• Epikurosz
    Alvarez, miért buzerálsz te engem?
    Különben, igen, kiérdemled az érveimet, mert most már látom, hogy nem vagy hülyegyerek.
    A kicsinység-nagyság témában azt akartam megértetni, hogy egy bizonyos határ felett már mindegy, hogy mennyi atombombád van, ugyanis ha 1-2x el tudod pusztítani az ellenséget, akkor 3., 4. stb-szer már nincs értelme.

Megsúgom neked, és a többieknek, hogy nyugati szagértők szerint É-K-nak kb. 10 atomtöltete van. Ez még nem érte el a lélektani 100-as határt, de azért már több, mint egy ócska bicska.
    A célbajuttató eszközök terén persze még van ledolgoznivaló: jelenleg max. 8000 km-re ér el Kim Dzsong-il keze, de ez sem semmi, ebben benne van Alaszka és Hawaii.
    És ugye a fejlesztés nem állt meg. Mondjuk, én nem értem, hogy ha Irán és É-K együttműködik, akkor hogyan lehetséges, hogy Irán már műholdat juttatott pályára, É-K azonban erre még nem képes, de biztos bennem van a hiba.

A másik: nem szeretnék ötleteket adni, de van egy olyan mondás, ha rövid a kezed, told meg egy lépéssel. Tehát, ad abszurdum, ha Korea nagyon akarná, esetleg hajóra rakna egy-két rakétát, és elhajózna velük keletebbre. Persze, csak elméletileg, ha nagyon muszáj lenne.