Én általában nem szoktam veled egyetérteni, de kivételesen igazad van. Számomra - és szerintem nem vagyok vele egyedül - ismét csak a nagyképű süketelés csapódik le egyes hsz-ekből.
"- VHD image-ek natív kezelése, VHD boot(!)
- DirectAccess (már csak emiatt önmagában megéri a váltás)
- Bitlocker hordozható eszközökön is
- location awareness"
Gondolom, én vagyok a hülye, hogy gőzöm sincs, mik ezek, de gyanítom, ha annyira népszerűek és jó dolgok lennének, magyarul is meg lehetne nevezni őket. Nekem az összes Win 7 cikkből az csapódott le, hogy a Vista javított változata, Vista fícsörökkel; az ilyen szarságokat meg sem említették. Vagy ha igen, nem hangsúlyozták túlságosan, ha ennyire nem hagyott nyomot.
Igenis tessék elképzelni, hogy nem mindenki programozó, és az átlagjúzert tényleg marhára nem érdekli a pc vagy az OS lelkivilága, nem akar elmélyedni benne, és igenis elsősorban a csilivili kinézettel és kézreállósággal lehet villantani a vásárló előtt. Mert ha ez nem így lenne, még mindig parancssorból futtatnánk mindent.
Csak nem értem, miért kell itt oltani a népet, hogy "ha nem értesz hozzá, bunkó troll vagy, aki csak flémelni tud...", meg kétoldalnyi idegennyelvű cikkből egy magyar nyelvű fórumra beidézni. Mert ha már idéz valaki és azzal érvel, akkor vegye a fáradságot, hogy fordítsa is le! Egyelőre itt még a magyar a hivatalos nyelv, ezt legtöbb fórumon szó nélkül kimoderálják. És bocsásson meg a világ, de nem mindenki beszélhet angolul, mert ilyen alapon hivatkozhatnánk arra, hogy akkor beszéljünk kínaiul, vagy oroszul, mert azt is beszélik annyian, mint az angolt. Ja, csak ott megállna a tudomány, és nem tudná minduntalan a felsőbbrendűségét csillogtatni a csúnya herpeszes Ödönke!
És most el lehet hordani engem is mindenféle őstuloknak! Meg van engedve.