A1274815#102
"A driverek is csak ezen a rendszeren keresztül tudnak az OS belső részeivel kommunikálni, és ez a hatalmas probléma, ezért van 30-40%-al kevesebb FPS egy játékban Vista alatt, mint XP alatt régebbi fajta procival és alaplappal."
Te meg hol élsz mostanság? A 3500+-os Athlonommal Geforce 8600 GT-émen, míg nyáron el nem adtam, már csak 5%-akl ment kevesebbel bár mely játék, mint XP-én. És szerinted a 3500+-os Athlon64-emben van VT, vagy modernek számít!
"Nem értitek."
Nem mi értjük, te és a hozzád hasonlók vagytok képetlenek felfogni. Olyasmiről beszéltek ami nyílván hülyeség: nem futtat semít virtuális gépen, holmi DRM miatt. Különben is a drm cuccai ott voltak mindig is, már nem tudom hanyadszorra Win98-óta, ami változott az XP DRM-jéhez képest: más fájlokba szervezték át + támogatás kernel szinet (PEAuth.sys) a védett (nem debugolható, megjegyzem valószínűleg kék halálkor kernel debiggerel lehetne debugolni őket is) folyamatok létezése (pl.: mfpmp.exe).
Aztán a Win7 bemutatón hallotatok valamit hogy Hypervisor, ami egy kiegészítő valójában a Server 2008-hoz, illetve van egy 5$-os minimalista Server 2008 Hyper-V Edition nevű OS is, és kapásból összekapcsoltátok a kettőt. Aztán, hogy Microkernelt keveritek a Min(i)Win-nel már hab a tortán.
Szóval vagy abba hagyod, ahülyeségek újboli beböfögését, vagy még párszor le égeted magad?