544

• Hajnalcat
    ez nem az ő haja, ő fodrásztanuló, ő csinál ilyen hajakat....
  • F1ú
    tök jó süni hajad van
    Kár hogy nem pesten lakok :(
  • Heide
    Sziasztok! Ha érdekel valakit hajmodellkedés Pesten vagy ilyesmi frizura ingyen, írjatok! Fodrásztanuló vagyok és vizsgára lenne szükségem modellre. [email protected]

• extramagascsaj
    ez túlzás...de azért not bad :D
  • IXEMGabeo
    na mi van belezugtál a török csávóba?:D:D
  • extramagascsaj
    vááá

• piros mogyi
    te vagy az
  • Hajnalcat
    :DDD jaj, felcseréltem hírtelen a szavakat. de azért lehet érteni, na :D
  • extramagascsaj
    van ám :D bennem is lehetne :DA:S::D:DD:D
  • Hajnalcat
    így elrontani a 444-es Téket :(
  • Hajnalcat
    benne van valami :)
  • extramagascsaj
    Jajj
  • extramagascsaj
    Nem tipikus szépfiú...de jó a stílusa. :P
  • extramagascsaj
  • extramagascsaj
  • extramagascsaj
    hellószia :D
  • IXEMGabeo
    te vagy-e? tegnapi kép?
  • qetuol
    ő nem is pasi.
  • öregember
    egy dögös pasi, csak nektek :DDD

• extramagascsaj
    jééé szia :) igen :D
    (csajosba nem járok)
  • IXEMGabeo
    jéé szia extramagas ez a te topikod?:D

jó bámulászást engem inkább a csaj nézegetős topikokban találsz meg:D
  • extramagascsaj
  • chhaya #440
    Erősen kétlem, hogy egy ilyen beállított képnél bármit el lehet dönteni az illető lelkéről.. mert modell ez a srác, ha jól tévedek? Vagyis nem spontán pillanatképről van szó, akkor egyetértenék. A többiben teljesen igazad van.
  • piros mogyi
    a mai világban már a fene tudja...
  • extramagascsaj
    Teljes mértékben egyet értek veled.
  • Hajnalcat
    Nekem tetszenek a közel-keleti férfiak is. Nem tudom, milyen okból, de szimpatikusak.
    Egy férfinak a lelke is érdekel, nem csak a teste és neki a lelke számomra túl nagyképűnek tűnik. 432-es képen még a feje szimpatikusnak is néz ki (mert az alsókon alig látok valamit...olyan sötét az összhatás...)de ismét az a nagyképűség dominál. Persze, egy izomgyúrónál ez természetes dolog, hogy imádja magát, de tudod a nők többségének az a fontos, hogy őket szeressék és a lelkét is, ne csak a testét. Ez a fiú meg számomra egyértelműen csak saját maga testének ápolásával törődik. Nők lelke nem érdekli őt. Hogy lefeküdnék vele csak a szex kedvéért egy éjszakára? Nem hinném...mert engem már nem csak a szex érdekel. Eljutottam arra a szintre, hogy egy férfinél a belsőjét is nézem, nem csak a külsőt. Pl. a bannerbe felkerült úriembernek azon a képen látom a lelkét is, látszik rajta, hogy ez igen...van benne valami...a nézése...sokmindent elárul és azon kívül, hogy még jó teste is van(nem agyonkidolgozott- azt nem szeretem), szóval olyan férfias. Egyszerűen őt valődi dögös pasinak tartom, akinek mind a lelke, mind a teste izgató.
  • Hajnalcat
    :)
  • NessieGraf
    Van egy olyan érzésem: nem menne... Mármint hozzád be.
  • NessieGraf
    Zyzz esetében örülök, hogy nem tartozik még az ismeretségi körömbe se. Se nem természetes, se nem szép, sőt még azt is tönkrevágta, amiből indult. Ilyen szintű testépítés még akkor is károsítja azt, aki csinálja, ha semmilyen táplálékkiegészítőnek csúfolt cuccot nem eszik. Az eddigi tapasztalataim alapján ehhez az is kevés. Érzelmi, idegrendszeri és szervi károsodás lehet a következménye. Nem ő lenne az első, akinél látom.

És bevallom, qrvaszar huszonéves nyomorékokat látni, akik akkor keresnek meg, mikor a baj már annál is nagyobb, amit maga okozott magának.
  • extramagascsaj
    Én csak azt mondom, hogy mindenkinek más az ízlése. Szerintem ezt te is elfogadhatod, hiszen gondolom a te férfi ismerőseid sem mindig ugyanarra a nőre mondják egyöntetűen, hogy szép és szexi.
    Nem vitatom, hogy a srácnak sok munkája van abban, amit elért, hogy ilyen testet épített magának. Nekem is volt vékonyabb, masszívabb, és igen, izmosabb pasi is, akivel együtt voltam. Voltak mások szerint kevésbé jóképűek, meg olyanok is, akik után igen sok - nálam jobb- nő irigykedve fordult meg.
    Nekem ez a srác nem tetszik. Ennyi. Nem értem ez miért hihetetlen. :)
    Gondolj arra, hogy sok nő meg a macis pasikra bukik, vagy épp a vékonykákra. Csak megeshet, hogy valakinek nem jön be egy ilyen jól kidolgozott test, nem?
  • franc0
    Ez az, amire én is azt mondom, hogy sok. Természetesen full kox.
    Zyzz szerintem még bőven rendben van. Egyébként innen indult, ez pedig a leghíresebb képe.
  • extramagascsaj
    Mondok egy 4. alternatívát, ha megengeded. Elismerem, hogy sok munka van abban, ahogy kinéz, de nekem pl. azért nem tetszik, mert túl sok. Túl izmos, túl szolis, túl szabályosan szedett szemöldökű, túl belőtt hajú.

Nem vagyok rasszista.
    Bevallom, hogy izgatják a fantáziámat a jó testű pasik...miért ne tenném? Ez természetes.
    Nem állítom, hogy én neki bejönnék, de nem is érdekes, hiszen nem erről van szó.

Egyszerűen az én ízlésemnek ez már túl sok. Egyszerűen elveszti a kisugárzását számomra, nem jön át róla semmi más azon kívül, hogy csak a testével van elfoglalva, és abszolút nem természetes a kinézete.
  • franc0
    Nem én vagyok, de férfi létemre elismerem a srácot (ebben rengeteg munka van, én is testépítek).
    Én sem akarok senkit megbántani, de olyan nincs, hogy ő nem jön be egy nőnek. 2 oka lehet a tagadásnak:
    - nem akarják a nők hogy azzal bélyegezzék meg őket, hogy őket csak a test érdekli
    - a nő pontosan tisztában van vele, hogy egy ilyen kategóriájú férfi még csak szóba sem állna vele

Védekezési mechanizmus :)

ui.: +1 indok a fajgyűlölet, hiszen Zyzz láthatóan közel-keleti származású :)
  • extramagascsaj
    Ízlések és pofonok. Nekem nem jön be. Remélem nem te vagy az, mert eszem ágában sincs senkit megbántani. :)
  • franc0
    Azoknak áll jól, akiknek markánsan látszana az állvonala ha megborotválkoznának.
    Példák: 424 és 419 (nekik jól áll) illetve 421 420 és 413 (nekik kevésbé).

Most pedig terítsetek valamit magatok alá, ide kattintva megleshetitek az abszolút győztest.
  • F1ú
    Nekem az első jönne be, a tengerparti..
  • extramagascsaj
    amúgy jah...van akinek jól áll a borosta...de nem mindenkinek :)
  • extramagascsaj
    hellószia^^
  • Hajnalcat
    Oké:
    Szerintem ez jó lenne...

vagy?
    (azt tapasztaltam, hogy a lányok többsége dögösnek tartja, ha egy férfi borostás - én is szeretem)

• F1ú
    nam baj az