• Balumann
    Nemtudom ki hogy van vele, én nagyon utálom azt amikor egy játékban ilyen módon kell fejlődni, mint a wow-ban vagy a cod 4-ben (utóbbit pláne nem értem, mire volt jó). Ez helyett inkább azon törnék magukat, hogy minél jobban a rendes tapasztalaton, gyakorlaton (ehhez szükségszerű lenne úgy kialakítani, hogy ésszel kelljen mozogni a játékban, célzás realisztikusabb legyen, stb.), és a csapatjátékon múljon (legyenek benne olyan lehetőségek, amik előnyt adnak ha jól össze tudnak játszani, támogató funkciók, stb.). Olyan játék már milió van, amiben ész nélkül kell lövöldözni és lehet sok pontot szerezni, mostmár igazán áttérhetnénk a csapat alapu játékokra.
    RS Vegas 2-ben van egy nagyon jó multiplayer játékmód, Team leader a neve, az nekem például nagyon tetszett. Mind2 csapatban van egy leader, a 2 leader látja egymást, ha meghal a leader nem tudnak a csapattársak respawnolni (akkor sem, ha még él de az ellenség leadere öli meg!), cél a leadert bejuttatni az ellenség oldalán lévő pontra. Emellett a patcel bekerült hardcore mód realisztikusabbá is teszi a játékot, fedezékbe bújáskor nem lehet úgy kilátni, és hamar meg is halnak (sajnos azon a szörnyű találati rendszeren nem segít, és ha az nem lenne nagyon jó játék lehetne, a -ne csak azért, mert kevés a pálya és nincs pályaszerkesztő). Ilyenek kellenének még, sok... és nem fejlődésrendszer.

Az is jó alap, amikor több páncél közül lehet választani (pl. SWAT 4, RS Vegas 2, Tribes Vengeance), a nehezebbel nehezebb mozogni így az inkább védelemre jó, szintén akkor hatásos ha jól összejátszik az adott csapat.

És igazán átvehetnék részben pl. az Armed Assaultból a nagyobb távolságokat, és a fegyverhasználatot (aki ismeri, tudja milyen nehéz eltalálni egy távolabbi ellenséget, és kétlem, hogy valaki 10/10 fejest lőne benne...

Rengeteg lehetőség van, ne ezt az idióta fejlődéses rendszert folytassák. Far Cry 2-től azthittem hülyét kapok, az alapfegyverek multiban szinte hatástalanok, sniperből 2 kelljen valakibe ha nem fejes, hát vicc.