• Magiszter
    Engem most meg fogtok kövezni... Nekem tetszik a Win7 béta, viszont a Vistát azt nem szeretem. Az előbbit feltettem és még a gép mellé ledobott 100-as papírzsepit is felismerte és megfelelően használta. Vistánál pedig csak a háló kártyát és a hangkártyát nem ismerte fel, de megkérdezte hogy kimenjen e netre feltelepíteni. Mondom nosza, ha hálókártya nélkül megoldja akkor megtapsolom. Nem tudta. Szóval azzal szenvedtem egy két órát mire levadásztam mindent egy másik gépen (Xp alól természetesen). Aztán jöttek a kimondottan Vistára írt programok random lefagyásai, meg a videó lejátszók problémázásai... nekem itt lett elegem és tettem vissza az XP-t.
    Win 7-nek meg tetszenek az új marhaságai. Én kimondottan hasznosnak találtam a legtöbbet és sokkal átláthatóbbak a menük is mint Vista kollégájánál. Végre eltűnt az oldalsáv és a gadgets-eket is oda teszem ahova éppen jól esik. Én úgyis rocketdock-ot használok még a hajszárítón is, mert ahhoz szoktam hozzá (nem, MAC-et sose használtam).

Na várom a beszólásokat az XP, Linux, Mac, Vista, Hajszárító fanoktól.