Voronyezs#17
"Mondjuk véleményem szerint a BT nem igazán képes akármit is elérni, amíg egyetlen tagnak is vétójoga van."
Pont ezt akartam írni.
Egyébként meg az ENSZ bekaphatja, mert szép ,meg jó, meg nyalóka meg fagyi, de akkor ez most mi? Ha mondjuk a földművelést szabályozná, akkor az Gazdaság szándékos visszatartása. Nem tudom, hogy a hadiipar és társai mennyire számítanak gazdaságnak, de én oda sorolnám őket, elvégre rakéta= vas,acél, tank=vas,acél, stb. Ez most így miért jó? Több jut nekik? Vagy azt hiszik h ezáltal majd félnek tőlük? Na mindegy, ezek ilyen költői meg egyéb filozófiai kérdések amiket felböfögtem :-)
Más: Részben idetartozik,részben nem.
Voltak nálunk 1 hete németek, és hát itt mindenféléket zengtek, hogy milyen jó nekünk, mert van Európai unió és h ezt mg azt meg amazt megkapjuk, meg h ide tartozunk,stb. Ekkor apa így hangosan gondolkozva kifejtette, hogy most ez tul. kép miért is jó nekünk... Ugye eddig volt ilyen h Szovjetúnió, most van ilyen h Európai únió. Volt ilyen h Varsói szerződés, most ilyen van h NATO. gyak. a nevek lettek lecserélve. meg hasonló dolgok, aztán faszán elbeszélgettek a dolgokról, kár h én nem tok németül...