• roliika
    Szia! :)

Én is néztem ezt a képet, hogy..ez meg mi, nemis ilyen a win7...aztán rájöttem, hogy pedig de. :) Win7-et használok elsődleges rendszernek, és egyébként tényleg érdekes, hogy a UNIX rendszerek kinézetére hajaz.

Ami az ablakkezelő rendszert illeti, nem értem. Nem értem miért nincs egy olyan beállítás, hogy ne legyen semmi animált, és ezek a fölöslegesen nagy ablak fejlécek eltűnjenek s egy MAC/GNOME szerű kinézetet adjon...nagy helyet takarnak ki a felhasználható területből. De azért lényegesen jobb ez a kinézet mint xp vagy vista esetén.

Hibák jelenleg a Win7-ben:
    - A képeknél nyomok egy új mappát...semmi...frissítem..semmi...kilépek a mappából, belépek a mappába, megjelenik.
    - Nem értem, hogy egy torrent letöltés, miért okoz 40-50% terhelést a kétmagos gépemen.
    - Csillivilli faktor...megvan nyitva 4 akármilyen alkalmazás, és elkezdem az egeret húzkodni fölöttük..az ablakok részben takarják egymást...megint csak 30-40% a terhelés...gondolom azért mert mindegyik ablak betölti az animált vackokat, nameg mutat valami minimális animációt, és ezért történik a terhelés...nem kéne.
    - Az MSN az a csúcs! :)) Néha a kapcsolatot elszórja, ha küldeni akarok valamit, parázik és szól, hogy lehet, hogy nem biztonságos az átvitel (UAC kivan kapcsolva), aztán jobb oldalra az óra mellé képtelen beépülni, aztán megnyitok egy firefoxot, vagy bármit, és mellé egy MSN-t..ugye kiválasztom, hogy kivel akarok beszélni..elkezdek vele beszélgetni, de bezárom a választós főablakot, mert az minek...nyomok egy firefoxot, MSN háttérbe kerül, és mire vissza váltok az MSN-re, ott virít a főablak...honnét, mikor bezártam? :D

Remélem ezek csak a bétára jellemző hibák..nem túl súlyosak, de azért néha bosszantó tud lenni.