75
Szavazz a kedvencedre !
-
#35 Amy Macdonald - This is the life - régi kedvenc :) -
#34 uristen azok a zenék
egyedül a guru josh project ami nagyon fasza,de a többi pff.. -
#33 gondolom az ilyen üvöltős, hörgős számokra gondolt:) -
gotchaaa #32 Milyen az az "ugatós" fajta? -
#31 régebben én is előadó alapján ítéltem meg a zenéket, viszont ez egy óriási tévedés, ugyanis pl. imádom a Metallicát, de néhány számuk nagyon nem jön be, némelyiket pedig egyszerűen nem tudom megunni, vagy régebben Akon-t abszolút nem hallgattam ugyanis nagyon nem jött be, szinte kerültem a számait, viszont a legújabb albuma az nagyon bejön. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy érdemes végighallgatni (vagy legalább belehallgatni) egy zeneszámba, mert lehet, hogy tényleg jó és megtetszik. -
#30 most komolyan ennyire ismeri mindenki a felsorolt számokat, vagy csak előadó alapján nyílvánít róla véleményt? -
#29 elég gyenge felhozatal, talán a Coldplay amit végig tudok hallgatni, többi kuka -
#28 ezek közül Coldplay - Viva la Vida
legjobb -
#27 hát sztem felesleges belemenni mert itt a popzenében alábasszák az alapot az énekes/nők alá, pont az a lényeg hogy inkább a személyen legyen a hangsúly. míg mondjuk a sum41-nek meg az adja a lényegét hogy ők zenélnek ...igen, az más kérdés hogy mennyire hozzáértők (kb. semennyire de legalább ugrálnak gitárral a kezükben és az a vagány)
míg a popban az a lényeg hogy add el magad addig a zenekaroknál az hogy csinálj jó dalokat és menj koncertezni
de végülis mi a szaron vitázunk?:D páran benyögték hogy ezek szarzenék, én jöttem picit objektíven, hogy "védjem" ezeket a dalokat...de felesleges, mindenkinek más az ízlése, nemis akarok senkit sem győzködni. csak engem kicsit zavar hogy így leszólnak dolgokat, sokszor csak zsigerből, "mer popgeci".
ízlések és pofonok
legyetek alterek mint én azt' aki teheti meg bírja a füle az hallgason minél többféle zenét (vagy bánja a bánat)
de abban egyet kell értenem mindenkivel hogy mostanában sok a szemét, műanyag zene. mondjuk páran lehet befognak sértődni de én az indie rockot rühellem nagyon (hát brit, mimás)...
de ez már megint szubjektív. ízlések és pofonok
na uff! -
#26 Coldplay - Viva la Vida geci jó, ahogy az egész album is. Tök meglepődtem hogy manapság ilyen minőségi albumok készülnek.
Többi vagy érdektelen vagy gány, és bár szégyenlem de a TI ft. Rihanna - Live Your Life-ot is meghallgatom ha ment a tv-ben :D -
#25 azért a 25 szám közül csak akad legalább 1 olyan, ami még egy metál/rock/techno rajongónak is bejön, vagy legalább is tetszik. Egyébként pedig stílustól függetlenül én is szeretem a jó metál/rock zenét, de pl. az "ugatós" fajtát azt utálom, a techno/house féléket sem kedvelem, néhány dance és pop számot meghalgatok. -
#24 Nem arról szól, csak szavazok a kedvencemre, még ha nincs is a listán :D -
#23 Ez nem arrol szól milyen zenei stílust hallgatsz..
Ezek popzenei számok. amugymeg Mainstream =/= popzene -
puma1 #22 Sum 41 4ever.... A Számlista meg semmitsemondó számomra:D -
#21 igénytelen szar szinte az összes, de nem baj :DDD
viva la vida -
#20 egyet se ismerekXDDDD zene számot!:XD -
#19 De egyébként a mi körünkben is eléggé elhanyagolható ezeknek a népszerűsége, még a lányoknál is, inkább a rock meg persze a punk :D
bulikban meg inkább retrós magyar slágerek vannak mint ilyenek.
Az meg hogy 3 akkordot tud csak pengetni, lehet hogy igaz, de jó zenét csinálnak, nem? És többet tudnak annál mint aki jóformán semmit nem ad hozzá a zenéhez. Hidd el, nem olyan egyszerű gitározni mint ahogy gondolod, még ha annak tűnik is. -
#18 hát igen azért egyetértek veled! mondjuk a slipknot - kelly clarkson hasonlatom kicsit foghíjas volt, mert igazad van, de ugy gondolom hogy a slipknot kicsit más rétegben sikeres, nem mondjuk a rádiós berkekben...egy kereskedelmi rádióban meg sztem nem fognak metált játszani szerintem sohasem főműsoridőben!
azért sok ember nem vevő az ilyesmire, dehát ezvan mondjuk azért nehéz sok stílust lefedni, hogy hallgatható is legyen szóval ezért jó a popzene
aki meg nem szereti az legfeljebb elkerüli a zenecsatornákat a tv-ben és a rádiókat -
#17 hát nem is tudom, lehet csak mert fiatalos környezetben vagyok, de akárhogy nézek körül, Slipknot óriási rajongó-körnek örvend, míg Kelly Clarkson nekem a noname picit, mondjuk ez úgy értendő, hogy 5 év múlva lesz noname. Billie Jean meg, hát azért mindenképp megvan egy örök íze, és nyomába sem érnek a "broáfságok", szerintem más kategória.
Hogy én mennyi mainstreamet hallgatok, nem tudom. Bloc Partyt imádom, de persze mentegetőzhetek, hogy "még akkor ismertem őket mégmielőtt felkapták", dehát minek, egyszerűen jó, rajtuk kívűl meg szerintem nem igazán. Coldplay, U2 és Kings of Leon pedig szerintem joggal kerülnek a rádióba (bár én nem hallgatom őket, de respekt)
SG-s toplistában meg Venetian Snares járt élen...na azért ez mondjuk meglepő...:D -
#16 jo mondjuk ezek is ilyen popszutykok már nemazért :dd -
#15 hát figy ott nemis a minőségi zene a lényeg. megnézed ezeknek kurva szar mindnek az alapja. jó mondjuk félre ne érts, a billie jean is egyszerű dal de mégis olyan jól megvan csinálva hogy beszarok, mostis nagyon jó kis szám például!
ezeknek a daloknak a nagyrészét a pacsizós producerek meg az mtv felkapja, és rajtuk keresik a pénzt, ez a lényegük pár hónapig nyomják őket orrba-szájba aztán ennyi. mint shakira, britni meg ezek a broáfságok (az mtv/viva nézői közt meg ez a népszerű, nekik ez kell) és igen, én is meghallgatom ezeket nagy ritkán, nagyduzzogva rádióban, stb.
énis bánom hogy ez kell a népnek, de nincs mit tenni. egy kelly clarksont jobban megemészt a tömeg mint mondjuk egy slipknotot
de nekemis ez kell hamár van bennem pia akkor ezekre jó lötyögni -
tigeroo: komolyan? szerinted egy valamire való diszkóban ez kell / ez megy? ami azt illeti, nem csinálnak jó minőségi zenét. persze ízlések kérdése, de egy diszkóban Justicenak, Simiannak nyílván több sikere van...mint akármelyiknek a listán (Kings of Leon, Coldplay kivétel, de hype nekik sem jött jól). Csak körül kell nézni. -
#13 ..dehát igaza van :d
ezek a számok POPszámok.
tehát ez egy POPlista -
#12 fogadok hogy teis főleg mainstream zenét hallgatsz (legyen az elektronikus v. rockzene) -
#11 Ez nem toplista hanem POPlista..
-
#10 és? jó zenét csinálnak, van amikor ez kell! pl. diszkóban
valakinek megmár a sum41 sem zene, nah ehhez mitszólsz? sőt, ahhoz hogy olyat játsz szinte semmilyen zenei képzettség nemkell (fogadok hogy ezek a srácok aztse tudják miaz a kvintkör, csak nyomnak pár akkordot + a basszusgitáron egyhúron eltötyögnek)
sweet child o mine meg talán az egyik legjobb, igen... a 80as évek rock/metálzenéjénél nincs jobb, ott vannak a mai napig a klasszikusok (scorpions, iron maiden, guns n roses, magyarok közül patakiék...stb) -
#9 van asszem sg-s last.fm lista, az hitelesen azt a toplistát adja amit hallgatnak az emberek -
#8 izlések és pofonok haver^^ -
#7 Elég szar egy felhozatal. Egyedül a KoL érdemelne szavazatot, de ilyen Rihanna... ezen nagyon fel szoktam húzni magam:
Nem játszik egy hangszeren sem, a testét photoshoppolják, a hangját torzítják. Kérdem, akkor mit ad a zenéhez, mármint mitől híres? Hogy lehet egy ilyen ember sztár?
Ne értsétek félre nincs semmi bajom velük, de azért ne mondjátok már hogy csak ezek közül lehet választani... Szerintem ez kiüti itt a lsitán bármelyiket:
GNR - Sweet Child O' Mine
vagy akár ez is:
Sum 41 - In Too Deep -
#6 TI ft. Rihanna - Live Your Life
The Killers - Human
Busta Rhymes ft. Linkin Park - We Made It
a többi gagyi rózsaszín popszutyok -
#5 Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You
Lady GaGa - Just Dance
James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken Strings
Katy Perry - Hot n cold
Pink - Sober
Akon - Right Now (Na Na Na)
ezek a jóak :D
főleg vmi fasza clubmixben :) -
#4 akkor ne szavazz! -
#3 nem tetszik egyik se -
#2 Britni
lambada
tinaturner goldeneye
NYERTEM!:d -
#1 11. hét
Playlist - Itt meghallgathatod az aktuális zeneszámokat !
Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You
The Killers - Human
Brandy - Right Here
Jordin Sparks - One Step At A Time
Amy MacDonald - This Is The Life
Busta Rhymes ft. Linkin Park - We Made It
The Saturdays - Up
Lady GaGa - Just Dance
Kings of Leon - Use Somebody
Akon - Right Now (Na Na Na)
Alesha Dixon - The Boy Does Nothing
James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken Strings
U2 - Get On Your Boots
Katy Perry - Hot n cold
Miley Cyrus - Fly On The Wall
Pink - Sober
Pussycat Dolls - I Hate This Part
Coldplay - Viva la Vida
Enrique Iglesias ft. Ciara - Takin Back My Love
Leona Lewis - Run
Guru Josh Project - Infinity 2008
TI ft. Rihanna - Live Your Life
Ne-Yo - Mad
Beyonce - If I Were A Boy
Britney Spears - Womanizer
Szavazz a kedvenc zenédre, hétvégenként az összesített szavazatok alapján összeáll az aktuális heti toplista az utolsó 3 helyezett (a három legkevesebb szavazatot gyűjtő) búcsúzik, így a következő héten a helyükre 3 újdonság kerül.
SZAVAZNI ITT LEHET
Szavazás (11. hét)