• smv
    Minden nézőpont kérdése. Belemehetünk akár abba is, hogy egy ilyen 12000 forintos SE a winmo -kal szemben képes alapból bezárni a programokat, nem fagynak rajta szarrá a programok, nem kell egy műanyag pálcikával bökdösni egy fél centis x-ecskét, a rendszer szétesése nélkül cserélhető benne a memóriakártya, az aksi nem 3 órát bír, nem win3.1 stílusú ablakok fogadnak folyamatosan, firmware frissítés mint olyan nem egy csodálatos dolog ami csak 1-2 gyártónál létezik, illetve léteznek rá passziánsznál komolyabb játékok, nem szaggat rajta minden második 3d dolog, nem panaszkodik elfogyott memóriára, nem csak 6(a számra nem emlékszem pontosan, de valamiért ennyire tippelek) program rakható ki gyorsindításba (ala start menü), és persze nem utolsó szempontból nem szenvedés rajta telefonálni, magától értetődően kezelhető. Ritkák rajta az olyan fagyások is amik magával rántják az egész telefont (igazából ilyen fagyást ilyen telefonon még nem is láttam).

Legalább annyi alapja van ennek is mint annak amit odahánytál.

Tudom én rövidebben írtam mint te, de sajnos a hozzászólásodból lerí, hogy igazából teljesen értelmetlen lenne rá bármi komolyabbat is válaszolni, jobban járok, ha megyek aludni... :) Azt sem tudod, hogy miről beszélsz. "nincs remote desktop", "minden fizetős rá", "nem használható usb háttértárnak","nincs hozzá file kezelő","nem használható 3g modemnek", stb. Olvasni luxus tudom én, sőt manapság inkább divat lett emónak, melegnek meg butának lenni. Arrol pedig ismét megvan a véleményem, hogy iphone hírhez jösz fikázni. Szerintem bizonyos kor felett az embernek el kellene jutnia arra a szintre, hogy tojik rá, hogy ki használja azt ami neki nem jön be.