Eriongtk#106
Igaz kicsit már máshova terelődött a téma, mire végre tudok kommentelni, de azért megér 1 próbát:
Hát nem tudom. Sokan szidják a vistát h jajj így büdös meg úgy büdös. 2 éve használom, kb semmi bajom nincs vele, 3 giga ramom van (nem powerkodás) és nagyon jól fut rajta minden.
"idióta, mi nem fut jól 3 giga rammal?" - jogos, de arányait nézve vista sokkal jobban teljesít ennyivel, mint XP. Eleinte én is kerültem Vistát, mert nem volt hozzá szinte semmi driver, ami persze nem MS hibája, a többi gyártóé (legalábbis nem hiszem h MSnek sok köze lenne hozzá h most van e a hangkártyámhoz, webcamhoz, egyébhez driverem...). Alapjáraton ilyen 1.2 giga ramot zabál, ami azért nem kevés... viszont ha bármi programot, leginkább játékot indítok el, akkor ez visszaszorul 5-600 megára. XP főképp a service packok után, ha van miből, akkor simán megegszik ennyit.
De h ne csak offoljak:
MStől vicces ez a lépés, kicsit meglepett. Nem is olyan rég közölték h nemsokára megszűnik a támogatás az XPre, most mégis szűrni akarnak? Ha párhuzamokkal akarnék élni, akkor a Vista az a ME II - mint ahogy már említették előttem - és a Win7 meg a XP II, legalábbis annak szánják. Egyedüli rossz amit hallottam róla az az, h nvidia beta driverei alá kicsit még bugosak, de ez megint nem az OS hibája. Kíváncsi vok milyen lesz az XPhez képest, mert az nagyot alkotott. Vista meg...nos, mire nem extrém sportként lehet betudni a használatát, addigra már cserélik is le :P