• ocsieu
    Orulok neki. Ha erdekel, olvass vissza, es megerted nekem mi volt a problemam, es hogy miert valtottam... En kb ugy vagyok az iMacemmel os x-estul, ubuntuval (iMacen es egyeb pc-n), mint te a Delleddel es Vista Home Premiumoddal. Valahogy en nem szeretek olyan dolgokert fizetni, amire nincs szuksegem (neadjisten van mar belole 1-2 peldany), tudom, hogy 99% sosem fogom hasznalni. Sajna az Ms (es a Dell karoltve) egy ismerosomet ujonnan vasarolt notebook eseteben rakenyszerite (mivel amit kinezett maganak komfigot nem arultak os nelkul, vagy valamilyen ingyenes ossel...), hogy mevegyen egy Vistat, amit sosem fog hasznalni, es rakenyszeritette, hogy egy illegal Xp-t hasznaljon... Szal elmehet az Ms a picsba... Hamar itt ez a halom Ms Os, rengeteg pc es notebook, stbstbstb konfig, ugyanmar had valassza meg a vasarlo, milyen os-t szeretne hasnalni, meghozza ugy, hogy ne erje anyagi kar!!! Gondolom asva-t es tarsait is ugyanezzel a lelkesedessel imadjatok, mikor majd minden adathordozora extra sarcot rak... Annak a huszonmilliardoknak is orultok amit msliszenszekre kidobtak...