• tomcsa4
    Cimbora. Az operációs rendszereknek egyre nagyobb gép kell. Nem csak a Windowsnak, hanem az OS X-nek és a Linuxnak is. Miért? Mer egyre több minden kell bele, párhuzamosítás minél precízebb megvalósítása, minél szebben nézzen ki (felh igény).

Ez majd meg fog változni szerintem, mikor annyira körülvesz bennünket a wifi (vagy másvezeték nélküli internet), hogy hálózaton keresztül csak leszedünk valami mini(!) OSt, ha éppen gépezni szeretnénk. Sőt, mikor mit. Egyszer egy ilyen egyszer egy olyan OS-t. De még nem ezt éljük. Az XP-d pedig minden tekintetben halott már. Nem képes megfelelően (figyeld a "szám: megfelelően) kiszolgálni a hardvereket, kevésbé biztonságos, mint a Vista, ráadásul ha teszel rá lyen kiegészítéseket (Vista felület pl, de említhetnék más csicsát) akkor meg képes annyira belassulni, ohgy használhatatlan egy idő után.

Van ez a Style XP, tudom faja cucc. De az is megfogja a gépet. Az én gépemen jobb a Vista! Tapasztalat. Én már több, mint egy éve a Vista mellett kardoskodok, de több magos gépeken. Hát nekem egy magos van, de ezen is jobb. Nagyon simán és szépen muzsikál.