más, mint elmém szüleménye. Én ugyanis elmeháborodott vagyok. Menekülök bizonyos meg nem nevezett realitások elõl, amelyek megfertõzik az életemet. Ha majd nem fogok Ogora járni, meggyógyultam. Te is elmeháborodott vagy, barátom? 😄

Na meg a zene mekkora jóság: LINK

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Zomil
És a pc-vel mi a gond? 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Baromi jól! :-)

Tikal
Tudom, 12 majom egyik kedvenc 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tinman
Autós off

Eddig úgy alakult, hogy fõleg párom hajtotta az új jövevényt. Nagyon jól vezet, ritka nõi sofõrben az ennyire talpraesett, ügyes, rutinos sofõr... komolyan! 5.2L/100 km-es átlagfogyasztással járt a 2400 cm3-is autóval, ami szerintem elég korrekt.

Aztán úgy alakult, hogy "öreg rutin" hajtotta most többet, persze elõtte reseteltem az átlagfogyasztást. 20 perce tettem le a garázsba.

4.9L/100 km. YEAAAAAH!!!

Baromi jó érzés :-D

Vicc, de ez az autó kevesebbet eszik, mint amennyit az 1.6-os benzinesünk evett. ^^

davidka003
12 majmot én eddig 6-szor láttam. 😄
Brad Pitt is jól nyomja benne az õrültet. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
ON:

Tegnap mondom ránézek Tomb Raider Trilogy HD-ra PS3-on. Már rég megvolt, de még gépben nem járt.

Sajnos a következõkre kellett rájöjjek:

PS3:

- esetében gyakorlatilag nincs szaggatás, low FPS, framedrop
- picit kevés az AA
- a textúrák viszont esküszöm picit gyengébb minõségûek
- a kiadvány elképesztõ baráti áron megy már jó ideje 4-4.5k körül és ez !3! rész HD változata! Legend, Anniversary, Underworld
- NAGYON JÓK az achik! Van köztük pár vicces, pár trükkös, de több és jobbak, mint az X-es verzió esetén.
- kontrasztosabb, élesebb, élénkebb színek... jah, u.a. a kijelzõn néztem, u.a. a beállítások. WTF-eltem rendesen.
- lassú menükezelés
- lassú betöltési idõ
- nincs HDD install, olvasó nyekegtetés (nem vészes)
- extrák dolgok a kiadványon, elegáns, korrekt menürendszer
- mentések elõtt a pályák kis concept képei, X-en ilyen sem volt

XBOX360:

- framedrop gondok, alacsony FPS sok helyen
- szebb textúrák
- érezhetõ AA jelenlét
- POFÁTLAN árazások! Anniversary egymagában Live-on is 4k körül, használtan is kb. ennyi, a bonus lemezes verzió, meg 5k felett. Mondom, csak az Anniversary. UW 3-4k között, Legend 3k átlag áron.
- hiányos, kevés és ötlettelen achik Legend esetében
- fakóbb, kiégett, atomvillanásos színek még az ingame brightness levétele ellenére is (Legend)
- gyors menükezelés
- HDD install, nincs lemeznyektetés

Fentiek tükrében napokig agonizáltam, végül a PS3-as verzió mellett döntöttem, mert nem vagyok milliomos.

Aztán úgy elkapott megint a Legend, hogy most megint a Legend-el játszom, pedig már végigtoltam X-en :-)

Prince23
Akkor hamarosan végigjátszottad a játékot.... mire erre a posztomra felelsz már rég....

Zomil
Passz 😄
De valamit biztos látnak benne, azért nem jellemzö, h elszorják a pénzt.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
12 majom és a Brazil rendezõje is u.a.
Brazil nekem nagyon nem jött be, 12 majmot meg sokszor újranézem... rengeteg dialógust már fejbõl tudok :-)

Tinman
Egyetértek :-)

Tinman
"Azért a Valve-nál se hülyék ülnek, ök is látják, h egy ilyet semmi értelme nem lenne kiadni."

Ok, de akkor miért pénzelik a Pistont?

lostprophet
Köszi szépen, épp most vagyok a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szentélyben, ahol kiírta a játék, hogy ettõl a ponttól kezdve nem tudom használni majd a Fast Travelt,
ezért kérdeztem 😊

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Jim Morrison
Valami olyasmit olvastam, hogy elõször kapok figyelmeztetést, majd ha visszaesõ vagyok az accomat is törölhetik. Feliratkoztam pár gameplayes csatornára, mindnél van reklám és kétlem, hogy kértek volna valve tõl engedélyt 😄 zenét keresni videók alá meg megint nem könnyû 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

genndy
Szerintem ez csak arra vonatkozik, hogy a videódban nincs jogvédett filmrészlet, jogvédett zene alatta, ilyesmi.
De aki tényleg szokott csinálni és feltölteni videót majd megmondja a tutit 😊

Fpocok
Tudtommal ha gond van a felh. joggal, akkor egyszerûen kikapcsolják ezt a funkciót.

Parasite Eve 2, best game EVER!