ocsieu#19
Ki mondta, hogy Macen 100 evre irnak OS-t? Tan nem olyan balfaxok, mint az MS... Jol bevetted az MS Marketing sz*rsagot. Es ha olyan idiotak, hogy nem kepesek egyenletesen fejlodni, akkor mi van??? Ha 4 ev mulva azt mondjak, ujrairjak a win7-et, es kiadjak win8 neven, immaron 1200 Eur-ert Te akkor is megveszed? Latod ez itt a problema... MS-t ismerve, oruljetek, ha egyaltalan kaptok egy kevesbbe instabil rendszert... Kedvezmeny??? :DDD Ne nevettess mar. Az egy jokora kedvezmeny lett volna, ha sokan nem kenyszerulnek bele uj gep vasarlasba epp a Vista miatt, ezzel mindenki tisztaban van... Miert nem csinalnak a Vistabol Win7-et??? Hat mer sok olyan idiota van, aki hajlando egy hasznalhatobb OS-ert 2x fizetni! :DDD Azmeg nem en vagyok, szoval nem maradt mas, mint iMac, OS X, nameg az ubuntu... ~5-10 evig nem lesz problemam holmi MS OS-ekkel. Azt banom, hogy ~5 eve enis az MS bolondja voltam... Ahelyett, hogy akkor is az Apple mellett dontottem volna. Tesom fianak (6 eves) 2-3 honapja vettem egy G3-as iMacet, vígan elvan vele... Es az XP-s, Vistas "nagygepet" mar nem is akarja hasznalni (pedig az core2duo-s, ~ 1 eves gep). Azt mondja azert, mert iMac jobban tetszik neki, es okosabb, egyszerubb, mint XP, VISTA, megis mindent tud, amit a nagygep...