szombi#15
A viccet félretéve. Találkoztam már rengeteg pedofil tartalommal.
Még az elején leszögezem, NEM ÉN KERESTEM ŐKET.
Szóval, ilyen tartalmak léteznek, elvileg mind pedo:
- nonude-modell
- nude-modell
- családi
- softcore
- poén
- hardcore
Kezdjük a családival. Gondolom mindenkit lefotóztak a szülei pár éves korában pucéran,
mégsem érzik magukat áldozatnak, ahogy a szüleiket se pedónak. Hihetetlen, de leggyakrabban
csalédi fotókkal/videókkal találkozik legsűrűbben az ember, és észre se veszi hogy a netre feltéve pedó lehetne.
Sok család márpedig fölteszi a netre, még akkor is, ha azt egyesek üzleti érdekből más helyeken megosztják.
No-nude modell. Erre csak azt tudom mondani: vagy a jövő fotómodelljeiről,
vagy pedig bújtatott pedofíliáról van szó. Szerintem kizárt, hogy ezért BÁRKI pénzt
adna ki puszta jószándékból. Aki ilyeneket nézeget, tuti hogy tetszenek neki,
valószínűleg erre élvez, mégsem csukhatják le érte, hiszen mégiscsak van valami lenge bikini a modelleken.
Nude-modell:
Ezek azok, ahol a gyerekek hol ruhába, hol pucéran pózolnak a fotós előtt.
Erőszak, kényszer nyomát nem látni, valószínűleg az ifjú modellek pénzt kapnak szereplésükért,
és nem tartom kizártnak, hogy a szüleik is tudnak a dologról, netán "visszatérő vendégek".
-Softcore:
Általában többen szerepelnek a képeken, szexuálisan félreérthetetlen szituációban,
azonban nem történik nemi érintkezés, és kényszer nyomait se látni.
-poén:
Legtöbbször gyerekek egymás közt készítenek ilyen tartalmú képeket/videókat,
főként poén célból. Van, hogy a háttérből felnőtt irányít, de nem alkalmaz kényszert
-hardcore:
ezt inkább nem részletezném, amúgy is aki pénzt keres BÁRMELYIKKEL, vagy recskázik BÁRMELYIKRE,
annak postán egy lókoponyát kell küldeni, ami be van programozva,
hogy azonnal rácuppanjon a címzett tökeire és tőből leharapja őket!!!!!!