Tuti módszerek fogyásra? Segítsetek!
  • karribi
    Néztem fogyással kapcsolatós topicokat, de 2 van, és nagyon elszállt a téma rossz irányba, így csináltam most egyet, hátha valakik segítenek és hasznos információkkal látják el az olyan kétségbe esett emberek, mint én vagyok.
    Annyira kétseggbeesett vagyok, 178 centimmel lassan 105 kiló leszek és lassan úgy érzem, ez már visszafordíthatatlan folyamat.
    Két éve leléptek a gyermekeim, mert felnőttek, a férjem meg kórházba került 1 éve. Mindig is tudtam, hogy hízékony vagyok, de eddig kordában tudtam tartani. Egy szónak is száz a vége, 1 év alatt 30 kilót biztosan híztam. Teljesen lepadlóztam, és elhatalmasodott rajtam a hormonőrület, így történhetett meg. Mindenféle fogyikúrát kipróbáltam, futottam sokáig, mostmár azt sem tudok, de eredménytelen volt. Fitness-elni nem merek, mert félek, hogy a parketta behorpadna alattam ;o(...
    Most majdhogynem vízen és kenyéren élek, 1-2 kilót le is dobtam, de már nem bírom sokáig. Van valami fogyást segítő természetes szer? A gyógyszerekkel nem szívesen próbálkozom.