• eto demerzel
    haat nem tudom... ha igy volna ahogyan te alitod (jo lenne par kimutatas errol, mert szerintem meg a negerek kezeben van a hatalom, nezd meg amerikat ma holnap tobb lesz ott a neger mint a feher.) mire celzol a talmuddal kapcsolatba pontosan? jobb lene ha egy rabbit kerdeznel meg efelol. ugyan akkor az is mondhatod hogy o lesz aki felre magyaraz, de ha ezt feltetelezed akkor mas is megteheti ezt a te alitasodrol. az elott azt alitotak hogy a zsidok gyerekek veret iszak. kulomben is a talmud nem a szent konyv, hanem egy tanulmany nem oszekeverni a tora-val. szerintem te soha nem vettel reszt zsido unnepen. sem oneg sabaton sem mas nagyobb unnepen. sot meg merem kockaztatni hogy meg zsido baratod sincsen. mert ha lenne tapasztalnad hogy ok is EMBEREK. az egesz ami korulotuk folyik nem mas mint felelem. elege hermetikus a vallas amit gyakorolnak es nagyon SZIGORU. amit nem lehet elmondani a kereszteny vallasokrol. eleg egy pelda. hazassag elotti szex. az a legjobb hogy ha az EMBER mielott barmit is alit az Tenyekkel tudja alatamasztani es tobb forasbol is utanna nez. ezt azert merem alitani mert jo lenne ha elgondolkodnal a kov.: szerinted az a nep amelyiket anno Isten kivalsztotta (ne menyuk itt bele abba hogy most mi van, vagy ki es mit hisz) ilyesmit tennek. erted mire celzok? egy SZIGORU vallas nem enged meg ilyesmit.