• Balumann
    #62
    "A COD 5-ben játszál wart,vagy krájziszt,hatalmi harcba kurvára nem számit milyen ügyesen lösz le valakit ,nézz utána egy kicsit..."
    Tehát akár hason lövöm, akár fejen, ugyan úgy meghal 1 vagy 2 lövésre, nincs olyan hogy hirtelen megfordul meg ugrál és lelő? CoD 5-el valóban nem multiztam, de így cod 4 után nem sok változást láttam játékmenetben, és nekem túlságosan arcade minden téren.
    Crysis első részével játszottam, ismerem a Power Struggle módot, 2x bírtam kb. 2 óráig, utána töröltem a játékot, elég is volt.

    "látom csapatba nem játszottál még soha.."
    Általánosságban írtad? Világosan leírtam, hogy rendszeresen játszottam csapatban, Hamachit is azért preferálom, mert jó csapatok alakultak ki, pl. 1 egész nyáron keresztül játszottunk GRAW 2-vel (5v5, 6v5), cod uo-ban klánban is voltam majdnem fél évig...

    Aztán ezekszerint nem írtam le világosan, ÉN elítélem az ilyen pont meg pénz meg energiaszerzős rendszert, mert;
    -azt szeretem, ha a csapatok végig egyenlő eséllyel kűzdenek egymás ellen (épp elég az a különbség, amennyi a játékosok különböző hardverei miatt van, teljesítmény illetve irányítás szempontjából is). Tehát legyenek választható lehetőségek, de ne változzon, vagy ha változik akkor mind2 csapatnak változzon
    -nem stratégiával szeretnék játszani, hanem taktikai fps-el.
    Ebből kifolyólag nekem sem a Far Cry 2 nem tetszett (pontokat -> gyémántokat kell gyűjteni, és unlockolni a fegyvereket...), és a Crysis power struggle módja sem (bár nekem abban az életrendszer volt a döntő, hogy töröljem).

    Nem írtam, hogy csak egymás fedezése van, direkt írtam pl. swat4-re és rsvegas 2-re is hivatkozva, hogy ott van a fegyver és páncélzat fokozat beosztása, eszközök tervezett használata (pl. rsvegas 2-ben a C4 -el lehetett jó csapdákat állítani), megtervezett előrehaladás, aztán járművek szintén taktikus használata ha van. Nagyon kevés játékban lehet például helyet vagy célt megjelölni, vagy automatikusan megjeleníti a térképen az ellenséget ha meglátja, vagy kikapcs.

    Ezek a legjobban Arma-ban vannak megcsinálva, ha távolabb van (5-600 méternél távoabb), akkor a target gombot kell lenyomni kb. arra nézve, és akkor jelenti (!), a parancsok aztán ki tudja adni célnak, ekkor már látni is halvány sárga négyzettel.

    Ezektől függetlenül megértem amit mondasz, neked kevésbé számít a realitás, csapatok egyenlítettsége, és szerinted nem kell ennél több összjátékot támogató lehetőség, vagys pont az ellentetje számít neked, mint nekem. De nem értem miért mondod, hogy hülyeséget beszélek, meg nem játszok csapatban, mikor csak a véleményed más.