Kiszűrné a kalóz XP-ket a Microsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A vistában NEM hardvergyorsított a DirectSound, (ASIO-t, MIDI-t és társait el lehet felejteni...) nomeg a brutális DRM, így együtt eléggé VISSZALÉPÉS azért.

Win7-be vissza is kerül a 2d gyorsítád, Direct2d néven."

Látszik fogalmad sincs miket írsz össze:
ASIO teljesen külön driver rétegek és Tabaaam - elérhetõ Vistan is
OpenAL dettó
WASAPI HW gyorrsított + tud HW és SW hang efekteket
DSound valóban nem HW gyorsított kivéve Creative Hangkártyán, mert adnak egy DirectSound wrappert OpenAL-re
Direct2d edig Direct3D10 alapú 2D függvény könyvtár.

Úgy hogy magadnak mutogass ha kérhetem.

IMYke2.0.0.0
Bocs, mrzool #86-os üzenetére!

És ezt idéztem be

Ugyan nem szeretek senki pénztárcájában turkálni, de most mégis megteszem. Az, hogy itt vagyok, feltételezi, hogy van egy PC-tek (valszeg nem 386-oson lynx terminálon keresztül fórumoztok), van net elõfizetéseket, stb. A Campus programban ingyen letölthetõek voltak az image-ek, ez nyilván egy óriási érvágás volt. A CD-ket meg talán 4-5 ezerért lehetett megrendelni? Hú, de mekkora érvágás mondjuk 5 évre levetítve. Havi 80 forint? Nem is tudtam, hogy ilyen csórókkal vagyok itt körülvéve...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tõlem idézted:
Az elsõ (azaz SP1 elõtti) XP-t pl. megvettem annó, egyetemi akcióban. Az akkori körülmények között az sem volt kevés pénz.

Manapság meg egy oprendszer ára közelíti a 100.000 Ft-ot (közbeszerzés, liszenszjog). Nem csoda, hogy az emberek alternatív megoldásokat, vagy oprendszereket keresnek - széles e világban.

Ezt pedig Te írtad:

Ugyan nem szeretek senki pénztárcájában turkálni, de most mégis megteszem. Az, hogy itt vagyok, feltételezi, hogy van egy PC-tek (valszeg nem 386-oson lynx terminálon keresztül fórumoztok), van net elõfizetéseket, stb. A Campus programban ingyen letölthetõek voltak az image-ek, ez nyilván egy óriási érvágás volt. A CD-ket meg talán 4-5 ezerért lehetett megrendelni? Hú, de mekkora érvágás mondjuk 5 évre levetítve. Havi 80 forint? Nem is tudtam, hogy ilyen csórókkal vagyok itt körülvéve...

Nézz az adatlapomra - igen, én mindent bejelöltem, veled ellentétben -, és láthatod, nem mai kakas vagyok.
2002-ben bizony nem úgy kalkuláltunk mi, kései egyetemisták, hogy bizony megveszem a 10.000 Ft-os - mert annyi volt - liszenszt a CD-vel 2 évre és jól vagyok...
Én például egyetem mellett is dolgoztam, plusz éhbér ösztöndíj és nem költöttem sem gépre évente 100.000-eket, sem egyébre...
2000-ben vásárolt AMD-m még most is mûködik, testvéremnél... az volt az egyetlen gépem.
Tavaly cseréltem, és nem fél milliós masinára.
De az általad levadászott árak manapság lelhetõk fel. A Vista mikor is jelent meg? 2007. Nézd meg az akkori árát. Én ugyanis arról gépeltem.
A másik, nézz utána, a közbeszerzés, mint olyan mirõl is szól - s hogy ugyanaz az áru mennyibe kerül vele és nélküle.

Álszent faszok vagytok.
Erre nem reagálnék ugyanolyan hangnemben, csak ennyit: azért próbálj más hangnemben észt osztani, s meglátod, sokkal több értelmes beszélgetés részese lehetsz - a valós életben is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A vistában NEM hardvergyorsított a DirectSound, (ASIO-t, MIDI-t és társait el lehet felejteni...) nomeg a brutális DRM, így együtt eléggé VISSZALÉPÉS azért.

Win7-be vissza is kerül a 2d gyorsítád, Direct2d néven. <#mf2>

http://althir.org

A lista nagy része irreleváns, azért került oda, mert a késõbbi oprendszerekben máshogy valósították meg. Kb. mintha azért panaszkodna vki, hogy régen légcsavaros repcsik voltak, de a gonosz cégek eltávolították a légcsavart (és elhallgatná, hogy a sokkal hatékonyabb jet került a helyére).

Nyilván egy valós felvetés, hogy mi lesz a 'régebbi gámákkal', de akár játék, akár vmi más, szinte minden esetben marginális problémák ezek. Régebben még én is gondoltam rá, hogy milyen jó lesz átírni / konvertálni a régi programokat, de aztán rájöttem, hogy a nap 24 órából áll, az évek során változtak a preferenciáim, új dolgok léptek a régebbiek helyére, egyszerûen nem lesz idõm ezekre a dolgokra. Inkább meghagyom az emlékeimben, megvolt, szép volt, elmúlt...

Ha pedig üzletileg kritikus alkalmazásokra gondolsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy

1. van tartalék hardver abból a régi vasból, és természetesen még sokáig el fognak futni azok az alkalmazások
2. worst case majd vmi virtuális gépen futtatják õket mai hardveren
3. elõbb-utóbb átmigrálják.

Ja, és még továbbra sem tart senki töltött fegyvert az emberek fejéhez, hogy az x éves régi vasakra vistát vagy w7-et tegyen. Általában az ilyen fórumokon fröcsögõ bithuszárok azok, akik elsõk közt warezolják le az új dolgokat, aztán elvárják, hogy egy 2009-es OS fusson az 5-10 éves fostalicskájukon, majd beállnak a divatfikázók táborába. A következtetést mindenki vonja le maga...

http://en.wikipedia.org/wiki/Features_removed_from_Windows_Vista

Igen, és akkor ezekkel mi lesz? Ha valami, amit használsz, igényli õket! Egy csomó régebbi gáma sem fut MÁR a Vista alatt SEM. <#wow3>

Érdemes megvárni majd az akciókat. Akinek Vistája van, leeht fog kapni kedvezményt Win7 upgradre. Majd érdemes figyelni a dolgokat.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Vorpal
Vista Home Basicet 20 ér megkapod és csókolom.
Aki még itt rinyál az vagy anyutól nem tud 20 at Vistára kérni vagy totális lúzer.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Mazsolázva innen onnan...

Ezért nem használunk mi Updatet! Csakis alternatív tûzfalakat meg spyware keresõ programokat... Az update-s szarok úgyse sokat érnek, ami rés van a rendszerben, azt betömik és csinálnak újakat. Ha meg totál a biztonságra hajtanék, Linuxot használnék!

Igen, a linux az nyilván úgy jelenik meg, hogy by design NULLA biztonsági rés van benne. A biztonsági frissítések minden bizonnyal beszivárgó MS ügynököknek köszönhetõek, hiszen csak õk nem tudnak hibátlan kódot írni, mindenki más meg igen, ugye?

Gratula az update letiltásához. Az ilyen szûklátókörû barmok miatt van ennyi spam, botnet, online támadás és kártevõ.

Az elsõ (azaz SP1 elõtti) XP-t pl. megvettem annó, egyetemi akcióban. Az akkori körülmények között az sem volt kevés pénz.

Manapság meg egy oprendszer ára közelíti a 100.000 Ft-ot (közbeszerzés, liszenszjog). Nem csoda, hogy az emberek alternatív megoldásokat, vagy oprendszereket keresnek - széles e világban.

Az a 100 ezer meg micsoda? Otthonra bõven elég a HOME verzió, most kerestem rá:

- XP HOME kb. 26 ezer FT
- Vista HOME kb. 25 ezer Ft

Ha Ultimate kell, az 55 ezer. Szóval a száztól messze vagyunk, és akkor még nem is beszélünk a cégeknek, nagy szervezeteknek adott kedvezményekrõl (MSDN elõfizetés, egyéb keretszerzõdések). Soha nincs az 100 ezer, max ha politikusok szerzik be.😊)

Ha feltételezzük, hogy egy PC avulási ideje 3 év, akkor a legdurvább Vista Ultimate 'döbbenetes' havi 1500 forintra jön ki. Nyilván hanyattvág mindenkit, aki sok tízezres videókártyákat vesz, vagy csak az FPS-ek miatt félévente fejleszti a gépét. Ugyanmár... Álszent faszok vagytok.

az itt jelenlévõknek még fél giga ramja sincs átlagban , inkább 256 fele konvergál

Ehh, már megint a csóróság... De sajnállak titeket, tudnám minek fórumoztok itt, inkább menjetek dolgozni. Csoda, hogy éhen nem haltok.

Szót sem érdemes vesztegetni erre a 256 megás hozzászólásra. Szánalmas.

alap, a routerekben a microsoft.com letiltása

Okos...! Az egyetlen lehetõséget a géped frissítésére elvágod, de virus.com-ot, trojan.com-ot és társait simán beengeded. Tajgetosz-pozitívak-e vagytok?

Így akarják kiszitálni az XP-t az "aktív" termékek közül.

Define aktív termék. 2001-ben jelent meg, a hírek szerint 2014-ig lesz támogatva. Ez 13 év, ha jól számolok. Gondolj már bele, ember, 13 évig mit támogatnak? Egy 13 éves autó is felejtõs már, a háztartási gépeid nagy része is tönkremegy ennyi idõ alatt, szórakoztató elektronikát még gyakrabban cserélsz, a 13 éves ruháidat is megnézném milyen állapotban vannak, stb, stb, hadd ne folytassam. És ha már IT: melyik szoftvertermékre van 13 év támogatás?

Mennyi lenne az ideális? 14? 20? 100? Mit kéne tenni egy szoftvergyártónak, hogy kielégítse uraságod igényeit?

Melyik autógyárhoz mész oda verni az asztalt, hogy neked 2009-ben egy 8 évvel ezelõtti modell kell most azonnal, nullakilométeresen? Sõt, dobd el a mobilod is, nem kell neked azt gyakran cserélned, jó lesz a 2001-es modell. Meg a sokmegás netre sincs szükség, elég a betárcsázós modem.

Érzed már, hogy mekkora hülyeséget beszélsz?

Gusztustalan húzás, de hát ez a PiciPuha.

Ha ennyire genyónak tartod õket, akkor miért használod a terméküket?

Egyszer már volt egy hasonló húzásuk, kb 1 hétig macerálta a felhasználókat hogy kalózpéldány aztán jött rá a megoldás. <...> nem inkább rákényszerítenek így-meg-úgy hogy megvegyem.

A mocskok, hogy próbálják védeni a szellemi terméküket, amit x év sok ezer ember munkájával hoztak össze. Azok az emberek nyilván ingyen kaptak kaját, lakást, benzint, ruhát, bármit, ugye? Hiszen te sem akarsz érte fizetni...

A win 2000 is használható még, én is azzal nyomom. Van hozzá nemhivatalos sp5 a majorgeeks.com-on, az azzal felpatkolt telepítõvel felmegy sata-s vinyóra is.
<#hawaii>

Vista chipsetes? Az én gépem: 4000+ Athlon64 (s939, egymagos, 300 Mhz-et húzva), 2GB ram és 256MB-os Radeon 1950GT. A játékok dettora ugyanúgy futnak, mint XP-n (se nem lassabb, se nem gyorsabb), az altabozás játék közben sokkal folyamatosabb Vistán ,mint XP-n (XP-n akadt).

Mikori gép is a 4000+, 2GB rammal és Radeon 1950GT-vel? HAWX, Endwar, RA3, Underworld, csak ezek futnak 1280-ban mediumon (utóbbi maxon, meg a RA3 is). Én még játszom a gépen. De ha valaki nem, akkor alább:

A másik: ma már a legolcsóbb bolti konfigban is 1 giga ram van. Az elég is. DRM-hez: az MS megadja a támogatott részegységek listáját. Ha valami nem mûködne, akkor nem adná meg. Az összes P4 támogatva van. DRM ugye az a hitelesítés. Ez akkor kell elsõsorban, maikor drivert teszel fel és programokat (de legfõképpen driversetupnál). Ha valaki percenként drivereket rak fel az év minden percében, úgy kell neki. Amúgy nem okoz problémát.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Nem is a ram a gond. Hanem ha az alaplap nem "Vista chipes"(ASRock reklámozta régen eléggé) vagy a proci nem VT-s. Ugyanis ha nincs chip, akkor nyers CPU erõvel kell emulálni a Vista bennfelejtett DRM alrendszerét(ami a chipben van), ha van VT akkor valamivel jobb a helyzet, de ha egyik sincs, akkor tetûlassúság az eredmény.
"az itt jelenlévõknek még fél giga ramja sincs átlagban, inkább 256 fele konvergál"

Erre azért nem vennék mérget. Amikor a mostani pocsék HUF árfolyamon is bruttó 5k-ért kapni 2GB DDR2 800MHz-es Kingston RAM-okat, nem sokan szarakodnak 256MB-tal.
Ez sajnos így van, de egyesek azt nem fogják fel, hogy a többség nem teheti meg, hogy évente új gépet vesz. Attól még, hogy sok olyan embert látni a neten, akik megtehetik, ez nem azért van, mert õk lennének többségben, hanem azért, mert aki nem teheti meg, az általában nem reklámozza agyon a configját, meg nem irogatja tele hozzászólásokkal a milyen gépet vegyek topicokat. És egyszerûen idegesítõ látni a "Váltsál Vistara, mert csak" hozzászólásokat, amikor próbáltam már vagy 6 féle Vistat, és mindegyik legalább 30%-al lassabb volt minden téren, mint az XP. És az a 30%, ami sokszor van 50 is, egy régebbi gép esetében igen sokat számít.
Látod Nexus, öregszel. Most el lettél küldve a sunyiba... 😊 Hm..ez a komment után az én fejemen is átment, hogy kidobom a négymagos Phenonomat a kukába - és szégyelem is ez miatt hogy van egy használható gépem - és veszek valamit használtban valami öreg gépet, hogy áldozzak az xp oltárán 😊

A héten meg a múlt héten két nagyon régi ( 3-4 éves ) laptopon szemléltem meg a Win7 legfrissebb változatát. Sebességre nem lehet panasz. Az egyik laptopban volt olyan régi videókártya, hogy nem ismerte fel. Szerintem már jó rendszer a Win7 /* Az Everest azt mondta az elsõ bétára Vista Ultimate, de a fenét érdekli, ha jól mûködik 😊 )

Egy számítógép értéke 6 havonta felezõdik, és 18-24 hónap alatt elavul, attól függõen milyen szinten is volt újkorábana gép. Pentium 4 mikor is volt forgalomban?

"Én ezt a vitát nem értem. Mindenki azt használ amit akar."

A vita tárgya nem az ki mit szeret. A vita tárgya az, hogy magában a vitában használt ... khmm ... "érvek" baromságokra, meg urban legendekre építenek.
Egyébként az összes váltásnál (DOS/W3.1/W95/W98/XP/Vista) ezt kellett hallgatni, mert amíg a szomszéd pistikéje nem tudja az összes trükköt meg beállítást egy OS-ben, addig az "megoldhatatlan" az 1 bites usereknek.

mousee
Azt kéne csinálni, mint amit -asszem- Kínában csináltak. Mondták h paripahímvesszõ, nem kell a windows. Levitték az árát a töredékére, így már veszik.

Nekünk is beinteni kéne, nem pedig 25milliárdos "vagyont" csak úgy átdobni...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

A linuxban a szervezettség tetszett meg. Mindennek megvan a helye.

DjDano
Takarodjál már el innen, szánalmas idióta!

Amúgy meg nem értem miért nem képes felfogni a MS, meg a "jogvédõk", hogy ha az amerikai ár másfélszerese Magyarországon egy Windows, akkor hogy van képük elvárni a magánszemélyektõl, hogy ennyi pénzt kiadjanak érte. Ugyanis ott Amerikában egy Windows kb olyan kiadás, mint az itteni körülmények között egy új játék. Itt meg majdnem egy havi fizetés. Azért nem mindegy, hogy valaki félrerak egy kis aprót, és vesz belõle egy Windowst, vagy pedig nem eszik egy hónapig, és vesz egy Windowst...

Persze vannak akik megtehetik, mert vagy részei a korrupt rendszernek, vagy hihetetlen szerencsével sikerült valamit elérniük ebben a pusztulat országban, és tisztességesen megfizetik õket. De nem õk a többség.
Épeszû ember, aki nem tudott az utóbbi években új gépet venni rá sem gondol a Vistara, mert pl egy erõsebb P4-es procin, amivel XP alatt még mindig sok minden elég jól fut, Vistaval meg se moccan a legtöbb dolog.
A suli befejezésekor pedig érvényét veszti a campus licenc.

Te erre gondoltál ugye?
Olvasd végig figyelmesen. Alapjában lehet védekezni ellene, nem kell hozzá semmi extra, csak egy kis figyelem. szerencsére nem volt veszélyes.
A nyílt forráskód ugye... De talán idõvel.

szerintem ez felhasználó függõ. Asszem van egy kiskapu.
local system

Az ötletek jók, de a legtöbb ember a látványon kívül nem használja õket.
Talán a w7 kapósabb lesz.
Lassan úgy se marad már rá zsetonunk! <#help>

Korrekt vagy. Ahhoz, hogy egy OS elterjedjen asztali gépeken megfelelõen, egyszerûsödnie kell. OS X majdnem 10%-os használtságot mutatott világszinten, mai nagyon jó! OS X egységes. Windows is. Linux nem. És ez a gond.

Vistában még az tetszik, hogy bevezették a védett folyamatokat, melyekbe nem lehet beleszólni, admin jogokkal indított folyamat sem képes erre. Ez megnöveli a biztonságot.

Jó ötletek vannak a Vistában, csak a a start lett szar. De a Vistát teljesen nulláról írták (nem vicc), több tízmillió sorból (asszem kb 60-70-et mondott MS) áll. Meg a defender kezdetleges butaságai.

Visszamondom a net-elõfizetésemet! 😄
Mostanában olvastam, hogy egy új féreg a linux alapú rootereket támadta!

Félreértesz. Én nem a stabilitásra értem, hanem a konfigurálhatóságra. Azért ebben a linux még mindig jobb. Viszont meg kell tanulni. konzol nélkül halott dolog ... íszerencsére azért a linux is egyre barátibb, és ingyenes. Na meg a vírusok ... 😄

Nem állok egy rendszer mellé sem, nekem mindhárom tetszik.
Ki bszél róluk te fasz? Akkora hülye vagy, mint a seggem. Én azokról beszélek, akiknek elkellene a Vista, de menõzésbõl nem használják. Megszoktam hogy totál hülye vagy, szóval nem leptél meg.

Akinek meg nincs rá szüksége, nyilván ki se próbálta, akkor miért fikázza? Fasz fej erre válaszolj!

asysoft
Így van. De Campuson belül csak Upgrade Windows van, azaz adott gépen rendelkezned kell egy korábbi Windowssal, hogy ott jogtisztán használhasd a Campusost...

/*WTF?!*/

Öö én inkább úgy fogalmaznék, hogy a Linux fog felnõni az emberekhez. És így az igaz! Nem fordítva.

Stabilitásban már a Vista sokkal jobb. A Vista kernelében olyan szintû driverhitelesítés van, melyhez fogható incs sem a Linuxban, sem az OS X-ben. De! Sajnos ez a Vistának sokáig komoly gondot okozott. Az el jó, de elsõnek nem sikerült (gyakorlatilag akármilyen XP-s vagy rossz driverrel agyon lehetett vágni). Ez a hitelesítés (digitális aláírásról van szó) a 32 bites Vistában sajnos kikerülhetõ, de 64 bits Verzió alatt nem.

Olvasottak miatt soha nem volt szimpatikus a Vista, de egyszer kíváncsiságból felraktam(64bit), és valahogy nem akarok visszatérni az XP-hez soha többet! Bírja a gépem is, még a játékok is fullon mennek, max 4-5FPS visszaesés az XP-hez képest, és biztonságosabb is. Fagyni jó párszor fagyott, utána rájöttem, hogy a hálókártya driverét kell frissíteni, azóta nincs fagyás!

Csak így tovább, nyírják le az összes kalóz példányt, és jól töröljék le az összes általuk gyártott és kalózolt állományt a gépekrõl, a WGA-t meg internetes férgek segítségével terjesszék. A confliker készítõjét fel is bérelhetnék a feladatra.

Természetesen nincs,ha meg egyszerre, éppen az aktuálisan futó rendszerrel megy. :d
Mert természetesen linux alatt is lehet filmet nézni, stb ...
Narxis
Mekkora egy f@szfej vagy. Az akinek a gépére nincs Vistas driver, hogy használ vistat te hülye szerencsétlen isten barma. És minek vegyen újat ha nincs szüksége új gépre? Árad belõled a töménytelen hülyeség.

Mondom ezt úgy, hogy Vistat és Win 7 betat is használok.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Na ezért használom arra. 😄
A Vista bukásának szerintem egy oka van. Megelõzi egy régebbi rendszer, ami stabil és amin minden fut.
Az xp elõtt nem volt ennyire "jó"alternatíva, mert a w.2000 nem otthoni átlagfelhasználónak való. Elõbb, vagy utóbb úgyis kiszórják az xp-t. Akkor majd mindenki kénytelen lesz az aktuális rendszert használni. Vagy felnõni a linux-hoz.
A kulcs az ingyenes. A telepítõlemezek kerülnek 3 ezer forintba.

És ha egyszerre akarod csinálni ezeket? Vagy van 3 külön géped? 😄

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

És van eredeti Win98-ad, avgy win2000-ed? Mert ha nem akkor attál a szarnak egy pofont, ugyanis a tisztaszoftveren keresztül az egyetemisták (vagy még ki tudja kik) igyen frissíthetik már korosodó oprendszerüket. Legalábbis az án idõmben még így volt. Tehát senki nem kapott ingyen XP-ét. Hidd el, megkérdeztem emailben az illetékes intézménytõl. Szóval, ha csak úgy használod az XP-ét ugyanúgy kalózkodsz.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

De Te legalább nem vagy balfasz haver. Ez a nem mindegy.

Amúgy multimédiára azért gyorsabb a Vista, mert a kernelben ezek a folyamatok magasabb (nagyon magas, 27-es) prioritást kapnak (0-31-ig megy).

Én ezt a vitát nem értem. Mindenki azt használ amit akar. a wga nem gond, én egyszerûen nem telepítettem.
Én három rendszert használok: xp, vista, ubuntu. Mindhárom rendszeresen van frissítve, és mindegyiknek megvannak a korlátai és az elõnyei.
Az xp stabil és kiforrott, ezen használom a megszokott szoftvereimet, és persze a játékok is ezen futnak. A vista az szép, 😄 és a rendszer mûködése nálam gyorsabb, mint xp alatt. Filmnézés és zenehallgatás. Az ubuntu pedig letöltések, fórumok. Többnyire linux alól megy a net.

Szerintem mindegyik versenyképes és egyik sem tökéletes. A többi csak indulat.
Hogy startolt a Leopárd? Legszarabb OS címét elvihette (a béták stabilabbak votlak, mint az). Most meg? Befoltozták. Vista hogy nyitott? Szar volt. Rá egy évre kiváló és stabil OS. Egy olyan OS, melyt már driverekkel sem lehetett kinyírni.

A Leot megveszik és használják. A Vistát miért nem? Miért kell állandóan a sok balfasz szövegelését olvasni? Sok sok rendszegazda meg ilyen-olyan képzelt szakember és akkora balfaszok, hogy az itthoni gépemet nem bíznám rájuk.

A lényeg nekem, hogy Vista új távlatokat nyitott a számítógépem kihasználásában, pedig valóban kicsit WinME II. De a hetes jó lesz😊

wedge31
Ostoba vita a vista megbukott ezt ne szépitsük de ettöl még van aki rajong érte de számszerint töredékét adták el az xp-hez képest föleg céges fronton ami a lényegi bevétel lenne.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hottold, ne csüggedj, nem vagy egyedül, sokan egyet értünk veled 😊
Majd akkor veszek win7-et ha megengedik hogy feltelepítsem majd az új gépemre, ígérem letörlöm a mostaniról mielõtt a kukába dobom. A bicajom ülését is át fogom rakni az új bringámra mert kényelmes, jó hülye volnék hogy eldobjam mindenestõl. A jogvédõk meg kapják be a legyet, miért nem tudnak normálisan gondolkozni?

Egy kicsit erõsen fogalmaztam ,de már unom, hogy állandóan telespammeli a hülyeségével a topicot. Ahelyett, ohgy megismerné a Vistát. Mert hogy még egyszer sem látott, az is fix.

De persze inkább beáll a hülyék sorába, mert az könnyebb.