95
  • hottold
    hát baze komolyan mondom hogy kiborít az emberi hülyeség !!!! egy pixel különbség nincs a két oprencer között, lehúznak mégegy bőrt arról a bizonyos rókáról, és kajakra ugyanazt a szar, egyszer már bebukott terméket értékesítik ennek a sok pancsernak, akiket ilyen szar dumákkal meg lehet fogni... agyam eldobom...
    pofám leszakad !!!!!!!!
  • roliika
    MAC OSX-et próbáltál már? Hát azse jobb figyelembe véve, hogy 4giga ram, Core2Duo proci és izom kari az mint rendesen fut rajta minden alkalmazás. Fejlődünk...ez van.
  • hottold
    [b]miért nem veszi észre ez a sok idijóta pancser , hogy ez a sz*r winfos 7 is ugyanolyan gagyi, mint az iszonyú nagy bukás windows vista??? jönnek itt ezekkel a szar dumákkal, hogy elavult az xp, meg ezekkel a semmitmondó üres frázisokkal, hogy biztonság, így meg úgy, meg hogy driverek, meg minden, aztán egy nagy szar az egész , de olyan szinten hogy a gyomrom forog tőle , phö !
  • roliika
    Bakker képen tényleg nem a win7 van. :DDD A start menü képe rossz helyen van, a start menü ikonja sem stimmel, az a csillag meg nem tudom mi..ilyen lakat meg nagyító jel nincs a win7ben..miaszar ez? :D Tálca ikonok sem passzolnak.
  • roliika
    Szia! :)

Én is néztem ezt a képet, hogy..ez meg mi, nemis ilyen a win7...aztán rájöttem, hogy pedig de. :) Win7-et használok elsődleges rendszernek, és egyébként tényleg érdekes, hogy a UNIX rendszerek kinézetére hajaz.

Ami az ablakkezelő rendszert illeti, nem értem. Nem értem miért nincs egy olyan beállítás, hogy ne legyen semmi animált, és ezek a fölöslegesen nagy ablak fejlécek eltűnjenek s egy MAC/GNOME szerű kinézetet adjon...nagy helyet takarnak ki a felhasználható területből. De azért lényegesen jobb ez a kinézet mint xp vagy vista esetén.

Hibák jelenleg a Win7-ben:
    - A képeknél nyomok egy új mappát...semmi...frissítem..semmi...kilépek a mappából, belépek a mappába, megjelenik.
    - Nem értem, hogy egy torrent letöltés, miért okoz 40-50% terhelést a kétmagos gépemen.
    - Csillivilli faktor...megvan nyitva 4 akármilyen alkalmazás, és elkezdem az egeret húzkodni fölöttük..az ablakok részben takarják egymást...megint csak 30-40% a terhelés...gondolom azért mert mindegyik ablak betölti az animált vackokat, nameg mutat valami minimális animációt, és ezért történik a terhelés...nem kéne.
    - Az MSN az a csúcs! :)) Néha a kapcsolatot elszórja, ha küldeni akarok valamit, parázik és szól, hogy lehet, hogy nem biztonságos az átvitel (UAC kivan kapcsolva), aztán jobb oldalra az óra mellé képtelen beépülni, aztán megnyitok egy firefoxot, vagy bármit, és mellé egy MSN-t..ugye kiválasztom, hogy kivel akarok beszélni..elkezdek vele beszélgetni, de bezárom a választós főablakot, mert az minek...nyomok egy firefoxot, MSN háttérbe kerül, és mire vissza váltok az MSN-re, ott virít a főablak...honnét, mikor bezártam? :D

Remélem ezek csak a bétára jellemző hibák..nem túl súlyosak, de azért néha bosszantó tud lenni.
  • Magnum PI
    Ezek a kiegésszítők általában nem látszanak ha egy programot elindítasz. Ezért nem értem mi a problémád vele. Miért jobb az ha van egy nagy asztalod egy sima háttérképpel?
  • daveofgod
    Miért van a képen a start menünek XP elrendezése és XP logója? hehe...
    Igen, egészen biztos, hogy valami brico pack szkin
  • daveofgod
    Igenm a Win 7nek semmi köze a fenti képhez. Egyébként az oldalsávokban látszó kiegészítőket ki lehet kapcsolni.
  • haxy27
    A fenti képen egy XP van amin van valamiféle skin már nem emlékszem a nevére de az nem windows 7.
  • kvp
    A cikkben levo kepen egy csomo haszontalan dolog lathato. A 64 bites windows-ok elerjedese lenne a lenyeg es nem a kepen is lathato mersekelten hasznos, de ugyanakkor tul nagy kepernyoteruletet elfoglalo programok mutogatasa. A windowsok eseten valamiert kezd eloterbe helyezodni a macosx-eknel is tapasztalhato minimal funkcionalias, maximalis design elv, pedig pont forditva lenne hasznos, tehat minel tobb funkciot nyujtani minel egyszerubb es kevesebb extra grafikat tartalmazo feluleten. A regi el iskolapeldaja volt a regi macos-ek formavilaga, ahol minden egyes fekete-feher pixel vegig volt gondolva, mialtal a fejlesztok probaltak minimalizalni a folosleges tarkasagot. (pl. a kepen fent levo negy orias ikon sokkal hasznalhatobb lenne a bal also sarokban a startmenu melle pakolva) Ugyanakkor cserebe kiszedtek a konzolokbol a legtobb egeres drag and drop funkcionalitast, ami mar az elso x terminaloknal is az elsodleges felhasznalas volt.

Az teny, hogy a win7 jobb lesz mint a vista, de szerintem nem kellett volna minden problemas funkciot egyszeruen letiltani, csak azert hogy stabilabb legyen a rendszer, inkabb meg kellene csinalni mindent rendesen.
  • daveofgod
    Ez viszont tényleg lassú áttérés lesz.
  • daveofgod
    Ugye, az OS meg egyéb alkalmazásoknak kellenek a frissítések, viszont, előbb vagy utóbb nem lesz XP hez, így jelentősen romolhat azoknak a sebezhetősége. Szerintem, márcsak biztonsági szempontokból is, előbb vagy utóbb mindenki áttér Win 7 re.
  • Mr. Perfect
    Pont ez az. Ha új gépet vesznek a cégek csak akkor érdemes már az új op.rendszerrel venni. A régi gépeken semmiképp nem fognak áttérni XP-ről pláne nem Vistáról. Ezért nem értem mit vár a Microfos? Milyen tömeges áttérésre számítnak?
  • daveofgod
    Az az igazság, hogy az Xp már elavult és nincs hozzá frissítés és támogatás. Tehát,ha egy cég mamár új gépeket akar venni,és OSt kell választania, akkor XPt már nem fog találni a polcokon, és mivel hivatalos forrásból kell megszereznie, Vistát vagy Win7est fog használni. Egyébként mint XP felhasználó, kipróbáltam a Win7est is, és nagyon jó, szép, és gyors.
  • FlyingV
    Nem tudom.. Itt nálunk is sok olyan program van, ami XP-n is döcögve megy (Win98-ra van eredetileg írva), kérdéses, hogy a Win7 mit kezdene vele. Meg pl egy olyan gép, amelyet szövegszerkesztésre használnak, miért nem jó egy XP/2003-mas kombóval? És azért a legtöbb cégnél vannak ilyen problémák.. Szerintem az XP-t (nem amiatt, mert olyan hű-de-jó) a Win7-tel is nagyon nehéz lesz kiütni a nyeregből vállalati fronton.. Viszont az otthoni felhasználók körében vitathatatlanul nagy sikere lesz.