Szavazz a kedvencedre !
  • tigeroo
    hát sztem felesleges belemenni mert itt a popzenében alábasszák az alapot az énekes/nők alá, pont az a lényeg hogy inkább a személyen legyen a hangsúly. míg mondjuk a sum41-nek meg az adja a lényegét hogy ők zenélnek ...igen, az más kérdés hogy mennyire hozzáértők (kb. semennyire de legalább ugrálnak gitárral a kezükben és az a vagány)

míg a popban az a lényeg hogy add el magad addig a zenekaroknál az hogy csinálj jó dalokat és menj koncertezni

de végülis mi a szaron vitázunk?:D páran benyögték hogy ezek szarzenék, én jöttem picit objektíven, hogy "védjem" ezeket a dalokat...de felesleges, mindenkinek más az ízlése, nemis akarok senkit sem győzködni. csak engem kicsit zavar hogy így leszólnak dolgokat, sokszor csak zsigerből, "mer popgeci".
    ízlések és pofonok
    legyetek alterek mint én azt' aki teheti meg bírja a füle az hallgason minél többféle zenét (vagy bánja a bánat)
    de abban egyet kell értenem mindenkivel hogy mostanában sok a szemét, műanyag zene. mondjuk páran lehet befognak sértődni de én az indie rockot rühellem nagyon (hát brit, mimás)...
    de ez már megint szubjektív. ízlések és pofonok

na uff!