Hajnalcat#437
Nekem tetszenek a közel-keleti férfiak is. Nem tudom, milyen okból, de szimpatikusak.
Egy férfinak a lelke is érdekel, nem csak a teste és neki a lelke számomra túl nagyképűnek tűnik. 432-es képen még a feje szimpatikusnak is néz ki (mert az alsókon alig látok valamit...olyan sötét az összhatás...)de ismét az a nagyképűség dominál. Persze, egy izomgyúrónál ez természetes dolog, hogy imádja magát, de tudod a nők többségének az a fontos, hogy őket szeressék és a lelkét is, ne csak a testét. Ez a fiú meg számomra egyértelműen csak saját maga testének ápolásával törődik. Nők lelke nem érdekli őt. Hogy lefeküdnék vele csak a szex kedvéért egy éjszakára? Nem hinném...mert engem már nem csak a szex érdekel. Eljutottam arra a szintre, hogy egy férfinél a belsőjét is nézem, nem csak a külsőt. Pl. a bannerbe felkerült úriembernek azon a képen látom a lelkét is, látszik rajta, hogy ez igen...van benne valami...a nézése...sokmindent elárul és azon kívül, hogy még jó teste is van(nem agyonkidolgozott- azt nem szeretem), szóval olyan férfias. Egyszerűen őt valődi dögös pasinak tartom, akinek mind a lelke, mind a teste izgató.