• jamborl
    #59
    En nem ertem sokan miert sajnaljak azta penzt az urkutatastol es adjak inkabb raszoruloknak. Raszorulok lesznek es voltak mindig is.

    Ha van folos penzem, (es akkor is ha nincs) megveszem a uj videokartyat a gepembe, mert elszorakoztat ha latom hogy milyen fejlett grafikajuak a mostani jatekok. De sosem arra gondolok hogy azt a penzt talan masra is kolthetnem, mondjuk egy-ket ovodanak lehetne belole venni ket kozepes P3as gepet a gyerkocoknek, pedig azt is megtehetnem.

    A lenyeg inkabb, hogy kovessuk az almainkat, Simonyi megteheti es o azt is teszi, mert hat miert is dolgozott volna annyit, ha nem azert hogy elvezze a hasznat.

    Biztosan vannak maganrepuloi es ilyen meg olyan kocsija, yachtja. De ez nem is szamit. Az adakozast is leirjak az adobol. De ez nem is szamit.

    En nem sajnalom ha masnak milyen sok penze van es "hulyesegre" kolti. Azt sajnalom, hogy nekem nincs, es probalok is tenni ellene.

    A felesege kulonben 32 evvel fiatalabb nala ;), na ezt azert nem sokan fogjuk lemondnai magunkrol, de lehet megelekszunk majd a mi kis asszonykankkal ha oda jutunk.

    A lenyeg, hogy hasznosan eljuk az eletunket es hasznaljuk ki amennyire csak lehet azt.... bolcsen.

    Meggondolando hogy mit valasztanek: az urutazast vagy a fiatal feleseget, mind a ketto rovid de maradando elmenyt nyujthat.